Hogyan kérjük a fiú iker - tippek a nők az online

Tudod, már gyermekkora óta tanítják, hogy legyen óvatos a hőmérő. bár
a mi zsenge korban sokkal veszélyesebb objektum neve
A köznapi „hőmérő”, és messze nem tudományos. Évek teltek el, mi,


mint még megtanulta, hogy legyenek óvatosak, de csak azok
„Hőmérők” kiderül, hogy lesben számunkra, és most,
felnőttkorban. És most ők gondosan álcázott ...

Jellemzői férfiak ennek a jele

Férfi Gemini egy könnyű karakter, különböző élénk intelligencia, szociabilitás, könnyű, jó a humora. A természet, ő - a vezető. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik számára, hogy bizalommal minden, még a zajos társaság. Azonban sikerül vált a figyelem középpontjába, hogy mindenki kedvére, függetlenül attól, hogy az embereknek a száma, és az érdekeiket. Szociabilitás lehetővé teszi az ember, hogy egy különálló kiváló beszélgetőpartner. Vele soha nem unalmas, sőt magán.

Hogyan legyen szíves egy férfi, Gemini, ha soha nem ül még? Ha úgy tűnik, hogy ez olyan, mintha ugyanabban az időben különböző helyeken, nem fáradt beszélgetni sok barátok és idegenek? Hogyan juthat el a figyelmét sokáig? Nagyon egyszerű. Ehhez:


2. Szintén gerjeszti könnyű harap a fül lebeny. Az biztos, hogy miután az ilyen manipuláció, akkor nem fog ki a fejéből.


3. Ne félj cselekedni egy kicsit kihívó, férfi lesz. Tedd a kezed a belső felületén combját. Ezt megteheti, ha nyilvános helyen (például a közlekedési vagy kávézóban). Az a tény, hogy az idegvégződések innen egyenesen a péniszét. Ezért ezeket az egyszerű lépéseket kedvében.

Meglepő módon a képviselő a jel lehet kis termetű, beszédhibája és jelentéktelen megjelenésű, de a rajongók mindig sok. A nők konfekció a kezét, és kényesek, míg a férfi Gemini ad nekik egy szívességet. És az emberek más állatövi akaratlanul alá tartoznak báját. Ők választják őt, mint a vezér, szolgálják őt, és a curry mellett vele.

Beszéljen az ember Gemini szeret, és nem is olyan ügyesen, hogy feltétel nélkül hisznek még azok is, akik jobban ismerik a beszélgetés témáját. Úgy tűnt, lenyűgözte az embereket annak szavakkal, minden mondat hihetetlenül meggyőző, még ha teljes képtelenség. És csak azért, hogy szellemes ember Gemini nem kíméli senkit, és még inkább - nem tekinthető olyan relatív fogalom számára, mint az igazság, és az igazság.Asztrológiai férfi iker valóban kiterjedt és sokoldalú. , Akkor azt mondhatjuk, egy csomó dolgot, hogy leírja részletesen. Melyek a megkülönböztető jellemzői az ikrek?
Talent, gyors elme, a kritikai megközelítés a valósághoz, a sok tehetség és az oktatás.
Szociabilitás, a nyitottság, bőbeszédűség, szomjúság találni az emberek között a nyilvánosság előtt.
A vágy a folyamatos mozgás, a változás, az intolerancia állandóság és a rutin az élet.
A vágy a szellemi és erkölcsi fejlődését, a személyes gazdagodás és a siker.
Követelmény a nők, elutasításáról való beavatkozás a szabadságukat.

Titkos módon szíves egy férfi Gemini

Hogyan legyen szíves egy srác mérleg, ha állandóan a probléma forrása - nagy vagy kicsi. Ez nagyon egyszerű - azt mutatják, hogy túllépnek az élet gondjai, és kíván kitartó vagy, és ami a legfontosabb - a végsőkig, hogy küzdenek a tényt, hogy véleménye szerint Mérleg só problémát. Ha egy srác - Mérleg lát benned egy baráti támogatásával, azt értékelni fogja. Is biztos, hogy elmondja neki választott bókokat, mert Libra nagyon érzelmes, mint a fülek és különösen szeretem, amikor a másik fél durván kifejezni az érzelmeiket és érzések felé.

Hogyan legyen szíves egy srác skorpió

A probléma az, hogy hogyan legyen szíves egy srác skorpió, valóban létezik. Azt mondja, minden lány, aki történetesen találkozni egy képviselője az állatöv jel. Ez egy nagyon erőszakos és nagyon érzékeny téma, hogy a jobb és a bal szemét pénzt, egyszerűen azért, mert nincs meg a tehetség felhalmozása.

Ha egy gondoskodó ember enyhe tendencia, hogy extravagáns és egy szép összeg a makacsság - mit kell tenni, hogy legyen szíves egy férfival, akkor már nem kérni. Feltétlenül - férfi Skorpió nem fog hiányozni, mint egy partner.

Hogyan legyen szíves egy srác íjász

Változás a frizura, hajszín, smink és divat stílus! Ugyanakkor a változó belülről, vakmerő imp - a bágyadt hölgy szigorú család anya - egy szórakoztató rossz kislány. Ez a változás azonnal nyilvánvaló, hogy a teljes igazságot, és azonnal úgy dönt, hogy marad, legalábbis addig, amíg nem teszi lehetővé ez az alattomos probléma. QED!

Nem derül ki minden adu kártya egyszerre, tartsa a cselszövés és a rejtély. Engedte, hogy érdekli, és azt szeretnék, hogy megoldja a puzzle. Kérdezd meg a Gemini tanács bármely témában, amely érdekli. Csodálattal hallgatni, és ásni minden szót. Ő lesz nagyon elégedett, hogy megmutassák, előtted a tudás, és akkor marad csak csodálni az intelligenciája és a tudás. Semmilyen esetben nem kritizálni, ne vitatkozz vele. Mint a többi ember, még mindig szereti, ha egy lány gyengébb, nem próbálja uralni és bizonyítani valamit. Gemini inkább keresik a nő, miért ad neki ezt a lehetőséget. Ármány azt az egyediségét, a báj és a kedves mosoly, majd megfigyelni egy bizonyos távolságot. Hagyja, Gemini, hogy fejest ugrik, hogy megfeleljen a szerencséjét.