Hogyan készítsünk egy autó a cég

  • igazoló dokumentumokat a gépjármű tulajdonjogát (adásvételi szerződés, számla, igazolás, stb), egy példányát a TIN, egy példányát a szervezet charter egy példányát, PTS és a biztosítási kötvény, egy listát a többi jármű áll rendelkezésre a cég mérlegének információt hivatalnokok az emberek a társaság és a vezető felállás, sorrendben a fejét a cég a járművek kialakítása a szervezet számára

A cég kaphat az autó használata különböző módon: vásárlás a vételi / eladási szerződést, hogy megkapja ajándékba, hogy újra regisztrálni az autót a másik jogi személy. Függetlenül attól, hogy milyen módon az autó vásárolt a szervezet, meg kell kiadni, hogy kerül a regisztrációs figyelembe a közlekedési rendőrök.Jogszabályok Magyarország kötelezheti az összes autó tulajdonosok regisztrálni az újonnan vásárolt jármű akcióban szállítás közben rendszámot, és ezek hiányában - 5 napon belül a hatálybalépés időpontját tulajdon. Kapcsolat a közlekedési rendőrök a dokumentumokat az autó vásárlás.

A funkciók a regisztráció az autó a cég vehet bármely felhatalmazott személy - cég saját alkalmazottai vagy bérelt képviselője. Mert a jármű nyilvántartásba képviselője a cég alkalmazni kell a helyi nyilvántartási osztályának közlekedési rendőrök egy sor kötelező érvényű dokumentumokat. Gyakorolni a jogot, hogy a jármű nyilvántartásba képviselője a cég birtokában kell lennie egy hitelesített meghatalmazást a cég elvégzi a gépjármű-nyilvántartási eljárás.Állítsa a közlekedési rendőrök dokumentumok között igazoló dokumentumokat a gépjármű tulajdonjogát (adásvételi szerződés, számla, igazolás, stb), egy példányát a TIN, egy példányát a szervezet charter egy példányát, PTS és a biztosítás. Listája egyéb járművek elérhető a mérlegben a cég, információt tisztviselői a társaság és a vezető felállás, sorrendben a fejét a kocsi tervezési cégek organizatsiyu.Vse dokumentumokat korábban biztosítja a tömítést és aláírása felelős személy szállításban vagy a vezető. Alapján benyújtott dokumentumok és a vállalat alkotja a képviselő a bejegyzési kérelem, regisztrációs végzünk a társaság és a kiadását az állami regisztrációs számot.

Kap TCP, ahol az oszlop „tulajdonos” írt teljes és pontos nevet a szervezet. Felhívjuk figyelmét, hogy a járművet nyilvántartásba vették a jogi személy, amely a cég. polgári jogi felelősség a tulajdonos a nyilvántartásba vétel időpontjában kell biztosítással. Anélkül biztosításként végezni a gépjármű-nyilvántartási nem fog működni.