Hogyan készítsünk egy emlékezetes szopást - férfi tanácsát - Mixero

A világon az emberek, nincs is jobb, mint egy jó szopást, és a nagy szopást - ez csak egy ajándék a mennyből. Majd én megmondom, hogy nem csak egy jó fasz szopás, és hogyan kell csinálni emlékezetes neki. Tippek a férfiak, hogyan lehet a legemlékezetesebb szopást életében.1. Passion

Úgy ítélik meg, jobb, ha van valami, hogy játszani, mint egy tagja, mint hogy ne érjen egyáltalán. De a titkos összetevő a férfiak úgy hívják „éhség”. Ha nem tudja, mi van vele, leírom - nem tudod elképzelni, hogyan kell élni egy percet anélkül, hogy a pénisz a szájába, és szopni is dühösen, amíg kiszívja az összes levet. Sok különböző technikák, de semmi sem lesz olyan ember, mint egy szenvedélyes szopást.

Te mondd meg most, „igen, próbáld meg élvezni a 30 perces szenvedélyes shpagoglotaniya utánzó éhen.” De megszokásból. Ha az ember maga venné kérdésekben a saját kezébe, akkor a végén egy pár perc, és dolgozott ki, hosszú távú feladat.

2. Minél több, annál jobb.

Mikor jön a szopást, nincs olyan, hogy túl sok! Nézzünk szembe a tényekkel: nem egy ember fogja mondani. Éppen ellenkezőleg, szopni a farkam bármely napján és bármikor, anélkül, hogy bármilyen panasz. Tedd szopást fűtésre, mint a végső szakaszban, vagy főétel. Szopni reggel, délben és este, vagy miközben nézi a foci. Ne ezt naponta kétszer, háromszor egy nap - tudom garantálni, hogy a panaszok és a panaszok nem fogja hallani, éppen ellenkezőleg, akkor többet és többet akar.3. Növelje nyomást.

Ha az ütés késett, és szopni fél órát, és a nulla rezultatat, nem kell, hogy elérje a kificamodott állkapocs helyett változtatni taktika vagy helyzetét. Ha azt szeretnénk, hogy egy kis szünetet, ne kérdezd „akkor hosszú ideig? Over hamar?” - csak összezavarja azt szellem és úgy néz ki, ha ezzel a kemény és fárasztó munka, és egyszerűen átválthat simogatni valami nebudu másik - pat a fenék, nyalás tojás és csővel. Mondják ki hangosan, hogy tetszik a kemény és forró kakas, mert izgat téged. A lényeg, hogy nem adja kényelmetlenséget, ha te élvezed, amit csinálsz, akkor észre, és ez lesz még több növény!

Aki nem szereti sorprizov, különösen az ilyen! Mikor jön haza ebédelni, hirtelen mászni a nadrágjába, vagy éjszaka, ha van álmatlanság, vagy mászni vele a zuhany alatt. Szopás, amikor nem számítottam, hogy egy ember a leginkább felkapott és emlékezetes.

5. Az kell nyelni

6. titkos helyszínen

húgycső nyílás a fejét a pénisz nagyon érzékeny hely, ahol a sok idegvégződés található rajta, ami növeli az öröm garantált során a szopást, és felgyorsítja a fellépő orgazmus során a szopást. Próbáld nyalni ezt a helyet a nyelv, és a nyelve gyengéden behatol, akkor vezetni őt őrült. Nem kell, hogy lakik ezen a ponton, akkor egyszerűen vissza kell, hogy időről időre, és ő lesz ragadtatva.

7. Love Game

Gát (a helyszínen a tojás és a végbélnyílás), valamint a végbélnyílás is - egy nagyon érzékeny hely, erogén zónák, amelyeket nem lehet elfelejteni. Töltsön nyelv vagy nedves ujjal a pályán tojás-ass. Kötekedni ass egy körkörös mozdulatokkal nedves ujjal. (Vagy helyezünk az ujját, vagy kettő, ha tetszik neki). Ideális stimuláció a prosztata alatt fellatio. Ha kombináljuk a két mozgás - prosztata stimulálása és az orális szex, az orgazmus ő nagyon erős lesz, és kielégítő.

Próbálja sajátítsák el az alapvető készségeket szopást és akkor lépni a mély torok, és eközben - élvezni.

Oszd meg barátaiddal: