Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét


Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét


A veszteség egy szeretett - ez mindig egy nagy bánat. Ezért az elhunytak hozzátartozói, természetesen szeretnénk szépíteni a helyét a temetés látványos, mint lehetséges, hogy az Emlékét örökre. sírok tereprendezés - által nyújtott szolgáltatások sok vállalat ma. Azonban az árak, sajnos, elég nagy, akkor sem engedheti meg magának mindenki számára. Ezen túlmenően, a rokonok gyakran szeretnének befektetni, a design egy szeretett temetkezési helye egy darab lelke, és valamennyi, a saját kezét. Arról, hogy hogyan kell választani, és hogyan kell beállítani egy emlékmű, hogy az elhunyt, valamint mik a fajta javítása sírok, és beszélni.alapvető szabályai

Persze, hogy ajánlásokat alkalmazzák a tervezők design, például, mellett a székhelyükön, vagy ugyanazt a teraszok, erkélyek vagy teraszok a regenerációs a sír nem kell. Temetkezési hely kell nézni, először is, nem szórakoztató, élénk színűek és az ünnepélyes és fenséges, és minden elem rajta elhelyezett - megfelelnek a tragikus és szomorú helyzetet.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Megvalósítás a sír hajtjuk úgy, hogy hozzon létre körül megfelelően megbékélt és szomorú hangulatot. A színek általában használt tompa, nem túl feltűnő, és a dekoráció - meglehetősen szerény és szigorú. De, persze, nem feltétlenül teszi a szürke és hétköznapi. Éppen ellenkezőleg, az eredeti szép design, akkor felhívni a figyelmet, hogy a temetkezési helyre mások, és ez különleges és kifejező.

Emlékmű és lábazat

Anyagok hézag legyen elég szilárd. Műemlékek ek általában nehéz tartós természetes kő: márvány, kőfejtő, gabbro-diabáz és gránit. Ugyanabból az anyagból, és nem a lábazat, és virág lány.

Persze, az emlékmű maga kell rendelni egy rituális ügynökség. A legolcsóbb verzió az emlékmű (és az alap) kell tekinteni a márvány. Gránit műemlékek drágábbak. A legolcsóbb kerülhet egy hagyományos törmelék emlékmű (néha még kezeletlen) kő. Megvalósítás sírok (fotó a cikk mutatják ilyen komplexek) használatával ezek tartós anyagok már hagyománnyá vált hazánkban.

Persze, az emlékmű költsége nem csak attól függ a kő használják a termelés. Nagy hatással az ár az emlékmű és a bázis is rendelkezik saját design. Ma meg lehet vásárolni, mint egy olcsó emlékmű, amelynek célja egy klasszikus, brutális vagy modern stílusú, exkluzív luxus termék, díszített vázák, domborművek, vagy szobrok. Ebben az esetben, minden attól függ, a pénzügyi kapacitása az elhunyt rokonok.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Ez az elem a legtöbb esetben tekinthető kötelező. Kerítés, még az alacsony, jelzi a határt a temetkezési hely, és teszi a teljes összetétele az emlékmű elkészült. Enélkül a sír fölé mehet, például egy állat vagy akár az emberek. Ez, persze, nagyon kellemetlen. Megvalósítás sírok (fotó lent mutatja be, hogyan hatékonyan nézd szép emlékek a kerítés) kell végezni kötelező felszerelése az elem.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Kedves kerítés kőből. Számos olcsóbb fém termékek. Csakúgy, mint emlékek, kerítés lehet különböző stílusban díszített. A tetején a kő van egy szigorú, egyenes vagy ívelt. Mert ezek bejegyzését kerítések gyakran használják golyó, tálak vagy vázák a virágok. Metal ugyanazok a lehetőségek általában díszített kovácsolt vagy öntött dísz.

további elemek

Természetesen olyan műveletet végez, mint például a javítása a sír, azt is meg kell gondolni, hogy mi lesz egy asztal és padok. Alkalmazásuk a magyar temetők a legtöbb esetben tekinthető kötelező. Jellemzően ez olcsó fa vagy fém termékeket.

Megvalósítás A sírok a temetőben - eljárást a legtöbb esetben, beleértve a telepítés mindenféle dísztárgyakat. Természetesen a saját kiválasztási kell figyelni, hogy tervezzen szimbólumok. Így például, egy boltív jelzi az átmenetet az elhunyt egy jobb világot. Ez a forma lehet a tetején a emlék vagy kő falelemek. Gyakran látható a falakon és az öntött dísz. Nyír, tölgy vagy szőlő - tradicionális szimbólum a fa az élet, vagyis a létezés végtelen. Angel a megtestesítője a szomorúság, a bánat és védi az elhunyt a túlvilágon. Nyitott könyv - jelképe az evangélium, vagy a Book of Life. Roses kell tekinteni kedvenc színei a Szűz Mária, és így képviseli a lelki tisztaság és a tisztaság. Sok más szimbólumokat, részletes tanácsot, amely a következő címen szerezhető vállalkozások alkalmazottai részt vesz a gyártás emlékművei.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Ha néhány eredeti elem nincs különösebb vágyat, akkor azért egy sor díszített szokásos kereszt. Ez a tétel minősül szimbóluma minden keresztény, hitüket a közelgő eljövetele az Üdvözítő és az általános feltámadás. Természetesen a magyar temetőkben a design a temetőket gyakran ortodox kereszt irányú mezőnybe. Néha azonban láthatjuk és a Celtic vagy a latin.

Megvalósítás A sírok a temetőben a kezüket: zöldövezetre

A legelőnyösebb módszer a regisztrációs sírok hazánkban, annak ellenére, hogy az új hipermodern modern mesterséges anyag, még leszállás virágok, bokrok és fák. Persze, meg kell választani a látványos, de nagyon igénytelen növény a temetkezési helyre. Virágkötők ideális évelők, mint, például, télizöld, kamenolomka vagy a gazda.

Megkomponálhatók temetkezési jobb használni, mint a borbolya, boróka, lila vagy csipkebogyó. Ültetés mellett a sírok ritkák. Az a tény, hogy ezek károsíthatják a foglalatot hatalmas emlékmű vagy emlékhely is található a közelben. Azonban, ha a tér körül a sírok sok, lehet ültetni mellette, például nyír vagy lucfenyő.

Amikor kiválasztja a növények a temetkezési helyre ajánlatos betartani az alábbi szabályokat:

 • Virág ne legyen túl világos.
 • Jobb, hogy válasszon egy lassan növő évelő.
 • A legvonzóbb a sírokra nézett növények amely a föld szőnyeg.


Olyan műveletet végez, mint például a javítása a sírok a temetőben, különösen annak ültetés, kövesse ezeket az egyszerű szabályokat akkor feltétlenül. Ebben az esetben a temetkezési hely mindig meg megfelelően - ünnepélyes, szép és ápolt.

Talaj az évelők

Annak érdekében, hogy a virágok nőnek jól, hogy elő kell készíteni egy speciális virágföldet. A legjobb, hogy töltse ki a virágüzletben termékeny kerti talaj. Az elegy egy könnyű, az általában a levél vagy tőzeg földet. Ön is használja a homok. Növények jobban nőnek abban az esetben, a talaj, hogy adjunk néhány rothadó trágya és kálium műtrágyák.

Sátorlap készíteni nagyon egyszerű. Ehhez gyűjteni rothadó őszi levelek és tedd bolyhos, hozzátéve, egy kicsit a talaj, a mész és ásványi trágyák. Egész nyáron az elegyet állandó nedves állapotban, és néha lapáttal. A következő évben, sátorlap lesz kész.

műtrágya

Persze, az élő növények is a legjobb dekoráció a temetkezési helye. Azonban nem mindenkinek van lehetősége, hogy vigyázzon a zöld területeket. Ezért javítása sír a temetőben a saját kezét, abban az esetben, ez távol áll, gyakran történik a mesterséges színek. Díszítő elemek ilyen terv nagyon eltérő lehet a tervezés és készülhet különböző anyagokból.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Nem szükséges, hogy megvásárol egy súlyos olcsó szövet virágok. Ők nagyon gyorsan elvesztik formájukat, és elhalványul a napon. Sokkal jobb, hogy vesz egy műanyag. Úgy néznek ki, legalább olyan hatékonyan és egyidejűleg képes fenntartani vonzó megjelenés hosszabb. Legtartósabb megoldás az művirág az egyedülálló gumi.

Grave menedzsment csempe

Az anyagot a temetkezési helyre is alkalmazhatjuk, ha a hozzátartozók nem lehet jönni a sírba, és túl gyakran, hogy érdekel a növények számára.

Járólap különbözik egészen lenyűgöző megjelenés és a tartósság. Grave kezelése annak használata körül készült ugyanazt a technológiát, mint a design a kerti utak. Persze, cserép temetkezési hely jobb, felkérhet szakértőket. Azonban a pénzhiány hogy végre tud hajtani a saját. Telepítési eljárás ebben az esetben a következő lépéseket tartalmazza:

 • Tomb alaposan megtisztított gyom. A legjobb, hogy kezelje azt kifejezetten erre a célra herbicidek.
 • Következő rész gondosan igazítani.
 • Ezután az ásott sír „maradék” mélysége 15 cm, amely tele van (a megerősítés) vastag beton alap 5 cm.
 • Miután a cement-homok keveréket Grab (körülbelül 1,5-2 hét), az egyik lehet folytassa szóló csempe is.
 • Való rögzítés céljából a bázis egy speciális ragasztóval. Alkalmazni, hogy a beton és csempe egy fogazott simítóval.

Mielőtt szóló elemek élei mentén a sír kell telepíteni, vagy talapzat alatt a kerítésen. Megvalósítás A sírok saját kezét használva csempe hozzon létre egy ünnepi hangulatot körül megfelelően. Ez, valamint az olcsó beton színes kivitelben és magyarázza a népszerűsége ennek a módszernek a dekoráció. Csak akkor válassza ki a cserép kell figyelni, hogy a színe. Túl világos, hogy nem kell.

Hogyan egyenesen egy emlékmű a csempe

Válassza ki a legmegfelelőbb fejfa, olyan műveletet végez, mint például a javítása a sír - fél siker. Az emlékmű is szükség van, hogy helyesen telepíteni. Ez az eljárás nem igazán olyan egyszerű, mint amilyennek látszik első pillantásra. emlékmű feltétlenül ferde, esik vagy összeomlik teljesen szállított megsértése rendelkezéseinek a technológiát.

Telepítési szabályok műemlékek a következők:

 • A csempe és beton alap fúrt két lyukat teljes mélységében.
 • Ők ki fémcsapoknál (egy speciális ragasztóval).
 • A csapok kopott állvány emlék. Azt is meg kell lyukakat fúrni. Az alsó felületén az előzőleg bekent ragasztó. Pins kell nyúljanak a felszín felett.
 • A csapok kopott emlék talp, amely szintén előre olajozott ragasztóval.

Az ásványi aggregátum

Ha olyan munkát végez, mint például a javítása a súlyos, gyakran használják kavicsot, amelyet egy fehér vagy színes. Kitöltése a temetkezési helyre ásványi morzsákat, ha szükséges, akkor is, hogy a saját. Íme:

 • A primer vágjuk mélysége körülbelül 10 cm.
 • Kitett határokat. Használhatja természetes kő, boltban vásárolt kész terméket vagy speciális fém vagy műanyag csíkok, hogy azok.
 • A ásott „maradék” korábban mint támogatja az emlék halmozott csatornákat, majd tetejére öntjük homokréteg 5 cm, vízszintes és tömörített.
 • Ez tetejére fektetjük úgy vízáteresztő geotextil vagy műanyag fóliát lyukak benne tenni.
 • Majd vízbe körülbelül további 2-3 cm homok.
 • Ez kerül körülbelül 2-3 cm a színes vagy fehér márvány zseton.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Parkosítás kavics sír - az eljárás nem túl nehéz. Ha szükséges, meg lehet csinálni függetlenül. A legfontosabb dolog -, hogy mindent lassan és óvatosan.

Emlékmű a földön

Megvalósítás A sírok a temetőben (fotó a komplex képviselt fölött) segítségével chipek - olcsó üzemeltetés. Ezért ez a fajta kivitelben általánosan esetében választható, ha a költségvetés meglehetősen korlátozott. Ezután nézzük meg, hogy a műemlék melyek ilyen kivitelben. Miután a beton alap a következő sírokat nem.

Az emlékmű és virág lány nem vetemedik, ezek általában elégedett melkozaglublenny sávalap. Azt is csak fel a csatornákat. A lényeg az, hogy támogatást túlment a sír gödör (körülbelül 50 cm). Adjuk határain révén lehetőség van a törmelék. Belül a gödörbe, ő megy a földbe könnyedén. Az első lépésben a támogatás van telepítve egy virágtartó. Továbbá, betonhabarccsal, ragasztó, csapok - emlékmű is.

Természetesen a munka a telepítés az emlékmű kell végezni abban az időszakban, tavasztól őszig. Télen a talaj a sír megfagy egyenetlenül. És így a melegebb hónapokban, meg neki egy emlék feltétlenül ferde.

Asztal és pad

Ezek az elemek, ha elegendő hely áll rendelkezésre, akkor feltétlenül tegye. A legegyszerűbb módja annak, hogy vásárolni kész asztal és pad. A mintákat sírok javulás az ilyen kiegészítéseket alul látható a fotón. Állítsa be az asztal és pad általában a láb az elhunyt. A szabály azonban nem kötelező. Ebben az esetben, minden attól függ, a design a

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

A pályák a sír körül, és aludni jobb színben morzsa vagy szabhat járdacsempe. Ebben az esetben a hozzátartozók az elhunyt nem kell rendszeresen füvet a szomszédos terület az emlékmű gyomokat.

Mint látható, súlyos saját kezével - üzemeltetés meglehetősen zavaró. Telepítés az emlékmű, kerítések és virág így talán legjobb a szakemberek. Ugyanez a helyzet a Tiny azonos temetkezési helye lehet tölteni egyedül. Zöldítése komplex elhunyt rokonok is általában végre a saját.

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét

Hogyan készítsünk egy emlékmű a kezüket konkrét