Hogyan készítsünk egy férfi feleségül a titkot

Minden nő akar házasodni, családot alapítani hivatalosan. Ez is része a valós szex maga az anyatermészet: ösztönök mondani a nőknek, hogy szülni, és neveljék gyermekeiket értelmes hivatalossá házasság. Mégis, minden nő őt miért akarnak egy korai házasság - és annak megközelítése ennek a kérdésnek. Miért nő akarja elvenni? Hogyan készítsünk egy férfi feleségül. És hogy szükséges-e erre, nem várta meg a saját akarata?Ó házas elviselhetetlen

Ez a mondat a könyv a magyar nyelv már régóta szállóige. A nők miért annyira szívesen férjhez? Mi motiválja őket ebben az ügyben?

Mint minden

Girlfriend, egyik a másik után, hogy feleségül, hogy megváltozott kilátások vannak nagyon különböző érdekek és beszédtéma - csak jobb fújni a sípot, nem házas lány. „Minden veszi a házasság, és én - nem!” - szokásos gondolkodás lány látta házas barátok. Ez volt ő, aki nem tudja, hogy a legtöbb közülük a lélek is (ha nem több) irigység magát: „Hát ő nem kell senkinek főzni, mosni, tiszta, kedves senki alapján bárki beállítani.”

A közvélemény nyomása

„Nos, mikor lesz a menyasszony” - kérdezi minden rendű és rangú, de amikor eljegyezték megjelenik a horizonton azonnal ultimátumot jelent, a következő kérdést egy magányos lány „Miért nem házasodni?” A közvélemény nyomása: rokonok, barátok, , munkatársak, ismerősök - olyan erős, hogy könnyen nem sok hajlamos elvenni gondolkodás Nő: „és valóban, miért nem teszi nekem egy ajánlatot?”

Hogyan készítsünk egy férfi feleségül a titkot


A vágy, hogy a gyermekek az általa

Sok nő látni minden ember egy potenciális apa gyermekük. Az ilyen nők különösen súlyosbította anyai ösztön, és találni egy megfelelő, a saját véleménye szerint „a férfi”, azok nem térnek el a célját.

Érdekházasság

Számítás, mellesleg, lehet nem csak a pénz - bár a legtöbb esetben kénytelenek vágynak egy gyors házasság. Különösen égető szükség van a házasság egy férfi tapasztal biztosított lány lakott egész életében meglehetősen szerény anyagi körülmények között (anya - tanár, apám - egy asztalos, stb), és nem akarja, hogy „sínylődik” minden egész életét. Az előnyös házasságot, akkor lehetősége van arra, hogy ruhát fel, drága kozmetikumok, pihenni a különböző üdülőhelyek. A hátoldalon az érme, ami általában szükséges ebben az esetben (a férj-zsarnok, a felesége - egy madár egy arany ketrec), a legtöbb lány valamilyen oknál fogva, nem hiszem.

szerelem

Úgy tűnik, a legtermészetesebb oka, hogy szeretne férjhez menni. Azonban a házasságkötések száma, kizárólag a szeretet, csökken évről évre. Házasság látható egyre, mint egy eszköz, hogy megoldja a személyes problémák: a fizikai, pszichológiai, fiziológiai.Hogyan készítsünk egy férfi feleségül?

Az arzenál női alapok, számos módja van, hogy az ember a házasságot. Ezek két csoportra oszthatók.

- gyorsabb teljesítményt, de gyakran szállít egy csomó zsarolás később baj;
- hosszabb igénylő egy bizonyos százalékát a női bölcsesség és türelem „természetes” az események menetét. szükségszerűen vezetnek leánykérés - és az ember ebben az esetben biztos, hogy az ő ötlete volt, és őszintén el akarja venni.

Zsarolni (Belsőleg, nyomás, fenyegetés, stb) által használt nők buta, türelmetlen, tolakodó, akik a házasságot, hogy bármi áron, azonnal és feltétel nélkül. Általános szabály, hogy a standard itt egy változata „légi” (a nem kívánt terhesség), csalogató pénz ( „Marry - írják a saját három szobás lakás”), fenyegetés, hogy öngyilkosságot kövessen és zsarolás halálos betegségek gyakran nem létezik ( „Én csak élni egy év - menjünk együtt ő törvényesen házas „- majd a csodás hasznosítás” gyógyíthatatlan „).

Mi a teendő abban az esetben a zsarolás egy ember attól függ, hogy a temperamentum, az oktatás és az erkölcsi normák, a vágyak és tervek a nők számára. Például egy különösen érzékeny, és bízva az ember könnyen „ulamat” terhesség - akkor is, ha ez történt szex közben, ahol használják a kiváló minőségű óvszer ( „Drágám, tudod, hogy az óvszer néha szakadás” - Igen, különösen, ha szex előtt, hogy átszúrja őket egy tűvel ). Közömbös, hogy az anyagi értékek könnyen vonzza egy lakást, egy autót, vagy a részvények a szakmában.

Nehezebb ebben a tekintetben, a házas és a „nagyon ellenálló” ( „Nos, Slash ereit, csak olyan bolond!”) Példányok. És akkor a nő szembe kell néznie az új és még súlyosabb problémákat. ezek súlyosabb, ha az alkalom zsarolásra is a terhesség. A nő néz a választás: az abortuszra, vagy tartani a gyermeket, hogy legyen egy anya. Sem az egyik, sem a másik lehetőség, különösen boldog nem nevet.

Hogyan készítsünk egy férfi feleségül a titkot
Mindkét esetben egy nő megy zsarolni annak érdekében, hogy az ember, hogy feleségül magukat, érdemes megjegyezni. a legtöbb esetben semmi jó fog jönni belőle. Ha egy férfi kezdetben vonzódtam hozzád, és elvileg, úgy házasságot hosszú távon, de nem ilyen hamar - ez nem olyan rossz, bár néha emlékezni fog, hogy „! Ez te az én nyilatkozat zhenila„De ha férfi hűvös neked, és feleségül csupán azért, mert a nemes (kereskedelmi) motívum - készülj, hogy módosítsa, alkoholizmus, állandó botrányok, tiszteletlenség (sőt gyűlölet) férje (együtt vagy külön-külön -, hogy valaki hasonlók), és művelt, mint a természetes velejárója egy ilyen teendők. Szerelem nem lehet, mondja a közmondás.

Ami a természeti események menetét. garantálja valódi tartós kapcsolatot egy férfival épülő szeretet, a bizalom és a kölcsönös tisztelet, meg kell hallgatni ezt a tanácsot:

Ha még mindig nem akar elvenni

Across ilyen kemény anyát is, amely 2-3 éven nem lehet nőies ravaszságával és fortélyok. Mi a teendő ebben az esetben?

Hogyan készítsünk egy férfi feleségül a titkot
Talán nem ez az a fajta ember, hogy tényleg szükség van? Ha szükség van rá, ahogyan egy jó szerető és felelős háziasszony és egy család és gyerekek akkor ő nem tervez - ha azt szeretné, hogy a felmondás e kapcsolat?

Akkor minden rendben, kivéve a bélyegző az útlevélben (vagy inkább annak hiánya)? Ön elégedett csak ezúttal csiklandozza az idegeket? Talán nem szükséges, hogy elpusztítsa a jó kapcsolat, mert ez a formalitás? Előítélet és élvezze a kölcsönös szeretet.

Meg lehet próbálni a keményebb lehetőség - „beleszeret” valaki mással. Azonban ez egy provokáció, mint „hogy utasítsa a helyes úton”, és örökre hátat fordít a férfi, akit szeretett.

Végül szeretném emlékeztetni a szép hölgyek egy jó bölcsesség „Marry - nem a támadás, ha csak a férjem és én nem osztódnak.” Forgalomba a csapdákat annak érdekében, hogy kényszeríteni a férfit, hogy feleségül, ne felejtsük el, hogy magát a választ arra a fő kérdés - e vagy sem ez a személy oly kedves neked, és ha biztos benne, hogy vele talál egy igazi családi boldogság.