Hogyan készítsünk egy férfi haját otthon

Férfi frizurák, amelyek egy vágás készült olló, rég eltűnt, a mai emberek megszokták, hogy extravagáns lehetőségeket. Hozza ki a legtöbbet a férfiak haj ma már lehetséges, csak a képzelet és a kreativitás.Hogyan készítsünk egy férfi haját otthon


A férfiak sokkal konzervatívabb, mint a nők. ezért egyre gyakrabban választják a klasszikus frizurát. Classic férfi haját - haja középhosszú, fésült az egyik oldalon. Tedd a férfi haját ez a stílus egyszerű: meg kell mosni a hajat, tedd őket rögzítő eszközökkel, mint a hab haj alacsony fokú a rögzítés, majd fésülje a haját fésű finom fogazat az egyik oldalon.


Avantgárd férfi frizurák szigorúbban része mindennapi stílusban. Annak érdekében, hogy végre a saját elegáns avantgárd frizura, akkor mehet több módon lehet végrehajtani a teljes hajszín, vagy hogy kiemeli. Avantgárd változatok nevezhetjük fodrász, felhasználásával készült a trimmer, de hogy azok szinte lehetetlen.

Annak érdekében, hogy festeni a haját, akkor kell használni a krémet otthoni használatra. Általános szabály, hogy professzionális termékeket festés lehet elérni több érdekes eredmény, hanem használni őket segítség nélkül lehetetlen. Ahhoz, hogy a kiemelés, akkor használja a forrásokat, hogy könnyítsen a haj, de érdemes megjegyezni, hogy ha elérte a kívánt árnyalatot a sötét haj nehéz.


3. Hosszú haj


Frizurák a hosszú haj a férfiak néznek elegáns és szép. Ugyanakkor a férfiak haj gyakran kevésbé engedelmes, mint a nő. Annak érdekében, hogy a hosszú haj a férfiak, meg kell használni a kozmetikai termékek, valamint további eszközöket, például egy hajszárító és a haj vas haj kiegyenesítése. Klasszikus frizura hosszú haj kezdődik mosás és alkalmazása simító balzsam. Ha a haj károsodott, a teljes hossza a folyékony viaszt viszünk, amely vizuálisan a haj fényes és ápolt. Ezután meg kell tenni a frufru egy hajszárító, valamint a fő tömege haj utjuzhkom folyamat. Frizura férfi hosszú haj mindig szükség különleges figyelmet, de ha helyesen tette, így a haj jól néz ki.

A jelenléte félhosszú haj nyit egy hatalmas teret a fantázia kiválasztását frizurát. Fontos, hogy a divatos frizura lehet tenni könnyen és gyorsan otthon különleges képességek nélkül.

Hogyan készítsünk egy férfi haját otthon

Egyenesítsd vagy göndör?

A legsokoldalúbb módon létrehozni frizurák félhosszú haj kiegyenesítése az ő utjuzhkom. Sima, fényes haj soha nem megy ki a divatból, és alkalmas szinte bármilyen alkalomra. Mielőtt hajkiegyenesítő szükséges szitálás hővédő spray-amikor ütés-szárítás. Szárított haj kell két részre osztható vízszintesen. A rongykorong kell egyenesbe alulról felfelé, elvegyék a kis zárakat. Miután kihúzta megszórjuk hajlakkot, hogy rögzítse a hatást.Elegáns fürtök, és velük együtt és szórakoztató fürtök és nem hagyják el a gerincet a hullám a divat sok éven át. Sok módon lehet létrehozni egy hullámos frizura. Attól függően, hogy milyen típusú a haj és a kívánt hatást, akkor folyamodnak ilyen módszerek:

- szél a szőr a hajsütővas;
- fonat egy vagy több zsinórt az éjszakát a nedves hajra;
- csavar az előre nedvesített hab csomagolási fürtök szálak és kijavítani azokat csapok 3 Chasa;
- köré a görgők vagy csévék;
- hajszárító és difuzornoy található.

Változatossá a haj mind felegyenesedett, és hullámos haj segít a különböző keréktárcsák és szép hajtű. Ezen túlmenően, a stílusos hajpántok ma: a széles, kötve «a la Gogol Solocha-kurgán”, hogy finom csipke a görög stílusban.

Tails, zsinórt és fürtök

Ha az arcod nem túl terjeszteni, akkor bizonyára megfelelő frizura. Elválasztani az első része a haj frufru, kicsit tolja őket előre, hogy a hatás bouffant és biztonságos láthatatlan. Hátsó farok, hogy a központ a tarkón vagy csavart rúd.

Könnyedén változhat a szokásos unalmas köteg vagy ahogy nevezik - a zsemle. Ehhez egy oldalsó elválás és csúszógyűrű körül a fej közepén, lazán a haját. Akkor gyűjtse össze a haját fejjel lefelé vissza a lófarok nélkül kiteszik a füle, és kapcsolja őket egy csomagban. A tetején egy vékony gumiszalag tone hajad, és biztosítsa csapok vagy láthatatlan.

Lépésben a hajvágás, illetve a haj visszanőtt a frufru nagyon szép, és úgy néz ki, egy kicsit hanyag fonat „lapított”. Annak szövés osztja a haját két részre. Használja az ujjait külön a kis szál a templomban az egyik kezével, és megragad a kezét, a másik oldalán a fejét. Vajon ugyanaz minden alkalommal a haj, figyelembe véve a haj alulról. Összevonja a szálak szorosan haj nem osztott. Így egy kis lófarok, zsinór végén fix rezinochkoy a hajszín.

  • Frizurák félhosszú haj otthon
  • Divatos frizurák a kezüket

A választás a frizurák is számos tényező befolyásolja: a sűrűsége haj, szín, életmód, az életkor. Egy fontos szempont a alakja az arc. És ha az ovális arc alkalmas szinte bármilyen frizurát, majd a tulajdonosok rombusz alakú kiválasztás meglehetősen korlátozott.

Hogyan készítsünk egy férfi haját otthon

Jellemzők rombusz alakú arc

Ismerve a típusát az arc, akkor válassza ki a tökéletes frizura, smink, napszemüveg és kalap. Általában az arc formáját könnyű azonosítani egy fénykép az útlevélben. Rombusz alakú jellemzi széles magas arccsont, alacsony homlok és a kis, hegyes álla. Ez a fajta ember gyakran nevezik a gyémánt. Csillagok rombusz alakú tulajdonosa: Cameron Diaz, Halle Berry, Jennifer Aniston, Viktoriya Bekhem.

Mivel a standard a szépség még mindig úgy, hogy egy ovális arc, frizura és smink kell törekednie, hogy vizuális kép a keskeny homlok és arccsont. A fényképek kellene több lágyság és a nőiesség.

Frizura gyémánt arcformákhoz

Illik a lágy, dús hullámok és fürtök, hogy will hide az arccsontja. Frizura legyen könnyű, ömlesztett és a levegő, de a hangerőt a felső vagy az állán szinten. Mindenesetre lehetetlen felvenni pompájában arccsont területen. Tulajdonosai számára, egyenes haj, akkor megpróbál egy perm. Felhívjuk figyelmét, hogy a zárak mindkét oldalon be kell csavarni.

Romboid típusú személy alkalmas ferde, cikkcakkos partings és frizura, hogy bővíteni lefelé.

Ha csinálsz nagy haj - kell legyen néhány szál, óvatosan keretbe az arcát.

Frizura gyémánt arcformákhoz

Nagyon jó állapotban hajvágás közepes hosszúságú. Megjegyzés: a hosszúkás térfogatot bob és szövik elkeskenyedő nagyon alkalmas. Szintén szerencsés nyíró tér hossza az állán.

Szép dús frufru a szemöldökét, ferde vagy egyenes. Volume frufru adhatunk segítségével stílus.

Shearing vágja le a szőrt a tetején több, és az oldalsó szálakat hagyni hosszú - ez segít megteremteni a szükséges térfogatot a tetején. Érdekes nézni réteges hajvágás.

Melyek a frizura nem szabad csinálni, ha a rombusz alakja az arc?

Gyémánt alakú típus rendkívül kívánatos haja fésült vissza, és nem egy sima lófarok. Ha még mindig van - hozzá egy buja béren kívüli. Apropó bumm: ne legyen túl rövid.

Középen elválasztva nem a legjobb megoldás erre az arc formáját, válasszon egy kasza, és nem szükséges eltávolítani a hajat a füle mögé.

Nagyon rövid darabok is el kell kerülni, a forma fodrász nem lehet rövidebb, mint a sorban az áll. Tiszta vonalak is, nem fog működni, akkor felfedezni a szögletessége arc formák.

Akkor nézze meg a stylist, aki megmondja, hogy pontosan, milyen frizura tetszik tökéletesen.

  • Hogyan változtassuk pont hívások MegaFon?
  • Hivatalos honlapja „Megafon”
  • Hogyan változtassuk pont a „hangszóró”