Hogyan készítsünk egy hab otthon, a folyamat leírása és egy rövid útmutató

A használt hab a környező mindennapi életben elsősorban a gyártás csomagolóeszköz, kihabosítású a házak falán, így ez megkönnyíti és szilárd eldobható edények. Ma, a 21. században, a habanyag nagy szükség van szinte minden tevékenységi területen.A gyártási folyamat ezen anyag használatát igényli gőz és magas nyomású, ezért nem szükséges, hogy gondoskodjon a termelés hab a városi lakás. Meg kell helyet a gyártási jól szellőző, nagyon káros a szervezetben anyag kibocsátódik a gyártási folyamat során és az azt követő szárítás - formaldehid. Eszerint a gyártási folyamat jobban szervezett egy speciálisan felszerelt szoba, vagy legalábbis egy jól szellőző garázsban. Ha szerencsénk van ahhoz, hogy saját magán otthon, majd intézkedik a habképződés, mint egy mini-bolt otthon nem lesz nagy probléma.

Leírása a hab gyártási folyamat

Először meg kell, hogy a polisztirol granulátum, népszerűen nevezik - a gyöngyöket. A kémiai reaktor közvetlenül elhelyezve habosított anyagok és nagy nyomás alatt belép a fűtött gőz. Ennek eredményeként a gőz kezelés, a tömeg és a méret a granulátumok nőtt mintegy negyven alkalommal.A második lépésben meg kell kiszáradni, és tele van habgyöngyökké levegőt. Ahhoz, hogy gyorsítsák fel a szárítási folyamat, akkor a meleg levegőt. Miután a mennyiségének növekedése a polisztirol granulátumok hatása alatt a gőz, generált a kialakulását ezek a terek keverékét töltjük a levegő, ez a fontos termelési folyamat rendszerint legfeljebb hat órán át egy időben.

Utolsó, az utolsó lépés, az öntési (így a kívánt alakú). Egy előre elkészített formában visszatöltött habosított granulátum és újra, mint az előző lépésben, a segítségével egy pár, ezek ragasztott egyetlen egységnek.

Előre megtervezett hab, meg kell adni egy bizonyos ideig, iszap, majd vágható lapok révén wolfram feszes húrok az akkumulátorra csatlakoztatva. Hangsúlyozni kell, hogy a gyártási folyamat nem lehet teljesen automatizált.

És meg kell figyelni: a szükséges technikai eszközök, hogy elkezdődjön a gyártási folyamat lap hab, amely kémiai reaktorok kell megvásárolni előre. Az ára körülbelül összege százezer vagy kevesebb magyar rubel.

Ha nincs pénz, akkor lehet önállóan, a saját, letölti a pre-internet szerelési rajzokat. De meg kell jegyezni, hogy ha egy hab kiváló minőségű, majd hozza létre a berendezés is kell lennie magasságban.