Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás

Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás
A család minden tagja kell rejtekhelyéről a házban, ahol tudnak pihenni. Sem kivétel chetverolapye a háziállatok. A legtöbb macska tulajdonosok tudják, hogy a házi kedvencek gyakran rejtve dobozok, szekrények, fiókok és más rejtekhelyre. Akkor miért ne aggódj a kedvenc, és nem teszi a macska ház saját kezűleg, a Bole hogy most nehéz megtalálni dimenziós rajzok és utasítások, hogy egy egyszerű design.Miért macskák szüksége van egy félreeső helyen?

Sokan azt hiszik,: és hogy kell-e egy kisállat ház, tényleg? A válasz egyszerű - meg kell, mert az állatok kell egy hely a pihenésre a vigyázó gondoskodás a tulajdonosok. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a macska még egy hely, ahol aludni, mert gyakran meg lehet nézni, ahogy elnyúlt a kanapén, vagy bármely más helyen. De az állat pihen sehol, csak azért, mert nem a saját helyén. Ezért, ha a tulajdonosok pet nagyon szeretem őt, akkor meg kell tenni félreeső lakás.

Sokan azt hiszik, hogy így a macska ház saját kezűleg vagy vásárolni a boltban - teljesen felesleges dolog, mert ez nem jelenti azt, hogy ő olyan, mint egy macska, és ő fog aludni benne. Részben ezt a nézetet jogosan. De ha a ház kész, de az állat halad az oldalán, akkor ne essen kétségbe. Lehet, hogy a macska csak beszippantja a zavaró neki tervezése és nem tud rájönni, mi ez, és mit kell vele csinálni. És még ha a tulajdonosok segítenek az állatot, hogy bekerüljön a haza, ez nem feltétlenül lesz ott aludni.

Talán egy macska vagy egy macska csak nem szeretem a helyét a házban. Ebben a helyzetben meg kell próbálni, hogy helyezze a szerkezet különböző szobákban vagy sarkok a lakásban. Nagyon gyakran macskák szeretnek hazudni az ablakpárkányon, és szükséges lehet, hogy egy házat. Plusz, sok tagja a macska kiválasztott helyen a hegyek, így meg kell kísérletezni.

Követelmények macska ház

Mielőtt elkezdené csinál a macska ház saját kezűleg, meg kell állapítanunk, a konfiguráció. amelynek függ a rajzok és méretben. A fő követelmény, hogy a macska ház, a következők:

 • Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás
  magasság ház meg kell felelnie a szintet, ahol a macska szereti tölteni a legtöbb időt;
 • mindenesetre nem engedhetjük jelenlétét szagokat a macska otthon, amikor a macska figyelmen kívül hagyja azt,
 • tervezés méretei a fizikai paramétereinek az állat;
 • építési stabilnak kell lennie, hogy ne forgassa, szárítógépek, és így tovább. d.

Ugyancsak nagy jelentőségű a méretei a macska menedéket. Mielőtt bütyköl saját kezével egy házat, amire szükség van, hogy készítsen egy rajzot ajánlásai szerint szakértők:

 • magasság 40 cm;
 • a kerület design egy közepes méretű macska kell lennie 45-45 cm;
 • egy bemenete az átmérője között kell lennie 15 cm és így tovább.

Ahhoz, hogy a saját macska ház a hulladék anyagok, a személy nem kell, hogy egy tapasztalt asztalos vagy speciális ismeretekkel az ügyben az építés.

Mi a különbség a házak kutyák és macskák?

A macska nagyon kényelmes, és a macska a tetőn, a ház, ahol csak egy bejárata van. Minden, ami szükséges lehet a ragadozó otthon - egy hely, ahol időnként ő is visszavonul a kíváncsiskodó szemek, és ami a legfontosabb - a véleményét, hogy felügyelje mi folyik a környéken.

Másfelől, a macska szereti, ha saját van egy további bemenetet. vizsgálatát és minden körülöttük sokkal kényelmesebb, mint a tető, és egy további pillére ház előtt. Ez a funkció elsősorban annak a ténynek, hogy a macska látja házában nem csak egy hely a magány, és menedéket nyújtanak a jövő utódok. Ezért biztonsági okokból van szükség további aljzatba a macska jól érzik magukat, és védett.Építeni egy házat a macska saját kezűleg

Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás
Ma minden kisállat tárolására államunk van macska házak minden ízlés és a költségvetést. House egy kisállat - egy nagyon hasznos dolog, hogy a macskák pihenhetnek teljes kikapcsolódást. Úgy érzik, hogy a tulajdonosok, hogy vigyázzon rájuk és válaszolni fognak természetben. De vásárol egy házat - ez nem csak egy lehetőség, hogy vigyázzon a háziállatok. Különösen, hogy a teljes macska ház elég drága, és nem is a kezüket arra hulladék anyagok, mint például rétegelt lemez, habszivacs, vagy akár egy újság nem tesz semmilyen problémát. De először meg kell érteni a funkciók a készülék a macska otthon, és a szakaszok az építése.

Mester Cat háza papírdobozokon

Az egyik legnépszerűbb anyagok az építőiparban a házimacska egy egyszerű kartondobozban. Nem szükséges, hogy a mester az építőiparban a kérdésben, minden munka elvégezhető saját kezűleg, amit készíteni a következő eszközöket:

 • egy doboz karton;
 • puha vastag ruhával;
 • polietilén vagy más víztaszító anyaggal;
 • Papíráruk kés, olló;
 • ragasztóanyag összetétel, amelynek nincs szaga;
 • kit rajzok;
 • Építőipari cellux.

Ahhoz, hogy a macska otthon összhangban méretei és rajzok, azt végre kell hajtani bizonyos egyszerű lépéseket:

Ez a macska ház mindig frissíteni összhangban kívánja a tulajdonos a macska, vagy a kisállat.

A konstrukció egy félreeső menedéket újságok

Tovább költségvetés lehetőséget gyártásának macska ház saját kezűleg az építési szerkezetek készült hagyományos újságok. amelyek gyakran felhalmozódnak az erkélyen vagy a kamrában. És annak ellenére, hogy az újság nem megbízható anyag, ház, szövött, újságból csövek megbízhatóbbak lesznek karton analóg. Plusz, ha megmutatod egy kis fantázia és kitartás, a hajó- a macskát az újságok meg nagyon vonzó.

Mielőtt egy újságot menedéket egy kisállat, fontos, hogy aggódnia a jelenléte a következő anyagok:

 • lemez;
 • ragasztóanyag keverék anélkül, hogy éles szagok;
 • írószerek olló;
 • szúrófűrészhez;
 • kötőtű;
 • egy halom régi újságokat.

Szóval, hogyan lehet egy újság ház egy macska a saját kezével? Lépésről lépésre útmutató:

 1. Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás
  A papírt csíkokra vágjuk, amelynek szélessége 7-10 cm. Minden üres van feltekerve egy kötőtű kötés. Ennek eredményeként kap egy hosszú csövet egy újság lemez, amely ragasztva ragasztó vége, ami nem történt spontán lazításra.
 2. A két lap rétegelt ovális előforma kell tenni összhangban fizikai pet.
 3. A üres formájában csövek újság ragasztott rétegelt lemez kör a belső oldalán is, mint a napfény. A pályát a szomszédos gerendák nem haladja meg a 20 mm-t.
 4. Második lemez ragasztott a tetején az első előforma, és ezáltal gátolják a tubulusok újságot.
 5. Minden ragasztva csövet felemelte, mintha alkotnak egy csésze. A keret szőtt, mint egy kosár. szívónyílás maradt megváltoztatásával szövés eljárás további munkadarabok. Ehhez a szövés végezzük nem egy kört, és oda mozgások.
 6. Külön átszőtt tuskó átmérőjű nyitott felső a jövő ház. Az előminta által alkotott, amely a felső nyílás, és van rögzítve ugyanolyan módszerrel szövés használó egyéni újság tubulusokat.
 7. A fedél egy kis kiemelkedés és a szövés élek zárt.

Ennél a fonott haza egy kisállat befejezettnek tekinthető. A kényelem az állat belsejében, és a tetőn egy ház halmozott párnák.

Soft macska ház habosított

Különös figyelmet kell puha macska ház, amely lehet tenni függetlenül a hab. Itt, mielőtt a személy jelenik meg sok lehetőséget, hogy kifejezze a saját fantáziáját abban, hogy egy hangulatos sarok egy macska a saját kezével. Ahhoz, hogy egy puha kivitelben lesz szükség:

 • minden darab vastag anyagból;
 • vastag hab;
 • varró kellékek ideértve a gépi;
 • erős cérnát.

Annak érdekében, hogy a macska házában, meg kell csinálni egy sor egyszerű lépésből áll:

 1. Hogyan készítsünk egy házat a macska kezét méretek, tervek és funkciók a gyártás
  Meg kell csinálni a papír minták fő részeit a házat, hogy később át a szövet és a hab.
 2. Miután a mintát felvisszük az alapanyag (szövet és a hab) az összes alkatrész vágni hagyva bemeneti és fél centiméter. Minden elem, amely két darab szövet és habszivacs.
 3. Minden nyersdarabokat halmozott a következők: két darab hab és szövet oldalával felfelé és lefelé.
 4. Minden élek varrtak a varrógépet úgy, hogy a bal alsó margó szolgál majd a közös hely a padlón.
 5. Elkészített részek kiderült, és a vas a vas.
 6. A ház belsejéből minden egyes darabok vannak varrva az elmúlt varrott alján. A kész design megfordítjuk, és úgy van felerősítve, hogy a kívánt formára.

Mint látható, hogy egy kényelmes szállást a macskák saját kezűleg nem nagy baj, különösen azért, mert a szükséges anyagokat kéznél mindig a házban. Ennek legfőbb feltétele - megközelíteni a kérdést felelős módon és mutat egy kis fantázia.