Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei

Abból, amit csinál a házi macska?

Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei
Készíts egy kényelmes otthon a kedvenc lehet, különböző anyagokból készülnek: papírmasé, karton, újság csövek, hab, stb De a legjobb erre a célra alkalmas karton. Köztudott, hogy a macska - ventilátorok csak üres doboz.Miért ezek annyira érdekes állatok szeretnek felmászni a dobozba, a tudósok még nem tisztázták. Talán azért, mert természetesen ő nem elrejteni a mélyedésekben, nem ásni lyukakban, de szükség van egy kényelmes lakás. Vagy az illata karton szeretnek, és tetszik az illata a fa. Valószínűleg mező váltja macskaféle táj, és a választás határozza meg maszkolás célra. Nem számít, mi az igazi oka, a lényeg, hogy a ház a macskát a dobozból mindig szívesen látjuk. Sőt, hogy nagyon egyszerű.

Érdemes megjegyezni, és élvezhetik a kartonpapír házat a macska:

 • Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei
  Nem kell, hogy dobja a szemetet tartalmazhat üres dobozok.
 • Ez lehet jó, megtakarítás. Elvégre, ha vásárolni kész ház a boltban, a költségek elég drága.
 • A terméket lehet gyártani, és díszítse, mint akar, hagyjuk a képzelet. Méretek is vegye fel az is, hogy van szükség.
 • Költési idő és erőfeszítés - minimálisak. És ha a ház gyermekei, akkor a termelés ház válhat egy érdekes játék.
 • A kedvenc boldog lesz.

Hogyan készítsünk egy házat a karton egy macska?

Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei
Opciók, hogyan kell egy házat a dobozban egy macska, Mass. Minden attól függ, a mester a képzelet, a macskák száma és hány üres dobozok. Egy kis erőfeszítéssel, akkor létrehozhat nem csak egy ház, és az egész kastély egy kisállat.

Például lehetőség van arra, hogy a kötvény több csomagolt egységek együtt szalag, így a részeket több nyílászáró, szövettel borított, nemezből vagy beillesztett színes papír - és kész palota. Csatlakozó alagutak lehet varrott szövet vagy szivacs műanyag betéttel gyűrűt a bemeneti.

Kis cica élvezni fogja ezt a lehetőséget, a gyerekek szívesen játszanak, és vadásznak egymásra, hogy hozzon létre egy labirintus.

Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei


További információ és a rajz egy házimacska formájában a vár megtalálható az interneten. Ott van, valamint sok más eredeti változatban.

Persze, akkor létrehozhat egy otthon a kisállat, és szerényebb. Ez a mindössze egy doboz karton. Szükséges lesz, hogy készítsen ezek az anyagok és eszközök: Szőnyeg, vízszigetelő anyag, szalag, egy éles késsel, ragasztó, ceruza és vonalzó. Ahhoz, hogy az egyszerű házak macskáknak saját kezűleg a rajz nem szükséges.

Vízszigetelő anyag lehet egy különleges alom a tető alatt, amely értékesített minden épület szupermarketekben. Fontos megjegyezni, hogy ha egy szőnyeget és az új vízszigetelő anyag, kívánatos, hogy nekik pihenni az ágyban két hétig: először ad le egy szúrós szaga. A macska szaga, mint nem tetszik.

Ahhoz, hogy egy egyszerű házi macska kezével ki a dobozból, amire szükség van, hogy kövesse ezt az algoritmust:

Ennyit a ház kartonból macskák készek, akkor hívja a drága háromlábú. A termék lehet valahogy érdekes díszíteni, hogy megfeleljen a teljes belső teret. Ez a lehetőség nem csak lakhatást biztosít a macskát, de az eredeti tartozékokat.

óvintézkedéseket

Mielőtt otthon a macska ki a dobozból, fontos, hogy figyelembe vegyék a pontok számát annak érdekében, hogy elkerüljék a bajt. Minden ugyanaz doboz nem tekinthető tartós anyag. És macskák különböző. Állatok nagyobb testű is energikus macskák tönkreteheti a szerkezetet. Ezért tisztában kell lennie néhány kikötéssel.

Ahhoz, karton ház a macskák nem válnak az oka trauma, szükség van:

 • Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei
  Rögzítésére jellegűek szalag és ragasztó. De tűzőgép. Képviselői macskafélék szeretnek rágni kartonból. Az állat lehet nyelni klip vagy megsértse az ínyt.
 • Létrehozása házak macskáknak saját kezében, nem szükséges, hogy olyan anyagokat és ragasztó egy éles szaga. A legjobb, legbiztonságosabb megoldás - a PVA ragasztó. Ő nem mérgező és nincs kellemetlen szúrós szaga.
 • Ne használja a dobozban talált az utcán. Talán ezeket a tárgyakat már bejárta az utcán kutyák és macskák. És nincs garancia arra, hogy az állatok egészségesek voltak.
 • Fontos megjegyezni az állat méretei: akkora, mint egy házimacska megfelelő legyen. Bár a macskák és a szeretet box, kényelmetlenséget és a szorongás nem fogják elviselni.
 • Tarts a terméket az ablakpárkányon, hűtőszekrény és más Hill nem éri meg. Bár a termék és borított sűrű anyag, akkor valószínű, hogy nem tudnak ellenállni az állat.

Között néhány hátránya is érdemes megjegyezni, karton ház az élettartama rövid. De mégis, egy ilyen szerkezet van értelme csinálni. Végtére is, a ház a macskát karton saját kezűleg örömöt és egy macska és tulajdonosa. Ez egyszerű, gyors és szórakoztató. Ezek a struktúrák - a legjobb megoldás, hogy végre olyan tervezési ötletek minimális pénzügyi forrásokat.

Ötletek karton ház

Hogyan készítsünk egy házat a macskát a dobozból, és mik az előnyei
Az internet sok különböző variációk létrehozása macska ház kartonból. Elég, hogy kössön kereső: házimacska saját kezűleg - a mester osztály, és van egy széles weboldalak eredeti ötleteket. Például az építkezés egy rakéta készült három doboz. Az első két doboz létrehozásához használt két sorban, a harmadik - a kúp és a sárvédő fáklyák. És lehet, hogy a termék formájában kunyhók. Hogy ez a lehetőség nagyon egyszerű. Ez elég ahhoz, hogy vágja ki az ajtót és ablakokat, hogy oromzatához, külső felülete ragasztott színes papírt. Vannak egész palotákat, kastélyokat. a különböző modellek.

Érdemes megjegyezni, hogy a ház a dobozból az Egyesült Államokban és Európában egy macska nagyon népszerű.

És néhány gyártó még szakosodott karton gyártásához lakás. Akkor miért nem teszi egy ilyen eszközt a kezét -, hogy az eredeti ajándék pet.