Hogyan készítsünk egy honlapot magadnak - kézi próbababa

Üdvözöljük a Oktatási program honlapján

Ha jön erre az oldalra, az azt jelenti, hogy a feje már érett egy jó ötlet, hogy a webhely, de mindaddig, amíg homályosan képzelni, milyen irányba mozog. A keresés a választ egy ilyen komoly probléma, hogy keressen az interneten keresztül, és a hosszabb böngészhet az „labirintus”, a tudás több haj a fejen állni a végén a rengeteg információt, és a rengeteg homályos

Hogyan készítsünk egy honlapot magadnak - kézi próbababa
feltételeket. És napról perces bátortalan javaslatot, hogy Kettle kérdésekben site épület, fokozatosan alakul szilárd meggyőződés, hogy nem csak a vízforraló és tea fa.A stratégiai kérdés - „Melyik út” meggyötört minden fazékba, és ez volt a döntés, ő vesztegeti sok időt, véletlenszerűen mozog egyik helyről a másikra, hogy megpróbálja megtalálni a választ.

Az interneten sok telek, amelyek azt állítják teheti a webhely naponta, óránként, és így tovább. Ne bízz senkiben! Csak munka a majom az ember, és csak ő tud segíteni a kanna vált igazi webmester. Készítsünk dolgozni a hosszú és kemény, és irányítja „hogyan lehet a honlapon, hogy” segítse az erőfeszítések a helyes irányba, és jön a cél a lehető legkevesebb testi, lelki és anyagi költségeket.

Előny épül elve «lépésről lépésre». Lépésről lépésre, akkor adja át minden szakaszában a teremtés egy telek, és megismerkedhetnek a szükséges információkat minden egyes szakaszában. Még csak nem is kétséges, hogy lesz egy tengeri kérdést, és nem ígéri, hogy a helyszínen talál választ minden kérdésre. A legfontosabb tudni fogja, és megérteni - mit kell keresni, hogy hogyan néz ki, és hol kell keresni. További információk találhatók a következő részben „Oktatási program kezdőknek”.

Remélem, hogy köszönhetően a „Hogyan készítsünk saját weboldalán a legtöbb” a fejedben, hogy építsenek egy világos cselekvési tervben, és akkor biztosan menni, hiába nem dobott a cél.

Ebben a szakaszban meg kell gondolni komolyan témaválasztása a jövő oldalon. Ez milyen témát választott, hiszen kiderült, és amennyire ez a téma lesz az érdeke, hogy az emberek, és függ a forgalmat a webhelyére, majd a visszaadott (ha a jövőben szeretne pénzt keresni a helyén).

Most megtudhatod, hogy elemezzék a kiválasztott téma. ismeri az olyan fogalmakat, mint a tartalom. jellemzői a célközönség.

Tudod mi az a domain vagy domain név, domain szintjén, és milyen hosting hosting. Mivel a szerkezet egy domain név függ a kiválasztott gazda. Milyen lehetőségek vannak a domain regisztráció van. Akkor megismerkedhetnek a tíz domain név kiválasztási szabályok.Ha érdekel, hogy tanulmányozza a létrehozásának folyamatát egy sablont a legapróbb részleteket, az elejétől, gondosan olvassa el a tanulságokat a „Make a sablont a semmiből oldalak CMS Joomla 2.5 és Joomla 3.0».

Nos, ha az agy nem képes megemészteni az információkat a nyelvek HTML, CSS és PHP, még kis adagokban, akkor megismerkedhetnek egy egyedülálló termék automatizálásához web design - Artisteer sablon generátor.

Site Használhatóság - Ötödik lépés

Mielőtt kitöltené a weboldal tartalmát, akkor ismerkedjen meg ezt a fogalmat, mint a használhatóság. Most megtudhatod alapelemeit használhatóság. Ön képes lesz arra, hogy gondosan mérlegelje a használhatóságát a helyszínen, vezetett harminc alapvető szabályokat. Megtanulják, mit használhatósági tesztelés és hogyan lehet tenni.

Belső optimalizálás - Hatodik lépés

A nagy részét a látogatók jönnek a honlapon keresztül keresőmotorok. Most megtudhatod, hogy milyen belső honlap optimalizálás és hogyan tud segíteni, hogy a site vonzóbbá a kereső robotokat. Megismerkedhetnek a koncepció - a belső rangsor tényezők. megtanulják, hogy a szemantikai mag helyén, megfelelő helyen és végre kulcsszókeresések oldalakra a meta tagek a helyszínen. Meg fogja érteni, amit belső paramétereit meg kell változtatni a webhely keresőmotorok indexelése oldalon tartott helyesebb.

A site készen áll, és itt az ideje, hogy válasszon egy hosting érte. Sok cég nyújt hosting szolgáltatások. és válassza ki a legjobb szolgáltatók nagyon nehéz egy kezdő. Most megtudhatod, előnyeit és hátrányait ingyenes és fizetős tárhely. Milyen források tudok információt szerezni a vezető befogadó számára. Mik a rendszer követelményeinek a hosting, ha a webhely működik CMS Joomla. Mint amikor kiválasztják a tárhely szolgáltatás.

Promóció és külső optimalizálás - Nyolcadik lépés

Ahhoz, hogy megtudja, a webhely keresők, majd a hálózati felhasználók, meg kell csinálni, hogy támogatják a helyszínen. Majd megtudjuk, a legnépszerűbb módja, hogy reklámozza a webhelyét, és hogyan kell regisztrálni egy hely a keresőkben, és a könyvtárakat, hogyan lehet felgyorsítani az indexelés a helyszín. Szívesebben használják külső optimalizálása a helyszínen, és megtanulják az összes sajátosságait együttműködik más linkeket. Ismerje meg, hogyan lehetne javítani a rangsor honlap keresőmotor eredményeit.

Kereset az interneten keresztül honlapján

Ha ennek eredményeképpen a hősi erőfeszítéseket, amit tett a honlapjára, felvillanyozott, és most az internetes forrás van közönsége, nincs kétségem afelől, hogy a kísértés, hogy pénzt keresni az élettartamot. azaz Most hogy ez a munka az Ön számára.

Kezdetben nem akartam írni a jövedelem az interneten. de a rengeteg különböző „érdekes” információt ebben a témában vezet az a tény, hogy több ezer „kezdőknek” és „forró” agya kopott a sípot az interneten, és próbálja különböző módon lehet keresni az első rubel. Tudatlanságból, összeolvad üstök különböző internetes csalások, írástudatlan és felhasználása a különböző szolgáltatásokat ad nulla kipufogó. Ennek eredményeként sok órát elvesztegetett értékes idő pedig három penny a zsebében. Igaz, én még mindig úgy döntött, hogy írjon egy cikksorozatot jövedelem az interneten, hogy irányítsák a kezdők a helyes irányba.

A „Hasznos tudnivalók” meg fogja találni az összes szükséges programokat. hogy létre kell hoznia egy telek, hasznos könyveket. és magyarázó szótárak kezdőknek. hogy lesz egy jó segítő megtanulni egy nyelvet webmester.

Kívánok a tiszta tudat, a türelem és a jó szerencsét! Remélem ajánlások segít, hogy a webhely és megszabadulni a diagnózis „teáskanna”.