Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat

Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat
Lehetséges, hogy nőnek otthon hosszú, vastag, szép szempillák.

Meg kell nagyon érdekes, hogy megtudja, ki a tulajdonosa a leghosszabb szempillák a világon? Nem hiszem, de ez a lány Kínából. El tudja képzelni, mint a hosszú pillák, hogy lehet szőni zsinórra! Még afrikai zsinórra! Eltartott egy csomó ugyanolyan ebben az időben, de még mindig működik! Érdekes, hogy minél hosszabb a lány csak a felső szempillák és az alsó közös, zömök, mint mindenki más. Nem ismert, milyen a természete gondolat, hogy teremtett ilyen hosszú szempillák. Ez aligha kényelmes járni velük, és hogyan kell nézni a világ körülöttünk? Ha látsz egy képet ez a lány, akkor meg fogja érteni engem. Nem valószínű, hogy bárki is szeretné, hogy ugyanaz, még a dicsőség az egész világon. És gondozása ilyen resnichischami? Dye tinta? Igen, néztem egy ilyen szép, nem tudok segíteni emlékeztetve a mese Zlotovlaske. Ebben a mesebeli hős volt ilyen hosszú haj, hogy kedvese lehetett mászni haj, használja őket, mint egy kötél, egy torony, amelyben a bebörtönzött lány lány gonosz mostoha. Tény, hogy a fiatalember tudta, hogy gyorsan menteni a kedvenc köszönhetően rendkívüli vastag, hosszú hajszálakat. De ebben a mesében nem a szempillák. Hat hosszú, sűrű haja a fején - egy szép dekoráció egy asszonyt le. De amikor a szempillákat, majd, utalva a hosszú szempillák, nem szeretnénk, hogy legyen földig érő.Tény, hogy sokan szkeptikusak a kép a kínai lányok. Úgy véljük, hogy a szempillák, mint a hossza neki - ez irreális, ők vannak ragasztva. De ki fog adni egy abszolút garancia arra, hogy ez egy fikció, és a montázs? Milyen jellegű nem történik. Hát nem? Nem tudom a titkot, hogyan lehet növekedni, mint a hosszú szempillák. Nyilván nekik különleges figyelmet igénylő.

Hogyan reagálnak a természet jelenségei elő őket? A szél, a napot. Hogyan érzi magát az esőben? Mindenesetre, már kétségei vannak a hitelességét fennállásának természetes szempillák ilyen rendkívüli hosszúságú-e vagy sem, - a szempillák és a tulajdonos szerepel a Guinness Book rekordot. Szerencsés, azt mondod? Valószínűleg igen.

Lehetséges, hogy a hosszú és vastag szempillák otthon?

Sajnos, a kínai csillag nincs értelme feltenni, mert nem tudja, hogy miért ő a szempillák nőnek fel olyan gyorsan. Ez a természete. Ő maga alig tud szokni a tény, hogy ez annyira ellentétben a többi tag a gyengébbik nemre. De, mint a lányok a korai gyermekkorban álmodtam egy szép, hosszú szempillák, mint egy film színésznők, modellek. Örömében bolyhos csillók szépségek nincs limit. Úgy döntött, hogy ha felnő, ő is ugyanaz lesz a gyönyörű szempillák vagy még szebb. De az álom, hogy őket az élet. Miért csak a szavakat?

A hősnő vásárolt egy csomó pénzt az ellátás a szempillák és sok szempillaspirál a szempillák világos festék, és hogy mindkettő lehet jobban látható az arcán. Azt akarta, hogy a szempillák magára a figyelmet.A weboldalak! Mennyi hasznos információt, hogy vigyázzon a csillók, etetni őket, hogy meghosszabbítsák. Hihetetlen, de ő elolvasott mindent, amit csak talált az interneten javára a kibocsátás. És mindig kezelik újra és újra az interneten: nem jelent meg van-e új információt? Elvégre tisztában kell lenniük az összes új termék. És így szinte minden nap. Ezzel a vágy, ez proaktív megközelítést, hogyan lehetne egy álom nem vált valóra?

Ami érdekes, mivel a lány az interneten. További információ volt az olajak. Ezért a szépség kezdve azzal a ténnyel, hogy minden nap bekent szempillák különböző speciális olajok. Szigorúan tartsa be az utasításokat. Semmilyen módon térhet el. Nem improvizáció. Csak a módszerek, technikák, eszközök szempilla növekedés, ami már bizonyítottak.

Ez annyira gondosan ápolta a szempillák és továbbra is így, nehéz megtalálni a világ második ember, aki annyira lelkiismeretes az ellátás a szempillák. Rengeteg idő, sok erőfeszítést. De mi is pontosan a szempillák növekedésnek indult annyira, hogy nem tudja. És miért termesztik, csak a felső szempillák és az alsó kis - ugyanez nem mond semmit. De azt mondja, hogy a hossza szempilláit ő egyáltalán nem zavarja, hogy használták, adaptált és úgy véli, egyedi hosszú pillák annak fontos összetevője.

Mindig kérdéseket szkeptikusok, akik nem hisznek egy ilyen csodát, nem hiszem, hogy ez lehetséges - földig érő szempillák. Az ezekre a kérdésekre a választ a lány ugyanolyan típusú, például leggyakrabban akkor egyszerűen mely vásárolni hajlandó haj (természetes és mesterséges), ragasztó őket a jelen és megpróbálja lenni, mint ők, hogy vajon fognak minden tartózkodást. Általános szabály, hogy nem veszi bűncselekmény. A végén, akkor mindenki jogát: hinni vagy nem hinni. Ki jobban, ez lehetővé teszi, hogy közeledni hozzá, és érintse meg a szokatlan szempillák.

Mellesleg, a lány szokatlan gondossággal csillók egy speciális raschesochka. Ez raschesochka tárolt egy speciális eset, és a helyzet celofán. Nehéz, persze, vigyázni ezeket a kincseket, szempilláit. De semmit sem lehet tenni.

Azt hiszem, ez némi időt vesz igénybe, és egy kínai nő magát, hogy megszabaduljon e, még mindig túl a mindennapi élet, a hossza a szempillák. Végtére is, nem számít, mit mondott, hogy él még mindig nem túl kényelmes velük. Nem tudom, hogyan és mikor és milyen okok miatt, de ez csökkenti a túlzottan hosszú szempillák fel szépen a hosszú és békében éljenek, miközben továbbra is az őket gondozó, és élvezze őket. Azt hiszem, lerövidítve a szokatlanul hosszú szempillák, ő nagyon ideges sem. Végtére is, a kínai Book of Records kapott a dicsőség az egész világ szerzett, élvezni egy ilyen ajándékot, mint a leghosszabb szempillák a világon az időben. Valószínűleg nem fog létrehozni saját honlapján, amely megosztja a széles körű tapasztalattal rendelkezik az ellátás a szempillák. És a többi lány, mint például ábrándos, mint egykor, majd kapcsolja hozzá tanácsért. Hogyan lehet nem hallgatni a véleményét egy ember, aki képes volt növekedni, és tartsa a szempillákat, így sokáig.

is olvasható

 • Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat
  Nők korrekciós Bele: elrejteni mindazt, ami szükséges
 • Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat
  A méhnyak erózió
 • Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat
  Kopasztás szemöldök fájdalom nélkül
 • Hogyan készítsünk egy hosszú és vastag szempillák otthon egy népszerű orvosi folyóirat
  ebéd