Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy feleségül a lányt, és gyönyörű 12 eredeti javaslatok

Ha eljut az oldalt, majd jött aznap. Megtalálta a lelki társ, a labdát a boldogság, és úgy döntött, hogy a legfontosabb lépés az életedben, hogy az, hogy egy javaslatot, hogy vegye feleségül a lányt.Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy feleségül a lányt, és gyönyörű 12 eredeti javaslatok

A történet az, hogy Ön tett barátnőm kezét fogja mondani a barátok és idegenek, tippjeink segítenek csinálni egy eredeti és szép, hogy a házastárs maradt örömére.

Módon, hogy a javaslatot a lányt feleségül

# 2. Megy egy esti tánc és kérte DJ adni a mikrofont, hogy el tudja költeni rá egy dalt, ami az első ajánlatot, és a nyilvánosság számára, és felkéri a menyasszonyt táncolni.

# 3. Válassza a kedvenc helye, függetlenül attól, hogy a kút, a hotel tetőtéri, emlékmű vagy egy nemzeti park, amely egy személyes jelentést az Ön számára csak kettő. Miután vybudete a helyszínen, kérjen meg valakit, aki körül lesz, hogy a képek akkor együtt, ha esik a gyűrű az egyik térdét.

# 4. Nyoma gyermekkorban - javaslatot tesz írásával a járdán krétával „Név és Marry me, a Név és hozzám jössz feleségül” a az utca vagy út előtt az ablakok, rávenni, hogy az ablakot, majd meg tudod, mit kell tennie.Hogyan eredeti javaslatot, hogy a lány

Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy feleségül a lányt, és gyönyörű 12 eredeti javaslatok

# 5. Tegyen egy gyűrűt az ujját a lány, miközben ő még aludt, majd egy romantikus reggeli hívás, hogy felébredjen, kint az ajtó, egy üveg pezsgőt és epret.

# 6. Kérdezd meg a pék vagy séf, hogy egy különleges torta a javaslatot írt a torta jegesedés. Hozz egy lezárt zsákban torta otthon, és adja meg a lány, hogy nyissa ki magukat főzni gyűrűt, miután megnyílik, és akkor felébredsz kellemesen meglepett kaleno.

# 7. Készíts egy gyűrű meglepetés a csomag tojás Kinder Meglepetés.

# 8. Távolítsuk el a stúdióban, és bérel egy rendező, ő nő mond, hogy meghívást kaptak a „casting” a pár a stúdióban, majd meghívja a lányt, hogy férjhez kamerák előtt.

# 9. Állítsuk össze a kosár tele ajándékokkal ízletes kezeli - a csokoládé, kávé vagy friss gyümölcs, ami olyan, mint a lány, és elrejti a gyűrű ajándékai között.

# 10. Tie a házban egy piros bársony szalag, amely nyúlik az egyik szobából a másikba. Az út mentén, az egyes összegének centiméter döntetlen a kis cetliket, emlékeztetve őt csodálatos pillanatokat a kapcsolatot. Várja meg, amíg a partnere a végére ér, ahol nyakkendő egy gyűrű, vagy ők maguk fog állni a gyűrű a térdén.

# 11. Menj végig a strand és építhetek egy homokvárat együtt (biztonságos távolság a víz!). Ha a partner pedig húzzatok gyűrűt a tetején egy magas torony a vár.