Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy hívja a lányt, hogy feleségül

Minden lány álma a boldog pillanatot, amikor hallani egy szeretett a legfontosabb szavakat: „Hozzám jössz feleségül?”. A férfiak is töprengett, hogyan kínál a kezét és a szív az ő szeretett - szép, de nem vulgáris, romantikus, de felesleges szentimentalizmus. Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek, hogy a megfelelő ajánlatot!előzetes beszélgetés

Valószínűleg mielőtt a kapcsolat már annyira súlyos, hogy úgy dönt, hogy egy ajánlatot, akkor nem csak beszél a szeretett egy közös jövőt. A legvalószínűbb, hogy beszélje hol fog élni, mit kell tenni, és talán, hogy hány gyerek szeretne, és hogy a gyermek elkezd egy kutyának szüksége van. De ez volt minden tréfából.

Tény, hogy „test a vizek”, vagyis a házasságkötési hajlandóság a lány. Ez nem túl szép, hogy minden készen áll, hogy hozott egy show bemutatása a gyűrűt, és a válasz az volt: „Nem.” Ennek eredményeként az előzetes felhívás rájössz, hogy szeretnek főzni, és várunk. Tehát - itt az ideje, hogy csináld!

Hogyan készítsünk egy meglepetés?

Ajánlat - egy nagyon komoly pillanat, ezért fontos, hogy ne hagyja ki semmit, és csinálni. A javaslat nem lehet kellemes meglepetés a lány, még ha tudat alatt tudja, hogy most, később ... Mindenképpen úgy dönt, hogy felajánl egy különleges hely. Ez lehet egy helyen szeretsz egy szerény hallgatói kávézók, vagy a tetején a párizsi Eiffel-torony - ez dönteni.

Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy hívja a lányt, hogy feleségül

Olyan helyet válasszon, amely hatására a lány érzelmi válasz!

Segíthet a kreativitás és a tudás a személyes tulajdonságok menyasszony. Mindenesetre - meg kell emlékezni erre a napra egy életen át! Ha a lány szereti, hogy részt vegyenek a show, és azt akarja, hogy ebben az ünnepélyes pillanatban körül volt a közönség, hogy ő egy ajánlatot az étteremben, bevásárló központ, vagy közben olyan esetben, amikor egy csomó ember van ott.

Eljátsszák gyönyörű kilátás: állni egy térd, bemutatva a gyűrűt, és kérte a lányt, hogy a feleséged. Ahhoz, hogy hallott már az egész terem, akkor kell használni mikrofont. Ennek hatására a tartós hatás! Akkor egy bérelt a tömegben a zenészek, hogy végre a megfelelő időben, hogy a kedvenc dala, és táncolt egy kört. A közönség egyébként osyplet akkor taps.

Ha a lány félénk, és nem tetszik zajos cégek, tegyen ajánlatot egyedül. Tudod, hogy egy ajánlatot, ami a kedvenc reggeli kávé, ahol a tálca egy rózsát és egy gyűrűt egy dobozban. Akkor kérje a lányt, hogy lovagolni a városban egy limuzin, és már ott, hogy neki egy ajánlatot. Lehetőség van díszíteni a szobát, és jön egy feltűnő helyen, hogy egy csodálatos virágcsokor és egy gyűrűt. Légy kreatív!Hogy mondják a dédelgetett szó?

Nagyon fontos, hogy ne csak azért, hogy egy ajánlatot, hanem mondjuk a megfelelő szavakat a megfelelő intonáció. A nők szeretik a fülét! Jobb, ha a vonat nem motyog, nincs hörgés ki magának: „Marry me”, de ne beszélj túl hosszú. Meg kell mondani világosan kanonikus „Hozzám jössz feleségül?”. Még ha a lány már régóta úgy döntött, ő is akar hallani a kérdőjel.

Hidd el, ez a kifejezés a lányok egy szent szöveget, ezért mondják, hogy - és a kedvenc mindig emlékezni fog erre a pillanatra. Nagyon jó hang szöveget, miért döntött úgy, hogy feleségül veszi. Készítsünk jól, és mondja meg, hogy mennyire fontos az, hogy van egy család, hogyan változott meg az életed, miután találkozott vele, milyen hasznos ez érinti Önt, és hogy mennyire boldog vagy, hogy ő találkozott az utat.

By the way, ne lepődj meg, vagy sértett, ha a lány azt mondja, „kell gondolni.” Ebben van egy csepp női kacérkodás, míg ez az arány a racionalitás - csak most ő is úgy gondolja, és reagál megfelelően, ha azt akarta, hogy éljem az életem veled. Ezért, mint egy igazi úriember, hogy ő válasza méltósággal és csendben várni. Mindenesetre, meg kell, hogy mindig közel imádott.

Honnan lehet tudni, a szülők?

Tehát, ha már megtette az ajánlatát, és a lány kapott beleegyezését. Továbbra is mondani a szülei erről a fontos esemény az életedben most együtt. Tudja jól a kedvenc, és mi az életében vesz egy család? Lehet, hogy a lány egy árva, vagy hosszú élettartamú egyedül, nagyon ritkán kommunikál a szüleivel, nem értékelik a véleményét, és nem tájékoztatja őket a változás az életében.

Hogyan készítsünk egy javaslatot, hogy hívja a lányt, hogy feleségül

Árajánlatot szeretett, ne felejtsük el, hogy értesítse a családját!

Ne feledje - csak az ilyen esetekben, akkor hagyja a rituális és nem kér áldást a szülei. De ha a lány számára fontos a családja, akkor kötelesek eleget tenni a régi, hanem egy szép hagyomány - az apa a menyasszony kérni a lánya kezét. Leggyakrabban ez nem más, mint egy szertartás. A lány még mindig úgy dönt, hogy magát, és az apja egy negatív válasz pedig nem akadályozza meg a házasságot.

De hidd el - az egész családja nagyon megérintett egy ilyen tiszteletteljes hozzáállás. Tehát miután tett egy ajánlatot, hogy imádott, és megkapta az igenlő válasz, meg kell kérni az áldást a családja. Ezután felelős lépés családok menyasszony és a vőlegény meg kell felelnie egymással.

Hogyan válasszuk ki a gyűrűt?

A legjobb az egészben, ha a vőlegény maga megveszi a menyasszony egy gyűrűt. De néha az ember nem tudja, hogy milyen érzés az ő szeretett, és mi az ujját méretét. Ezért előre beszélni a lány ékszer, menj a ékszerüzlet és nézd, mit gyűrűk szeret, és mit figyel. És vásárolni a legjobb, hogy néhány, a gyűrű, amit jelenleg visel.

Itt található az a lány gyűrű eladó a boltban, és könnyedén vegye a kívánt méretet. Előfordul, hogy a lány maga akar részt venni a vásárlás a gyűrűt. Nos, ez megkönnyíti a feladatot. Hanem azt, hogy a jegygyűrű is jött a meglepetés. Apropó meglepetés, soha el a gyűrűt egy torta, egy üveg vagy egyéb élelmiszerek, mint a filmekben. Ez veszélyes az egészségre.

Egy lány lehet fojtani nyelési gyűrűt az étellel együtt, és ahelyett, hogy egy romantikus javaslat lesz a kórházban. És ami a legfontosabb, ne feledjük, hogy nem számít, hogy hogyan csinálod a szeretett. Az egyetlen dolog, ami fontos neki ebben a pillanatban - az erős őszinte szeretet, nem képviselheti vagy játék, és ez nagyon fontos az unió két szív.