Hogyan készítsünk egy kerítés a fémlemezek és a kezét 1

Kerítések fémből profil már régóta tudott elterjedni a területek védelme magánlakásokban vagy villák. Metalloprofil elég tartós, rendkívül kedvező árú, ilyen típusú anyag kapott kerítések megbízható és egy meglehetősen vonzó. Egy ilyen kerítés van egy kis tömeg, annak konstrukció nem igényel egy erős bázis, azonban azzal az eltéréssel, kerítés szerinti berendezés az építési oszlopok tégla alap. Van talán, három fő típusa a kerítések fémből profilt. Ebben veszi figyelembe vesszük minden egyes ilyen nézetek külön-külön.Fémlemez-profil, amelynek más anyag vastagsága 0,7 mm és 1,5 mm. Kiadott lemez lemezek különböző színben és méretben. A kerítés a legjobb alkalmazni a hordozólapot, és a támfal-formában, egyszerű fali profil nem nagyon alkalmas egy kerítés, mint a lap vékonyabb és arra használjuk, hogy a munka a zsaluzatot falak. Meg kell jegyezni, hogy azonnal az erekció kerítés fém profil támogatja lépés (oszlopok) nem lehet több, mint 2,5 méter.

A kerítés fémből profil szalag alapjait

Ez a fajta mintavétel a legmegbízhatóbb, de ez is a legdrágább költségek és a komplexitás. Egy ilyen kerítés elvégzéséhez szükséges folyamatos szalag alapokra, az M200 minőségű betonerősítő ketrecekben erősítőszálaktól körülbelül 12 mm átmérőjű. Az alapítvány fektetik, hogy a mélysége nem kevesebb, mint 1000 mm. Azokon a helyeken, ahol a létesítmény pillérek szerelt vagy megerősítése ketrecekben vagy telepített fém szelvény legalább 50x50 mm. Ezek körül állványok téglából falazott oszlopok listájában 380H380 vagy 510H510 mm mm. Kőműves után ömlött az alapítvány az oszlopokat és a lábazat. Cap emelkedik tömör tégla a magassága négy sorban falazat. Feltétlenül kövesse a vízszintes szigetelés.

Hogyan készítsünk egy kerítés a fémlemezek és a kezét 1


A szabad tér szóló pillére van betonnal márka M200. A kimeneti felületén az oszlopok beágyazott fém elemek rögzítéséhez a telepítés vízszintes prozhiliny fémlemez profil.

Ha a magassága a kerítés mintegy 3 méter szerelt három vízszintes prozhiliny a kisebb magasság mindössze két vízszintes tag. Fém festett a kívánt színt. Ezután, az összeszerelési fémlemezek magukat lapok átfedik ugyanezen a hullámhosszon. Kötőelem tette a csavarok vagy szegecsek.

Kerítés oszlopok a tégla

Az ilyen típusú kerítés már elrendezett csak néhány alapjait a tégla oszlopok. A berendezés az építési alapjait és oszlopok hasonlóan az 1. igénypont szerinti munkák. Csak ha a kapu eszközök és kapuk külön adatbázisokat kell kapcsolni a fém jumper a sarokban, és töltse ki ezt a részét a beton. Szükséges, hogy a kapu és a kapu működés közben „nem vezet”. A jelzálog felületén az oszlopok vannak hegesztve vízszintes prozhiliny és tette telepítés fémlemez profil. A tégla oszlopok elrendezve egy fém sapkát, hogy megakadályozzák megsemmisítése.

Kerítés fém rudak

A leggazdaságosabb és könnyen telepíthető formában kerítés fém lap. Kerítés rugóstagok jobb használni vastag falú anyagból négyzet vagy téglalap keresztmetszetű nem kevesebb, mint 50x50 mm. Alsó pillérek feldolgozott masztix aszfalt, pre-hegesztett, hogy az alján legyen, az oszlopok „whisker” a szelepek a tartós tapadás beton.

Hogyan készítsünk egy kerítés a fémlemezek és a kezét 1

Fúrt vagy ásott kézi furatok egy 300 mm átmérőjű. Ebben az esetben a legjobb megoldás az lenne, mélysége a talaj fagyasztás áthaladás, mivel ez építési kerítés egy kis súly és szorította a kerítés oszlopok is előfordulhat ősszel és télen. Rack vannak töltve betonnal, tartják meleg időben 2-3 napig, majd indítsa el a telepítést a horizontális elemek a kerítés. Attól függően, hogy a magassága a kerítés van hegesztve két vagy három vízszintes fém profil, a keresztmetszet lehet használni közülük már kisebb, mint a pillérek.

Ezután az egész felületen végezzük a keret festett kiválasztott szín és tette telepítés fémlemez profil. A lapok vannak rögzítve szegecsekkel vagy csavarokkal az alján a hullám, hogy mentse a rögzítő nemkívánatos. Az az oszlopok tetején a kerítés helyenként kapuk eszköz, és ha ez lehetséges, és a cél nem felesleges, hogy egy jumper összeszerelése profilokat.

Mindhárom kerítés fémlapok hosszú életet, és nem igényel további beruházásokat működésük sok éven át.

Ön itt van: Főoldal >> Építőipar >> Hogyan kerítés fémlemezek saját kezűleg