Hogyan készítsünk egy kötést a haját a kezével

Működés gyártásához kötszerek

Fodrászati ​​készül a különböző stílusok: az elbűvölő, görög, alkalmi, hippi, és így tovább. Függetlenül attól, gyártásához kötszerek, szüksége lesz egy lágy, rugalmas anyag. Hossza legyen egyenlő a kerülete a fej, és a szélessége, szabadon választhat. Öltözködés a csillogás stílus általában elég széles: 7-8 cm a görög stílusban öltözködés és modern lehet egy átlagos szélessége: .. 4-6 cm helyett rugalmas anyag kerülhet egyetlen vágással hátsó csipke, ami nem kell feldolgozni. Ennek alapja kötszerek segítségével bármilyen régi perem vagy keret, de lehet csinálni nélküle.Tehát, első vágás a kívánt darab szövet. Ezután helyezze egy sima felületre felfelé és hajtsa félbe. Öltés az anyag rossz oldalon hosszúságú. Ezután távolítsa el a kötést az elülső oldalon. Jó otgladte neki vas. Most csatlakoztassa mindkét végén a kötést, és prostrochite. A görbületek varratok különböző irányokba, hogy azok ne zavarják. Láthatatlan öltés varrni a többi él a dresszinggel, hogy azok nem voltak láthatók. Szövet alapja kötszerek kész.Ha azt szeretnénk, hogy kötést szilárd volt, mielőtt varrodát a ragasztó. Ez lesz nagyon könnyű: Vágott egy darab ragasztó textíliát, a szélessége és hossza megegyezik a kötszer. Most segítségével ragasztó ragasztó vas povyazochnuyu anyagot a rossz oldalon.

Emellett, mivel a kötszer lehet használni hosszú gumiszalag, szalag vagy zsinór, bejárási nekik különböző dísztárgyak.

Dekoráció kötést szerint a különböző stílusok

Romantikus öltözködés a stílus egy hippi díszíteni elegáns virág. Ez lehet saját kezűleg vagy vásárolni a boltban. Virág nem kell egyeznie a szín a kötést: lehet bármilyen kontrasztok színben. Fabric virág egyszerűen varrni felkötve. Készíts és csatolja egy szál virágot, vagy több kisebb. Ilyen járulékos kopás ruhák és szarafánok padlón.

Öltözködés dekoráció a stílus csillogás segítségével toll, strassz, kristályok, gyöngyök, gyöngyök, flitterek és kövekkel. Ebben az esetben kívánatos, hogy díszítse az azonos színű a kötést. Pozíció a dekoráció formájában egy érdekes mintát. Elbűvölő fejpánt kell fodor ragyogását élénk színek és csillogás. Ezért minél több ragyogó dekoráció, annál jobb.

Mint dekoráció egy elbűvölő öltözködés, használjon íj. Ez lehet az organza, sifon, selyem vagy más szép anyag. Bow nagyon könnyű varrni kötszerek menet. Ez a kiegészítő nagyon megfelelő a bulin.

Mint dekoráció, akkor egy kötést, és egy szép kit. Fő - szilárdan rögzítse azt a szövet segítségével kötőelemek.

Alkalmi kötést a fején lehet, hogy nincs dekorációk és arra szolgálnak csak a praktikus kiegészítője a haj.