Hogyan készítsünk egy petárda otthon a választ itt!

Kezdjük a meghatározása petárdákat, hogy tegye világossá, hogy hogyan és mit tehetünk otthon. Petárdák - ez a fajta papír hüvelyek, amely tele van robbanásveszélyes anyagokat. Általános szabály, hogy ezeket használják a szórakoztató ünnepek és ünnepségek emberek.Például, születésnap, karácsony vagy esküvőkön. Jelentése a petárdákat, hogy az általa előállított hangos és éles pamut után világít a biztosítékot leégett a töltelékhez maga petárdákat.

Mégis - Hogyan tenni egy petárda otthon?

Az elv a hatás meglehetősen egyszerű, áll az a tény, hogy a készítmény (pirotechnikai keverékkel) szokásosan kálium-perklorát összekeverés magnézium. Az elegyet okoz égési nagy nyomáson, ahol a papír burkolóanyag petárdákat egyszerűen nem tud állni és le. Meg kell jegyezni, hogy minél nagyobb a papír shell képes ellenállni a nyomásnak, a gyapot lesz hangosabb.

Ezért azt látjuk, hogy a petárda az önmagában nem eléggé kifinomult eszköz, és könnyen lehet csináld magad otthon.Az első dolog, amit meg kell, hogy egy üres papírlapot, kívánatos sűrűbb, de megfelelő és lemez normál notebook. Vágjuk a munkalap kis méretű négyzet körülbelül 5 5 cm, és a szél azt a toll, filctoll vagy tollat. A végén a papír, amire szükség van, hogy bottal együtt, hogy már ragasztva papír alapon van tekerve. Ennek eredményeként, akkor kap egy kis csőbe. Az egyik oldalon a kapott cső is szükséges, hogy lezárja egy kicsit, majd tekerjük fel egy közös szál.

A keret készen állunk. Most arra van szükség, hogy egy pirotechnikai keverékkel. Ehhez szükség van a magnézium-por (akkor lereszeljük magad magnézium darab), összekeverjük, a hagyományos kálium-permanganát, mivel az aránya a 4: 1 (azaz négy darab magnézium és 1 rész kálium-permanganát). Azonban ezzel a keverékkel Készen Legyen nagyon óvatos, mert a egy szikra, és ő kitör. Most, hogy a kanócot. Ez szükséges ahhoz, hogy egy vékony cigarettapapír és reszelt (zúzott), kén (kén-mérkőzések is alkalmas). Azok számára, akik még mindig nem értik, ismételje meg. Vegye ki a doboz gyufa és elválasztani egymástól a mérkőzés kén. Ezután óvatosan, zúzott és elalszik egy vékony cső cigarettapapír. Nagyon fontos! A kanóc már így több időt futni, és elrejti a robbanás a petárdákat.

Amikor a keverék készen áll, szükséges, hogy elaludt a cső belsejében, és helyezze a kanócot. Ismét csomagolja szélén kapcsolatba cső és a csavarmenetszerű, szigorúbb. Ez gyakorlatilag minden. Petárda, házilag teljesen - használatra kész.