Hogyan készítsünk egy pirítós az esküvő, a menyasszony házához

Esküvői pirítós - ez nem csak a kívánságait a vendégek a menyasszony és a vőlegény, hanem köszönhetően a vendégek számára, hogy a friss házasok jöttek. De hogyan lehet egy pirítós egy esküvőn, szóval minden emlékszik? Íme néhány egyszerű tipp, ami segít, hogy mondjuk szép beszéd:3. Készíts egy puskát. de közben a pirítós nézzen bele csak azért, hogy ne az ötlet. Ne vegyen egy nagy papírlapot, beleerőltetni mindent egy képeslapot, vagy egy szép kártya.

Hogyan készítsünk egy pirítós az esküvő, a menyasszony házához

5. Ne látvány. Ne kezd énekelni, táncolni vagy zsonglőrködik. Ha azt szeretnénk, hogy jár a ceremóniamester, hogy gondoskodjon a felvételét a szobában az esküvői programot.

6. Ne foglalható. Bármilyen hiba van a beszéd játszhat ellen. Ha valóban nem emlékszik a nevére a vőlegény, menyasszony és szüleik, a legjobb, hogy ellenőrizze a szomszédokkal az asztalra.

7. Ne vigyük túlzásba a humor. Néhány szórakoztató szó nem károsítja a beszéd, de csak akkor, ha van azalatt irónia nélkül, vagy rejtett utalásokkal. Mondanom sem kell túl sokat pirítós-viccek, a pár általában hallani akar üdvözletét és kívánságait egy boldog családi élet, és nem csak egy sablon humor.

Hogyan készítsünk egy pirítós az esküvő, a menyasszony házához

9. Mutassa be. Ha az esküvő egy csomó ember, akik nem ismerik egymást, sokkal jobb lenne, ha a pirítós említi a kapcsolatukról, hogy a menyasszony vagy a vőlegény. Jellemzően a fogadó képviseli az emberek előtt, a teljesítmény, de még inkább, csak közeli rokonok és barátok.10. Ne beszélj tovább, mint 3 perc. Túl sok pirítós gumiabroncs mindazok jelen az esküvőn. Ennek eredményeként a kérdésre, senki sem figyel, minden csak várja a pillanatot, amikor lehetséges lesz, hogy üres a pohár. Nos kapott gratulálok a vers, de nem akkor, amikor úgy döntött, hogy olvassa el a teljes óda. Ezért készít pirítós, így nem irritálja a látogatók, de ugyanakkor, hogy ezek a szavak tükrözik a meleg hozzáállása az ifjú és a vendégek.

Hogyan készítsünk egy pirítós az esküvő, a menyasszony házához

11. Ha tósztot, próbálj meg beszélni a vőlegény és a menyasszony. Persze, ha a gyerekkori barátja a menyasszony és a vőlegény láthatjuk először, akkor nehéz lesz, de próbáld meg, hogy dolgozzon ki egy beszédet, amelyben azt mondja, hogy a barátja egy életre vár egy ilyen ember, kinek lett volna olyan könnyű és meleg . Ne feledje, hogy akkor jön nyaralni két, így a pirítós legyen mindkét nászutasok. Kívánunk nekik a boldogság és a harmónia, ez ilyen egyszerű!

12. Győződjön meg arról, hogy a mikrofon be van kapcsolva. Amikor azt mondod, akkor nem gondol, hogy a másik végén a díszterem nem lehet hallani. Elkezd beszélni, és csak néhány mondat után, akkor rájönnek, hogy a mikrofon nem. Ez egy nagyon kellemetlen helyzet, mert akkor sem kell kezdeni beszélni újra, vagy továbbra is a beszédét, mintha semmi sem történt volna. És valóban, és a másik esetben, a benyomást a pirítós lesz kényeztetve.

Hogyan készítsünk egy pirítós az esküvő, a menyasszony házához
13. A menyasszony és a vőlegény is mondani néhány pirítós. Ez, persze, pirítós a szülők és a pirítóst, hogy a vendégek. A pirítóst a szülők, akkor lehet mondani, a közepén az ünneplés vagy ünnepségen át a családi tűzhely. Igyunk, hogy a vendégek kell mondani a végén az ünneplés. Ha tudja, hogy sok fog menni után a szertartásos vágás az esküvői torta, egy pirítóst a vendégek, hogy a szertartást. A vendégek köszönhetjük azt a tényt, hogy ők veled a legboldogabb nap az életedben, és adjon nekik a kis ajándékokat, édességet dobozok. Vagy az esküvői torta is szolgálhat, mint egy ajándék.

Ha azt mondjuk, szép pirítós egy esküvő nem kell egy nagy szónok vagy író. Egyszerűen fogalmazva a lelket, amit mondasz. Az esküvő, akkor nem kell érdekes és rendkívüli gratulációját és jókívánságait, beszélt a szív, mindig értékelik, és emlékezett.

Fotó: stumbleupon.com, blog.weddingwire.com, bridalguide.com