Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

Ha az első egy gyermek ünnep, és a lánya akar lenni egy sellő a fesztiválon, ő varrni egy ruha. A felső rész a ruha általában nem okoz különösebb nehézséget, de a fő része - a farok, nagyon gyakran. Ezért legyen türelmes, találkozni nekotorymisekretami sellő farka, hogy megkönnyítse az alkotási folyamat és a közelgő létrehozásának megkezdése.Hogyan varrni egy sellő farka?

 • Hogy megteremtse a sellő farka készítsen kötött zöld vagy kék. Ha nem talál egy szövet úgynevezett „kötött harisnya”, hogy egy darab sima mez. Varrni a hosszú éle alkotnak egy szűk szoknya rugalmas cső varrat. Ezen túlmenően, előkészíti akril- és 50 cm hosszú darab csont fűző.

Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls
Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

 • A térhálósított anyag, mérjük a kívánt hosszra a jövőben a farok és a hozzá 10 cm-es vágási. Overlocking kezelésére a felső és az alsó szövet részben. Hajtsa be a felső kivágott hossza 7 cm, hogy egy kis „roller”. Ez lesz az elején a farok.
 • Ezt követően, próbálja a farkát. Darts, a derék, távolítsa el az összes felesleges, majd helyezze be a felső lebeny gumi vagy varrni a cipzár.
 • Alján a farokszárny Muhartölgyed. Ehhez, a maradék kötött anyag vágott 2 db, helyet hagyva a fold. Overlock minden részlet kezelni szélét.
 • Most varrni egy szoknyát fin. Csatolása az alsó szélén a szoknya része a FIN, az egyik a hátsó, második - az első. Rávarrt részek a szoknya felső szélén. Varrni oldalán a FIN részek, így az alsó rész nyitott.
 • A FIN betét oldalon a fűző csontok és óvatosan varrni a farok egy sellő holding formában.
 • Végén a borda a draw akril festékkel csíkokkal, és a farok - mintát vagy mérleg.

Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

Hogyan készítsünk egy sellő jelmez: oktatás

 • Először készítse elő a kötött, csőszerű anyagból, festeni anyag, anyag, leggings, fűző csont, szövet, vagy zöld és kék gyöngyök.
 • A felső része a ruha fogja közelíteni bármilyen ruhát, vagy egy fényes fehér ruhával. Obsheyte nyak gyöngyök, amely megtartja a csövek és díszített nyakkivágással. Aztán, hogy a farok egy sellő kimérni harisnya. A felső él egy 10 cm távolságból címke szappant igazítás vonal. Csatlakoztassa a szoknya felső részéhez, ezzel biztosítva az alsó határ a felső rész a jelölt vonal.
 • Varrógéppel Fűző, egy sor fölött markáns vonal, út 1 cm, a második - a vonalon is. Top szabadon kell hagyni él, csavarja egy szoknya, felhúzott belül nyílt vágás. Lapel derék lesz az elején a jövőben a farok egy sellő.
 • Annak érdekében, hogy faragni egy fin, vágott maradékot kötött állománysűrűség vdol.Vykroyte hajtogatott két részének mindkét felét. Az alsó szélén a szoknya és vágások két részből fin neaten. Az alsó éle a szoknya tulajdonítanak ig, egy részletet kell elé, a másik mögött. Az alsó szélén a szoknya nem kandikál alól a kapott fin.


Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

 • Összefércel a szoknya-ig kiálló sarkokat kapcsolatot egymással és a többi kombinált. Varrni a szoknya a fin. Sarkok fin öltés így: az alsó és a felső széle a konzol, hogy irányítsák az öltés hossza 7,5 cm közötti árrés kialakítva a parttól 1 cm-re a széle darab tegye fűző csont- és varrni varrás egységek kraeobmotochnym .. Ez lehetővé teszi, hogy a sarkokat, hogy fenntartsák az alak a fin. A fin festék csíkok.
 • Ha nincs ideje, hogy egy sellő farka, akkor az anyag kéznél. A felső része egy sellő jelmez, akkor szűk fehér póló, és az ő gallér díszítse gyöngyökkel. Ahhoz, hogy egy sellő farka, hogy a harisnya kék vagy zöld. Vágjuk 20 cm, és varrni Tollaslabdák minden nadrágszár. Ők lesznek a farokstabilizátorok. Tollaslabdák készülnek a papírszalagok 30 cm hosszú és 1 m széles kívánatos kék, zöld, vagy kék. sellő farka kész.

Hableány jelmez: Titkok

 • Ahhoz, hogy a ruha egy sellő, kiválaszthatják a megfelelő szövet. Meg kell megfizethető és könnyen kezelhető. Sokkal jobb, hogy megvásárolja a szövet két színben, amelyek összhangban vannak egymással. Először is áramlik, könnyű és átlátható, és fel lehet használni, mint a második finom háló tüll, nylon vagy organza. Dekorációként is a vonal, kristályok, gyöngyök, flitterek, gyöngyök és üveggyöngyből horgászzsinór.

Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls
Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

 • Fabric vágás formájában egy téglalap. Szövet össze ott, ahol lesz egy míder. Téglalap Stitch fel a közepén, így a felső része a cipzár. A felső széle a ruha behajtás és illessze puha radír, hogy a termék úgy néz elegáns és pihent a mellkasán. A téglalap alakú vykroyte ujjak, és kezeli a szélek és díszítjük.
 • Ezután vykroyte hevederek, amelynek szélessége legyen 5 cm. Hossza választjuk külön. Varrni a hevedereket a ruhát. Az alján a ruha cikkcakk öltést.
 • Tedd a farkát a ruha sellő. Díszítjük gyöngyök és flitterek. Készíts egy koronával a fején formájában korall.

Hogyan készítsünk egy sellő farka: egy egyszerű módja

Sellő farka varrni, hogy a gyerek szabadon távozhat, és a lába nem volt zavaros. Varrni a szoknya kezdetben. A szoknya kéne egy egyenes vonal, és a varrat mögött kell beszúrni egy ék, amely szabadon mozoghat. Vedd fel a szoknyáját, és létrehozott egy ék csatolja a farok. sellő farka készült vékony habszivacs. Ezután obsheyte meg egy ronggyal.

Hogyan készítsünk egy sellő farka, ls

Ebben a ruha farok ne érintse a talajt. Ahhoz, hogy jobban megfeleljen az, hogy használja a szövet mocsár, zöld vagy kék-zöld színű, és a farka, hogy egy szép áttört háló. Szintén használhatja díszíteni a gyöngyöket, melyek között egy utánzata mérleg.

Annak érdekében, hogy a gyermek egy csodálatos nyaralás vagy arra, hogy tagja a karnevál, egy sellő jelmez - amire szüksége van. A legnehezebb része ennek jelmez - egy farok. Mindenesetre, az ne zavarja a lépésről legyen könnyű és kényelmes. Ezért ne próbálja meg jelentősen Sause szoknya varrt neki ig.

Olvassa el más érdekes rovatok