Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét

Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Egy egyszerű szűrő az önálló szerelési a porszívó

Hoover ma szinte minden otthonban. Nehéz elképzelni, hogy egy jó minőségű tisztító használata nélkül a készülék. Vákuum hatékonyan összegyűjteni a finom por, háztartási hulladék, néhány képesek elvégezni nedves tisztítás, szükségtelenné mosni a padlót a hagyományos módon.Annak érdekében, hogy a gép megbirkózni feladataikat, azok fel vannak szerelve egy konténert, amely fogja szétszórni. Ezek az úgynevezett szűrőket.

A szűrő eszköz feladata a gyűjtemény és megtartását a por és törmelék. A modern háztartási porszívókhoz használható különböző típusú szűrőket különböző tulajdonságokkal és jellemzőkkel.

Vannak, akik inkább a hagyományos porzsákok, hogy egyszerűen elmarad a használat után, valaki vásárol vizet vagy ciklon. Néhány ilyen szűrők lehet saját kezűleg.

Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Kínálunk kész utasításokat, részletes rajzok a gyűjtemény szűrők házi tisztítószereket. Összes példány külön is megvásárolható, így a költségek egy házi készítésű eszköz beszerzése sokszor olcsóbb, mint a gyári. Amikor ez a téma lehet elérni, és nagy teljesítményű technológiákat és jó nedvszívó képessége.

Egyes mesterek is készült szűrők porszívókhoz Lg saját kezét. Nézzük meg a módját, hogy hozzon létre egy ciklon és egy vízszűrő. Rendelkezésre állnak végrehajtás otthon. Gyártott eszközök alkalmasak nemcsak tisztítja a lakást, vagy egy vidéki házban, hanem az építkezés, például gyűjteni törmeléket.

Cyclone porszívó az otthoni

Az első ciklon porszívó által feltalált Dzheyms Dayson 1986. Néhány évvel később megalapította a termelés, és az első minta kapható, gyors népszerűségre tett szert.

Hatása alatt a centrifugális erő, a por és piszok jön egy porszívó, elkezdenek mozogni felváltva. Nagy szemetet áthatja be a külső kamrába, és a bírság a belső részén. Vissza a porszívó már megjelent a tiszta levegőhöz.

Emellett eszközök vannak felszerelve HEPA szűrő, amely segít javítani a minőségi takarítás. Ennek eredményeként az ilyen berendezés képes összegyűjteni akár 98% finom por és szemét.

Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét


Az előnye ennek a porszívó tulajdonítják hiánya porzsákok, kompakt, csendes működés. porgyűjtő burkolat átlátszó, így könnyen nyomon követheti a szennyeződés szintjét.

Ezek porszívók sokkal könnyebb és mozgékonyabb, mint a „víz” versenyt. Azonban a takarítás a szűrők meg kell tölteni egy csomó időt, és az ilyen egység fogyaszt tízszer több energiát, mint a hagyományos porszívó.

Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Hogyan készítsünk egy szűrőt a porszívót a kezét
Ilyen típusú eszközöket használják nem csak otthon, hanem az építőiparban és a termelésben tisztítására fémpor, fűrészpor, beton por és építési hulladék. Ipari porszívók erősebb és tágas. Összegyűjtik nagy törmelék, míg a háztartási porszívó azonnal megtörni.

Még a kis alom a chipek formájában, homok, száraz építési keverékek egyszerű porszívó gyűjteni nem csak szakosodott iparág. Ezen túlmenően, az ilyen típusú porszívók függően eltérőek törmeléket, hogy lehet gyűjteni.

Nézzük meg két egyszerű gyártási eljárás ilyen típusú szűrő

A munka szükséges:

- olajszűrő a késedelem finompor (elérhető autóipari üzletek)
- egy vödör 20 liter egy jól záródó fedővel,
- egy polipropilén egy térd szögének 45 és 90 fok,
- mérő vízvezeték csövek,
- két méter gégecsövet.

eljárás:

 1. A vödör fedél közepén, hogy egy lyukat alatt a sarokban a 90 fok. Itt meg kell még csatlakoztatni egy porszívó.
 2. Kiküszöböléséhez tömítőanyagot.
 3. Az oldalfala a vödröt, hogy egy lyukat, és állítsa be a sarkon.
 4. És hullámosítás térd csatlakozni fog a csövet.
 5. Szűréséhez tovább tart, feltette a harisnya nylonból készült.
 6. Csatlakoztassa a térdkalács vödröt és a szűrő kimenő.

Ha a szűrő nem lehet fektetni az elvezető cső, akkor egy gumicsövet. Kezelni az összes kapcsolat akkor ajánlott használni tömítőanyag.

Ahelyett, vödrök is használható műanyag hordó vagy ón-tartályba.

Gyártására van szükség a forgalom kúp.

 • forgalom kúp (elérhető a gépjármű üzletek)
 • két rúd hossza 2 méter és átmérője 8 mm,
 • anyák és alátétek 8 mm,
 • Két, hat láb hullámos cső.

eljárás:

 1. Vágjuk az alapja a kúp, és helyezze fejjel lefelé egy vödör.
 2. Helyezze be a csövet a vödörbe. Pour közötti távolság a cső és a kúp keresztül építési hab.
 3. Mivel a furnér vastagsága 20 ml vágni téren. A méret olyannak kell lennie, hogy az alap a kúp elfér rajta, és maradt egy kis mozgásteret.
 4. A és a négyzet sarkainak a rétegelt lemez, hogy egy lyukat egy 8 mm átmérőjű. Egy lyukat kell középpontjában a cső, ami kell fektetni a redőzött tömlőt, hogy biztosítsa a szűrőt, és porszívó.
 5. Mivel fedő lapot vödör solid lemez. Meg kell rögzíteni a vödröt. Paste réteg a lemez gumi.
 6. Hogy egy lyuk a fedél telepítéséhez a keskeny végén a kúp.
 7. A kúp rá van szerelve a fedelet, és tartja a hab és négy rúd.
 8. A legszélesebb része a kúpos alaprész, hogy egy lyuk egy csövet, amely csatlakoztatva van a redőzött tömlőt. Ezzel tömlő továbbra is ezt a szemetet kívül.

Ebben a modellben a ciklon saját kezűleg nem biztosított finom szűrőn, így a kis alom behatol a turbinát.

Hogyan készítsünk egy házi vízszűrő porszívó

Modern eszközök aquafiltering nem olcsó, így próbálja, hogy szép pénzt takarít meg, miután tett egy ilyen eszköz otthon erőiket.

vízszűrők népszerűsége érthető. Ők nem csak hatékonyan összegyűjti a port, hanem hidratálja a levegő nem okoz kellemetlen szagokat.

A működési elve az eszköz egyszerű - egy motor hajtja a levegőt a rekeszbe folyékony, ahol továbbra is az összes por és piszok.

 1. A művelet megkezdése előtt, szükség van, hogy készítsen egy elválasztó, és egy tartályt a víz alatt.
 2. Szintén illeszkedik a ventilátor és a szivattyú.
 3. Rajongók különböznek egymástól zaj. Minél kisebb, annál jobb.
 4. A szivattyú úgy van kiválasztva a tényen alapul, hogy a víz szintje emelkedik a 0,7 m.
 5. Összeszerelés készült eszköz egy előre elkészített rajzok.
 6. Kötőelem egy porszívó jobb, hogy egy cink-bevonatot.

Az összeállítást szakaszosan végezzük.

 1. Először is, a porgyűjtő van állítva, akkor egy szétesést elősegítő szert és további meghajtó burkolat.
 2. A részek között ne legyen nagy különbség. Ahhoz, hogy egy porszívó dolgozott csendesen az alsó ajánlott ragasztó a szőnyeg polietilénből.

Használat előtt a szükségességét, hogy vizet önteni egy edénybe egyértelmű a jelölést.

Termelés házi vízszűrő porszívó - nem könnyű feladat. De ha betesz a maximális erőfeszítést, kapsz jó minőségű és megbízható készülék, hogy hasznos lesz otthon vagy a ház.

Hát nem egyszerűbb akkor nem volt a városban, és a fém szerkezet csatlakozik a kerék a dobozt egyszerre? és változó a szűrőt kissé oldalra, hogy helyet közelében történő elhelyezésre egy porszívó, és hogy a felső fedél levehető bepattanó, majd amikor tisztítása a törmeléket eltávolítjuk a felső fedelet az egész mechanizmus és a fiókos diák a szemétbe, és a csendben topples, a csövet a ciklon is társulnak a tető a C-alakú klip a csavarokat, hogy ne szakadjon meg a szűrőt.