Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2019-ben

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

Minden magyar állampolgár külföldre nyaralni, arra a helyre, a tanulás vagy munka, rokonok, és így tovább, kell egy útlevél. Ez vonatkozik minden - a felnőttek és a gyermekek minden korosztály számára. Készíts egy útlevél a gyermek ma előfeltétele külföldre utazni vele.Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

Hozzáadása adatokat az útlevélben szülők

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

Ezen felül, a jelenléte a fiatalabb családtagok saját dokumentum lehetséges, hogy küldje el az országból egy, a kapcsolódó rokonok vagy a gyermekek a csoportban.

Sok szülő teszi fel a kérdést: mi az a pont, hogy az adatok a gyermek a szülőkkel útlevél? Ez a felvétel arra szolgál, hogy létrehoz egy kapcsolatot, különben meg kell magukkal külföldre, a születési anyakönyvi kivonatot. A véleménye szerint tapasztalt utazók, ellenőrizze az igazság a családi kapcsolatok nem mindig, de a másik viszont egy sikertelen kapcsolati ebben a témában is elég lenne, hogy tönkreteszi a nyaralást.

Eljárás a gyermek személyes adatait a dokumentumban anyja vagy apja meglehetősen egyszerű, és végezzük egy héten belül. Anya vagy apa megy a Szövetségi Migrációs Szolgálat a lakóhely és bemutatja:

  • a civil és külföldi útlevelet;
  • születési anyakönyvi kivonat a kiskorú a magyar állampolgárságot adatok
  • 2 db.

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

Az eredeti dokumentumot csatolt másolatát. A Enyhébb nem szükséges.

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben


Ha külföldre utazik kisgyermekek és gyermekek 14 éves korig belépett az egyik szülő vagy amelynek az útlevelét, szükség van egy dokumentum, amely igazolja a hozzájárulásával a másik szülő. Ha az anya vagy az apa nem járul hozzá, így ez a probléma csak akkor oldható meg a bíróság előtt.

Első gyermek útlevél

Felmerül a kérdés - hogyan lehet egy útlevél egy éven aluli gyermek tizennégy éves? Csakúgy, mint az előző esetben, alkalmazni kell a területi szervei a Szövetségi Migrációs Szolgálat és benyújtja a szükséges dokumentumokat és azok másolatait:Készíts egy útlevél Online

  1. Jelentkezési lapot.
  2. Születési anyakönyvi kivonat egy jellel állampolgárságot.
  3. jogi képviselő útlevelét.
  4. A vételár megfizetése az állami adó.
    Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

És mi szükséges a gyermek útlevél, amely már 14 éves? Ugyanazon dokumentumokat és másolatokat, valamint a magyar útlevél.

Ha a papírokat, hogy fogadjon el egy babát kell küldenie a tanúsítvány elfogadását, amely bizonyítékként szolgál a jogszerűségét az eljárást.

Ha külföldre utazik a gyermekek minden életkorban szülők nélkül (amelyhez mások), kivéve az úti okmányok, meg kell adni a meghatalmazást az export mindkét szülő, közjegyző által hitelesített. Ha így egy hitelesített meghatalmazást, és hozzájárul ahhoz, hogy az eltávolítása a szülők megváltoztatta a nevét, a szülés után a baba, akkor be kell küldenie az alátámasztó dokumentumokat.

Jellemzők dokumentum

A törvény az útlevél, mint a gyermek és egy felnőtt magyar állampolgár, az egyik legfontosabb jogi aktusok szabályozzák a külföldi utazás.

Ma Magyarországon kétféle útlevél. Egyszerű - egy ötéves érvényességi időtartam, és az új biometrikus útlevél 10 évig érvényes, amely egy elektronikus chip a tulajdonos adatait.

Hogyan készítsünk egy útlevelet a gyermek 2017-ben

Alkalmazás a gyermek útlevele van töltve példányban döntés megszületése után típusának kiválasztása útlevél, és szerezzen új mintát a dokumentum végzik csak a jelenlétében a leendő tulajdonos.

A szokásos regisztrációval egyidejűleg a bejegyzés helye az útlevél nem több, mint egy hónap, de hogy a dokumentumot a lakóhely csak akkor lehetséges, miután négy naptári hónapra.

Ne gondoljuk, hogy a végén, hogy az útlevél alaki, amelyeket teljesíteni kell, mielőtt külföldre utazik. Hogy megy a legtöbb európai országban kell vízum - védjegy, amelynek hiánya zavarhatja a kívánt országot meglátogatni. Beutazási vízum lehetővé teszi, hogy hívja, kilépés - a terület elhagyására, tranzit vízum - lehetőséget ad arra, hogy kövesse területén keresztül egy adott országban. És annak érdekében, hogy elkerüljék a váratlan problémák, meg kell vásárolni, és az egészségügyi biztosítás.Muszáj, hogy végre egy útlevél 14 év alatti gyermek