Hogyan készítsünk egy üvegház uborka kezüket 1

Természetesen változatok az üvegház hálózat teljesítményének elég, de szeretném, hogy a jól bevált lépésről lépésre gyártási összecsukható üvegházhatású saját kezét. Kezdjük a leltár / eszközt. Szükséged lesz: egy lapáttal. csatabárdot. csavarhúzó (ha nem, és meg tudod csinálni egy kalapáccsal). Most, alkatrészek az üvegház: egy sor ívek. film. 3 bar 50x50 mm a hossza 120 cm, és 50x50 bar 400 cm hosszú, 75 mm wood csavarok (vagy köröm), a két fa léc 400 cm, egy vékony huzal, vagy egy string. Azt javasoljuk, hogy kezdje el a mérést a különbség a végén az ív, mivel ez hatással lesz a szélessége a bordák a jövő üvegház. A szélessége az ágy, kívánatos, hogy több centiméter 30-40. Kialakítása egy ágy és aktívan megtermékenyített azt humusz és ásványi műtrágyák, élesítés ax ékek és rövid meghajtót a fordított oldalán ugyanaz ax a közepén, és a széleit (vizuálisan közepére illeszkedjen a gerinc), úgy, hogy a szélei az ágyak nem morzsolódik. Hosszú bar csatolja a már eltömődött a csavarokat vagy szögeket. Mivel a megállapított keret kialakítása lehetővé teszi, hogy keményebb és ívek ne menjen mélyen a talajba, és ugyanabban a magasságban. Következő strung ív körülbelül minden két láb. Azt javasoljuk, arc finoman a pecsét a kis körmeit egy vízszintes sáv. Fontos részlet: hiányzik egy vékony drót vagy zsineg végig az íveket, ezáltal egyfajta „sejt”. Ez manipuláció van szükség annak érdekében, hogy végül túlnőtt uborka volt, hogy hajlott az ő „bajusz”. Ezután tegye meg a szükséges összeget a film (a margó minden oldalon), és rögzítse az egyik végén a film két reechkami. Ez lehetővé teszi a sokkal kényelmesebb, hogy nyissa / zárja be üvegházban. És az utolsó simítás: a film eltakarja a tégla, vagy valami súlyos a gerincen a kerület. Az parnichok kész! Talán én is aprólékosan mindent elmondott, de Mély meggyőződésem, hogy sokan kezdik, hogy vegyenek részt kertészeti semmiből, és ezek a részletek segít nekik ebben. Minden jót és jó termés, barátok!

Lehet, hogy van egy mester arany kezét, hogy így tökéletes melegágya uborka. De csináltam magamnak, nem rendelkezik az anyagok és a tapasztalatok ezen a téren. Első alkalommal - ásott egy kis téglalap alakú terület, 30 cm-es mélységben. Van elültette a magokat a uborkára és fedjük le ragasztószalaggal. Ennyi - Az üvegházhatást okozó készen állt. Ezután minden jól feküdt, csak egy korsó egy darabig, és uborka nőnek nagyon jól. Több használt régi fém keret a kaputól. Kiterjed film, de van egy csomó szükséges volt.

Az üvegház uborka áll egy keretből és amely lehetővé teszi, hogy materiala.Eto csak ültetés előtt palánták uborka, nem félünk az éjszakai fagyok.

Van egy kész fém váz, hegesztett sarkok és dug.Udoben egy üvegház, mi lehet könnyebb mozgatni, hogy minden évben a tetején ogorode.S menedéket film üvegházban, és kész.

Attól függően, hogy a talaj termőképességét, lehetnek elő-megtermékenyítő az ágy a humusz, vagy a későbbiekben oldódó műtrágya.

Ne felejtsük el, a forró nyári napokon, nyissa meg a filmet, hogy a palántákat nem „kiégett”.

Hogyan készítsünk egy üvegház uborka kezüket 1

Az első üvegház, én, mint alant

Hogyan készítsünk egy üvegház uborka kezüket 1

Az egyetlen dolog, ami figyelembe vette - a napos oldalon. A többit nem is zavar, de nem térhet el a „klasszikus”)

Távolítsuk el a fele a bajonett föld, tedd a friss trágya, vissza a földet vissza. Következő építünk, hogy a fotó, a víz és a föld egy-két nap tolja uborka palántákat. Mindent. Növekedni fog, így lesz hová tenni őket.

Ez már többször ellenőrzött)