Hogyan készítsünk egy vezetőképes ragasztót otthon - jelenlegi vezető ragasztó a kezüket, gondolatok

Van egy viszonylag egyszerű módja annak, hogy hozzon létre egy vezetőképes ragasztót a lakásban. Ez vezetőképes ragasztó alkalmas üveg, linóleum, és más. Vezető ragasztó „Kontaktol” a legismertebb és legelterjedtebb szerkezet közé tartozik. Így annak érdekében, hogy a vezető ragasztó a kezével, szüksége lesz egy, a kínai cső pillanatragasztó és egy darab grafit ceruzával vagy elemeket.Mindannyiunknak valószínűleg látta az értékesítés szuper ragasztó Kínában. Ez a ragasztó két nagyon jó tulajdonságait. Az első az, hogy oldható grafit, a második az, hogy a nagy mennyiségű ez a ragasztó nem olyan gyorsan száradó.

Hogyan készítsünk egy vezetőképes ragasztót otthon - jelenlegi vezető ragasztó a kezüket, gondolatok

vezetőképes ragasztót. Előállítása vezető ragasztó

Következő take cső nem eresztő fólia és óvatosan szedjük szét azt az ellenkező irányba lazításhoz a fólia szervezetben. Pour belsejébe a cső előre elkészített grafitpor, és keverjük össze a mérkőzés. További ház fóliaburkolat és felhasználása ragasztók általában átszúrta egy tű septum fólia.

Mi a vezető ragasztó, és mely esetekben célszerű használni?

Bizonyára hallott már erről a különleges eszközök, mint a vezető ragasztó. A név már önmagában mindent elmond magukat. Ez a ragasztó lehet megvásárolni egy szaküzlet, ahol az eladó-tanácsadó fogja magyarázni annak előnyeit, alkalmazási körét és mondd el nekik, hogy pontosan hogyan kell használni. Igen, jól hallottad - csak a kezüket, és ez nem olyan nehéz, és számos gyártási módszereket.Vezetőképes keveréket úgy állítjuk elő grafitpor és tsaponlaka. Ready ragasztó alkalmas a legjobb módja a helyreállítás grafit pálya konzolok, és itt a billentyűzet nem lesz, mint illik, mint megbízhatatlan.

Meg kell 15 g grafitpor, 30 g ezüst-port, 32 g acetont (tiszta), és 30 g vinil-klorid-vinil-acetát kopolimer. Tárolja ezt a ragasztót csak akkor szükséges, egy lezárt üvegtartályban, hogy lassan szárad, és a használat előtt minden alkalommal, hogy a keverés üvegbottal van szükség.

Sok szerencsét a törekvések, és hagyja, hogy a munkád eredményét, de biztató. Minél több helyes hívja a témát, és adja meg a címkét meg, annál nagyobb az esélye annak, hogy jön egyre több felhasználó, és segíthet a problémát. nem ismert, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható, mint naprlnitelya. Idővel, és nedves környezetben lenne semmi sem maradt a karmester.

Ez nem feltörni, hogy és add epoxi plastifmkator tributil, majd ragasztó fog ellastichnogo. Ha két vagy három év munkáját és anélkül, hogy speciális követelményeket klíma, mint töltőanyagot - réz reszelék, a kisebb, annál jobb. Alkalmas rádiót.

Lehet, hogy van néhány lehetőség helyett a ragasztót? Én messze a kémia, de ugyanazt a „Phoenix” hígítja az alkohol. Vagy gumi cement ... Én vagyok az én „kreatív” négy különböző ragasztó: epoxi, pillanatragasztó, vinil-acetát (a kérdés), és a forró olvadék ragasztó. Szélkakas határozottan szögezték, és fúj a szél, a végzet ebbe az irányba. De mit mondjak, én általában elégedett ezzel az egyszerű kémiai ...

Vettem vinil-acetát kopolimer ragasztót, amikor összekeverjük a grafit alakítjuk valamilyen snot vagy alkohollal, vagy oldószer 647 oldunk. Próbáltam ragasztani réteg a billentyűzetet, amíg a kenet kazyavki, minden kiszárad, és nem tapadnak össze, ahogy kellene. Shopopalo.

ragasztó fajták

Ilyen esetekben, használjon vezetőképes ragasztót. Széles körben használják a létrehozása elektronikus eszközök rögzítésére a különböző elemek a integrált áramkör. Az is elengedhetetlen eleme az autóiparban rögzítésére és tömítő a vezetékeket.

Hogyan lehet a ragasztó a kezében - a fő módja

2. Mark egy ceruza keménysége rúd M2 és M4, húzza ki a grafit és a grind egy finom por bármely megfelelő módon. Mint látható az alábbi lépéseket, a módszer rendkívül egyszerű, gyors és olcsó.

És tudom, hogy hogyan kell ezt csinálni ragasztó otthon. Miután a fóliát nyitott, kitöltve a csövet a ragasztó por, és úgy, hogy egy része a grafit és a ragasztó mintegy egyenlők.

Lásd még: