Hogyan készítsünk egy zuhany az ország saját kezűleg -, hogy egy nyári zápor (fotó)

Aki nem álmodik a nyáron kellemes hűvös és eltávolítása fáradtság? Cool élénkítő vízsugarak, amire szüksége van, egy forró nyári napon! Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet a zuhany az ország saját kezűleg.Meg kell vizsgálni az összes megoldás: kulcsrakész kivitelezését vásárolt és elkészítése építési rendszer, valamint az azt követő telepítés egy nyári zápor.

rajz projekt

Hogyan készítsünk egy zuhany az ország saját kezűleg -, hogy egy nyári zápor (fotó)
Vezetés egy nyári zápor

Mielőtt válasszon egy helyet az építőiparban a zuhany alatt, meg kell figyelni, hogy bizonyos árnyalatok. Annak érdekében, hogy ne húzza a tömlő vagy cső nagy távolságokra, akkor jobb, hogy gondoskodjon a szerkezet közelében egy jól vagy furaton. Fontos az is, hogy vigyázzon a nyelő, például egy szeptikus tartály vagy a csatornába. Ellenkező esetben az áramló víz szivárog be a talajba, ami oda vezethet, hogy ez bekerülni a vízadó etetés a jól, vagy a szomszéd. Ha azt tervezi, egy nyári zápor, a napenergia melegíti, fontos, hogy ő emelte a napos oldalon.

Jobb zuhanyzó között található fák vagy melléképületek fedezné azt a kíváncsiskodó szemek és a szél.

Figyeljen! A terület, ahol a tervezési lesz található, legyen laza és sima. Ha a webhely nem lehetséges, hogy az áramlás a szennyezett víz a csatornába vagy szeptikus tartály, akkor győződjön meg róla, hogy a tálca nem volt a víz alatt klaszter. A legjobb megoldás az lenne, az építkezés egy nyári zápor, egy dombon, majd a vizet egyáltalán nem stagnál.

A folyamat javításához hogy vízelvezetés. egy hagyományos törmelék. Ne tegye zuhanyozó, közvetlenül a kerítés szomszédok, mert a talaj körül a zuhany gyakran nyers és okoz elégedetlenségüket.

Ready változata nyári lélek

Hogyan készítsünk egy zuhany az ország saját kezűleg -, hogy egy nyári zápor (fotó)
Zuhany polikarbonát

Amikor kiválasztod a kész szerkezetek lehet korlátozni, kivéve, ha a méret a pénzügyi kapacitás vagy a saját fantáziáját. A legnépszerűbb a fogyasztók körében egy nyári zápor, profilból fémcső vagy sarok. Mint ilyen falak közös variáció használható sűrű függöny polietilén vagy polikarbonát.

Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy vesz egy fa vagy fém váz zuhanyzó.

A mai piacon van egy csomó kész modell zuhanykabinok, de bemegy egy széles körű felülvizsgálatát őket, valószínűleg nem éri meg. Az értékesítési vezetők nem valószínű, hogy ad egy esélyt, hogy elveszett. Az megvásárolta ezt a fajta termék, figyeljen a következő dokumentumokat:

  • higiéniai jellemzőkkel,
  • Tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvány
  • egészségügyi-járványügyi következtetéseket,
  • manuális és a design az útlevél.

Ahhoz, hogy stabilizálják a csontváz nyári zápor, amire szükség van, hogy azt az alapítvány. Figyeljük meg, hogy a tervezés az alap meg kell, hogy vigyázzon a megállapodás a szeptikus tartály, vagy szemceruza csövek a zuhany a csatornahálózatba, és csak akkor lesz képes, hogy más folyamatok. Leggyakrabban gyakorlott építési cölöpalapozással. Ahhoz, hogy ezt elérje, meg kell ásni a földbe kertben furatba, hogy a mélysége 1,5 m, akkor az alacsonyabb őket a csőbe úgy, hogy a végei kinyúlik 30 cm-rel a talaj. Ők fognak szolgálni, mint egyfajta cölöpök. Az optimális erre a célra a használata azbesztcement csövek átmérője 10 cm, de alkalmas lesz és a hagyományos fémcsövek azonos átmérőjű.

Figyeljen! Alá kell támasztania a súlya a tartály tele vízzel, így ha a keret fából készült, a gerenda keresztmetszete legalább 10x10 cm. Ezen felül, mielőtt az alapja a zuhany rúd, akkor az anyag kezeléséhez speciális víztaszító szerek. Egy ilyen megközelítés élettartamának meghosszabbítása a szerkezet.Az alapítvány telepíteni kell faragott faanyag, akkor elkezd árukapcsolás az oszlopokat, és meg kell kezdeni a folyamatot a tetején. cab keret meg kell gyűjteni a földön, és csak akkor lehet rögzíteni az alaphoz csavarok megfelelő hosszúságú. Most lehet, hogy egy öltözködés táblák, amelyeket használni fognak, mint egy napló padlóba a pilótafülkében. Korábban ez volt az egyetlen olyan szexet eszközök lehetőség egy nyári zápor, de most már a lehetőséget, hogy válasszon a szaküzletben a tálcát, amely a lefolyóba lehet bocsátott a fű vagy egy szeptikus tartály, vagy a csatornahálózatba.

Hogyan készítsünk egy zuhany az ország saját kezűleg -, hogy egy nyári zápor (fotó)
Az alap az építési

Azt is, hogy a pontalapozás. amelyen ásni lyukak 6, amelynek mérete 20x20 cm, és a mélysége körülbelül 50 cm. mindegyikről előállításához szükséges a zsaluzat a fa az azonos szélességű, mélysége és magassága 20 cm. A épület szintjét meg kell összehangolni vízszintesen. Erősítésére az alapja, hogy csúszik minden egyes lyukba 3 az erősítő rúd, majd kösse őket dróttal. Annak érdekében, hogy ne érintkezzen az alapja a föld, feküdt alján egy darab hengerelt tetőfedő anyag. Most töltse ki a mélyedések cement oldatot, majd igazítsa a zsaluzat. A központban minden betét a fém csap. Egy részét mindegyik kívül marad, és a másik része egyenlő 12 cm, kell süllyesztett a szuszpenziót. Megkötött távolítsa el a beton zsaluzat. Kezdjük egy bázis alapja. Most meg lehet kezdeni a telepítést, hogy kiválasztotta és korábban elkészített váz, amelyeket össze kell kapcsolni a kiálló csapok.

Olcsóbb és egyre népszerűbb ez az elrendezés sávalap. Ehhez először egy elrendezést az alapítvány. Vymeryat átlós négyszög tervezett, akkor meg kell egyeznie. Most ásni egy árkot alatt a szalag lábazati. A szélessége és mélysége az árok felel meg 30 cm, a szélek Construct zsaluzat. Miután az árok töltse konkrét megoldást. Miután az alapítvány megszilárdult, ellenőrizze a horizontality, és igazítsa az ütközéseket homok és cement habarcs, ha szükséges. Most megteheti keretben.

megépíteni a keret

Előre meghatározni a végén építési méret. Ahhoz, hogy hozzon létre egy jó víznyomás, meg kell, hogy vegye fel egy hordó vagy más tartály 2,5 m. A belső tér a zuhanyfülke legyen legalább 100x100 cm, egy férfi, aki tisztított, szabad voltam lehajolni és emelje fel a karját nélkül nekimegy közben a falon a szerkezet. Ahhoz, hogy még több kényelmet, lehetővé telek mérete, akkor meg kell, hogy az öltözőben, amelynek mérete nem lehet kisebb, mint 160h100 cm Végleges méretét épületek, figyelembe véve a vastag falak - .. 200x150 cm Ily módon, akkor képes lesz arra, hogy nem hulladék, hogy egy szabványos méretű kártyákat, ha a tervezési ez lesz a fa.

Ha azt tervezi, hogy a keret fém csövek és alkatrészek, akkor szükség van a készség, dolgozni hegesztőgép. Bizonyíték túlnyúlás álló csövek vagy alkatrészek, lehet előre beállítani beton négy sarkában az alapja, hogy csak edzett a jövőben minden design.

Ha van, hogy egy keret fából készült gerendák, akkor minden bizonnyal, hogy a tetemet öltözködés alul és felül. Állítsuk össze a keretet a földön, megszilárdítsa csavarokat, majd telepítse azt az alapítvány. Erre előfúrja alsó alapja a szelepet, és tolja a kereten. Ahhoz, hogy növelje a stabilitást lehet biztosítani az átlós merevítők az oldalsó keretek.

Állítsa be a tartály és szervezi a vízellátás

A terület szakértői letelepítés utcai lélek javasoljuk a használatát egy lapos tank, nem pedig egy kör alakú dob. Miért? Ez mind logikus, mert egy lapos víztartály melegíti a nap gyorsabb, mint egy kerek hordó. Meg kell erősíteni a lapos tartály sokkal könnyebb, mint egy kerek, és a súlyát egyenletesen elosztva a tető. Továbbá, mivel pénzt takaríthat meg egy külön megállapodás a tető.

Mielőtt kapacitás növelése a tető, telepíteni kell a szelepet a fúvóka, és egy kanyarban a menet, minden tömítőgyűrű segítségével szilikon. Fel kell szerelni a vízszint a tartályban gauge vagy szelep, amely átfedi az áramlás során a tölteléket is. Most rögzítse a tetőn.

Figyeljen! A gyors felmelegedés víz érdemes előre festék fekete tintapatront.

Szintén felszerelni a tartály körül egyfajta sátorfóliák, erre szükség lesz, hogy fedezze a kapacitása az északi oldalon a fólia - ez csökkenti a hőátadást.

szigetelje zuhanyzó

Ha azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy zuhanykabinnal, amelyet fel lehetne használni a tavasszal, akkor meg kell, hogy egy speciális hőszigetelő réteg. Mivel a hőszigetelés segítségével hab, polisztirol hab vagy más anyagból készült saját, mert az ilyen sokféle termék nagyon változatos.

Tehát, hogy indul, meg kell tartani a keretet kitöltő fűtő, majd obtyanut polietilén és rögzítse kapocs. Azt is meg kell betakar film fűrészáru alján található a szerkezet. Ez védi a belső anyagot a nedvességtől. Annak elkerülése érdekében, fúj egy felső fűtőberendezések beállítani az ajtón. Most tartsa a berendezés zuhany. Alapvetően, ez történik a szilárd PVC-fólia, műanyag panelek vagy linóleum. Ezután folytassa a falra. Ahhoz, hogy menteni egy stílust használják ki jobban az ugyanabból az anyagból, amelyet már használt díszítése a többi épület az udvaron.

Házi zuhanyzó a ház: