Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Nyár - amikor itt az ideje, hogy megy az ország, és ezt kertészeti teljes mértékben. Zuhany - nélkülözhetetlen eszköz nyaraló, akkor lehet hűteni, miután a munka a kertben, valamint a tisztított portól és egyéb szennyeződésektől. Képzeljük csak el, hogy hogyan megy a zuhany napnyugtakor után nehéz kerti munka.Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Zuhany lehet készíteni szinte minden anyaghoz

építés előtt

Mielőtt elkezdené építeni egy keretet a lélek, az ország, meg kell, hogy gondosan vizsgálja meg a területet a helyszínen, hogy a jövőben ne kellemetlenségeket. Általános szabály, hogy a fülke mellett helyezkedik el, a fő épület egy jól megvilágított helyen.

Kövesse az általános irányelveket:

 • Meg kell kerülni a huzatot és a lombhullató fák és ágak, amelyek kinyúlik egy nyitott szerkezet, ami oda vezethet, hogy szennyeződés és eltömődését leeresztő elemek.
 • Ugyanez nem feledkezzünk meg a mosogató, akkor létre kell hozni az optimális feltételeket a visszavonását használt víz, vagy esetleg megbotlik kellemetlen következményekkel jár: a szaga állóvíz, a megjelenése szúnyogok és moszkitók enyhítik a talaj. Nem tudjuk elfelejteni a talaj túl nedves és puha talaj elősegíti a deformáció és törés a fülkében.

A jövő tervezése a zuhany be kell tartaniuk az alábbi szabályokat:

 • A választás a design - a második lépés létre egy nyári zápor, hogy a saját kezében van. Először is, meg kell értened, milyen anyagokat használ, legyen az maradt javítások vagy speciálisan vásárolt a boltban, majd vázlat rajzok.
 • Meg kell figyelembe venni a súlya a tartályt vízzel, és az a szerkezet szilárdságát és ezen az alapon, hogy kiválassza az anyagok, különben a kabin fog állni sokáig, tovább ront a helyzeten, az ilyen lélek veszélyes lehet az emberi egészségre.
 • Építőipari utcai lélek legjobb, hogy végre megfelelően a felhasználó arányokat. Nem szabad túl alacsony és keskeny, annak érdekében, hogy ne akadályozzák a mozgást. Optimális méretei a zuhany hosszúságú - 1900 mm (kiszámítása nélkül a víztartály), és maximális szélessége - 900 mm.
 • A tervezési kell jól szellőző, hogy a maradék víz elpárolog. Az egyszerűség kedvéért, akkor csatolja az öltözőbe, ahol lehetőség lesz, hogy a csomagolás és fürdőszobai kiegészítők, ez a rész jól kell védeni a vízfüggöny vagy kerítés.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

példa zuhanyzó

Az alapítvány nem feltétlenül építeni, de ha az eszközök és képességek lehetővé teszik, akkor jobb, ha nem szilárd alapot, míg az építési tart sokkal tovább, és a kényelmes használat a zuhany lesz, szolgálhat egy alternatíva a tégla padló a kezüket a tetején, amely akkor tegye fa raklapok.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Jellemzően a keret egy zuhanyzó a ház épült fém vagy műanyag szerkezet, ritkán használta a fát, mivel ez nem tart sokáig, gyakran fa megnyitni egy nyári zápor, ami hasonlít egy közönséges kerítést és a nedvességet a design elpárolog gyorsabb.

Úszni nem csak a nyári, meg lehet építeni egy zuhany az ország saját kezűleg melegítjük. Fürdőszoba zuhannyal a dácsa fontos elemei a kényelmes időtöltés.

Típusú zuhanykabinok

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Ha úgy dönt, hogy egy fából készült zuhany adja meg a kezét, meg kell tudni, hogy a fa kezd rothadás és penész, ha nem kezeli, és nem néz utána rendesen.

Ha telepíti zuhanyozó polikarbonát nyaralókba, emlékeztetni kell arra, hogy a fából készült ajtók deformálódik nedvesség és végül megszűnik kell zárni.

Az ilyen tervek jobb használni a zár vagy egy ajtó polikarbonát műanyag, de ha mégis úgy dönt, hogy a fa -, akkor hagyjon az ajtó és a fal, akkor, ha a fa elkezd deformálódni az ajtó zárva van. Paul lehet a raklap.

Annak ellenére, hogy az összes árnyalatokat, fa - a legjövedelmezőbb és vonzó anyagok, lapok és gerendák lehetnek minden helyszínen, és az ár a boltban viszonylag alacsonyabb társaik. Ha megfelelően kezelt fa, azt szolgálja, annyit, mint a műanyag vagy fém.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Szerelése fa

Ön úgy döntött, hogy egy kerti zuhany, hogy a saját kezét, de az oldalon nem foglalta össze a kommunikációs eszköz? Ne feledd, nem heverni, ha dob az országban, mert a legegyszerűbb megoldás az Ön számára, hogy egy zuhany ki a hengerből.Barrel fog szolgálni, mint egy nagy tartályt a víz. Volume elegendő a 100 vagy 200 liter. Az ilyen szerkezetek kell helyezni a napos oldalon, úgy, hogy a víz volt ideje felmelegedni.

A legjobb, ha hagyja, hogy a nap esett egy hordó délután, majd a vizet nem lesz ideje, hogy lehűljön, hogy a jövő a kertben. Barrel lehet telepíteni teljesen olyan fülke, mivel nem nehéz.

A tartályt a tartály időnként pénzt takarítanak meg, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a legjobb telepíteni egy fém hordó, mivel a műanyag nem bírja a fagy.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Zuhany rendszer a hordó

Evrokuby majdnem ugyanaz, mint a lelkét a hordó. A fő különbség - térfogatát és alakját. Evrokuby egy fémes keretet, és kocka alakú műanyag hordó, egy ilyen szerkezet könnyen kellőképpen elszigeteli a téli, a keret tart a fém szigetelés

Mivel a kötet köbös tartályok 1000 liter a design kell megbízható és tartós, de betonalap vagy tégla. A legjobb, ha a keret, hogy rendelni.

A víz a tartályban fűthető hosszabb, mert a mennyiség, de ha festeni a felületet köbös tartályok fekete festékkel, a víz gyorsan felmelegszik. Ha a felhasználás a zuhany nem gyakori a vízben virágzik és evrokuby stagnál, ami eldugult. Watch néz ki, mint egy nyári zápor, hogy a kezüket a fotó:

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Egy tipikus formája a lélek köbös tartályok

Polikarbonát - a legtöbb jó minőségű és kényelmes megoldás. Ezt fel lehet használni nem csak nyáron, hanem ősszel. Ez a kialakítás elszigeteli a hang és ellenáll a hőmérséklet +120 -40, ez rugalmas és ütésálló, könnyen telepíthető, és hozzon létre összetett struktúrák.

Polikarbonát maga sokkal jobban néz ki, mint a többi burkolóanyagok, és igényel szinte semmilyen karbantartást, akkor sokkal könnyebb szigetelni, és ő nem fél a víz.

Úgy néz ki, mint egy nyári zápor, hogy a saját kezébe, itt egy fotó:

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

zuhany polikarbonát

Annak érdekében, hogy összegyűjtse a zuhany, hogy a kezét meg kell lépésről lépésre.

zuhany Wood

 1. Alapítvány. Így a jelöléseket, és ásni a talajt a mélysége 40 cm. Elalvás pit kavics, homok, cement kitöltés. Beton kell állni 1-2 napig, az időjárástól függően. Amikor a szín lesz világos szürke, akkor készen áll a második lépés.
 2. Cab. Állítsa 4 támpillér össze őket vízszintes gerendák csavarok segítségével. Telepítse ajtó, szem előtt tartva a tényt, hogy a fából készült ajtók jellemző deformálódott, így ostovlyaet hézag a kapu és a fal.
 3. Paul. Így tetőléc és a padlóösszefolyó. Stoke tett egy lejtőn, hogy a víz folyna és gyorsan Lécezett gyorsan kiszáradni a kabinban.
 4. Hajt a víz. Ha szükséges, telepítsen egy víztartály, fontos, hogy szilárdan. Side egy lyukat a tömlő, amelyen keresztül a hordóba töltik.
 5. Fűtés. Szeretné fürödni a tavasszal és ősszel a gondolkodás, hogyan lehet a zuhany az ország saját kezűleg a felmelegített víz? Szükséged lesz egy fűtőtest és a szigetelés. Jellemzően, a víz fűtési oszlopot használunk, vagy egy elektromos kazán, is létre speciális kazánok.
 6. Felmelegedés. Ahhoz, hogy ősszel és tavasszal nem volt hideg stand burkolható lambéria, farostlemez, vagy akár film. Mint tudod a meleg zuhany az ország saját kezűleg kell tennie, hogy nagyon egyszerű. de ebben az esetben minden nzhno gondolja, pontosabban, mert megköveteli a telepítés további berendezés beruházások.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Vezetési zuhanyzó fából

Kültéri zuhanyzó a ház a hordó

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

 1. Alapítvány. Ha a kötet a hordó kevesebb, mint 300 liter beton nem tudja kitölteni. Kijelző tégla saját takarít meg az alapítvány, az üres tér lehet tölteni homokkal vagy kavics.
 2. Cab. Használja a fém gerendák hegeszteni fém doboz, nem a kereszt gerendák, hogy tart a hordó, ne felejtsük el, hogy hagyjuk a lyukat az ajtó
 3. Paul. Állítsa be a tetőléc és a padlóösszefolyó.
 4. Hajt a víz. Állítsa be a hordót a kabin tetején.
 5. Burkolat. Tokjába az utastérben lehet bármilyen anyag, amely alkalmas a forró nyári és a szőnyeg a zuhany.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Példa zuhanyzó a hordó

Zuhany köbös tartályok

 1. Alapítvány. Minél nagyobb a térfogata a tartály, hogy legyen erősebb kivitelben. Ügyeljen arra, hogy építsenek egy zuhanyzó beton alapra, úgy, hogy a felület nem állandó, és a szerkezet ne hajoljon.
 2. Hajt a víz. Állítsa evrokuby.
 3. Burkolat. Hüvelyébe keret léc és létrehozza leeresztő padlón.
 4. Csatlakoztasson egy tömlőt evrokuby telepítse zuhanyzó.
 5. A felső oldalon a tartály fedele fekete festékkel, ha szükséges.
 6. A hideg lesz meleg a felülete köbös tartályok műanyag nem repedt. Ilyen célokra, akkor bármilyen szigetelés, fóliával borított.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

Telepítési rajz köbös tartályok

Zápor polikabonata

 1. Alapítvány. Válasszon egy helyet, akkor az elrendezés, és telepítse a pontalapozás borított talajra.
 2. Booth. Elkezdjük létrehozni a design, ne feledkezzünk meg a vízszintes sínek tárolótartály, meg a cross-bar, ne felejtsük el, hogy abban helyet kapjon az ajtót.
 3. Paul. Állítsa be az alsó 15-20 cm-rel a talaj felett.
 4. Munka után a hegesztési telepítés befejezéséhez ajtó
 5. Hajt a víz. A víztartály telepítése az utolsó lyuk a tetőn, fontos, hogy szilárdan. Side egy lyukat a tömlő, amelyen keresztül a hordóba töltik. A hideg műanyag víztartályt lehet szigetelni a csomagolás hab hordó, szétzúzva polikarbonát nem fog hiányozni a nedvességet, így csomagolás a hab víztaszító filmet nem szükséges.
 6. A telepítés teljesen kész, meg kell felszerelni a helyet az utastérben. Set polcon balekok kívánatos, mivel furatok műanyag hi penetrációja fagyos hideg időben.

Hogyan készítsünk egy zuhanyzó a kezét, hogy az első 4 módon

A vázlatosan a lélek polikarbonát