Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó

Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó
Tedd hélium otthon

A mai napig, lehetetlen elképzelni bármelyike ​​nélkül fényes fél léggömbök héliummal. Hélium az otthoni létrehozni szinte irreális, de ez nem egy egyszerű folyamat. Ez az anyag erősen az életünkben. Mivel a hélium ballonok sokáig maradnak felfújt állapotban és örömére gyermekek és felnőttek. De nem sokan tudják, ez egy olyan anyag, amely már feltalálták régen Norman Lockyer.A történelem előfordulása hélium

Ez a tudósok felfedezték az anyag világon, egészen véletlenszerűen a tanulmány az atomok fény. Azt kell mondani, hogy a hélium-szerű anyag izoláltak először csak 1895-ben. Vásárlás a gyermek egy labdát, amely tele van a hélium, nem gondolni, hogy elég lesz, míg végül leereszteni. Hélium értékesítik palackok, és ha úgy dönt, hogy vegye meg, akkor készülj fel, ami szórakoztató nem olcsó.

Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó
Hogyan alakult shgely

Ha még mindig kíváncsi, hogyan kell ezt csinálni, kérjük olvassa el a használati utasítást és teszteljék erejüket a kémia. Nos, először meg kell tudni, hogy 1 \ 2 anyagok pontosan a bolygó kérgének. A legtöbb koncentrálódik egy héj készült gránit. Ezért, ha úgy érzi, erősen, hogy szükség van a hélium, az előállításához kell menni a bányába, és meg kell értenie, hogy meg kell, hogy közelebb a gránit kialakulását. Ahhoz, hogy a kétségbeesett utazásra gyümölcsöt, fel kell készülni rá nagyon alaposan.

Ahogy szivattyú földgázzal

Hélium otthon get - ez egy olyan feladat, azok számára, akik nem félnek a nehézségeket. Nyilvánvaló, akkor kell, hogy a palackokat. Ez a kapacitás, amit a sikeres szivattyúzás hélium, akkor tartsd meg. Hélium kell pumpálni az úgynevezett szabad felhalmozódását földgáz, vagy urán gáz, más néven uránforrások. Már rájött, hogy ez nem könnyű feladat.

Értsd meg, hogy ha azt akarjuk, hogy a hélium, akkor keményen kell dolgoznunk a dicsőség, és ne feledje, egy egyszerű igazságot, hogy a hélium otthon improvizált létrehozásához egyszerűen nem lehetséges. Persze, akkor létre kiváló minőségű helyettesítő, de a hélium elő anyagokat, hogy lehet kapni a boltban nem lehetséges. Ha nem tudja elhinni, akkor lépjünk banális kémiakönyv. Van körülbelül szerzés hélium nem talál semmit. Még ha rábukkannak egy nyilatkozatot, hogy ígér gondtalan újra létrehozni ezt a dolgot, és a vásárlás minden eszközt vryatli a kívánt eredmény eléréséhez.A gáz használata és alkalmazása

A könyveket találsz fotókat, hélium, annak képét, és annak tulajdonságait. Ahhoz, hogy a hélium, meg kell vásárolni a növény, hogy hozzon létre, akkor szüksége lesz egy csomó berendezés. Ennek Eljárás hélium az iparban, annak érdekében, hogy e folyamat véghezvitele szüksége van egy hélium-dús gáz. Lehetőség van használni más gázok, de ehhez meg kell alkalmazni a módszert a mély hűtés.

Ahhoz, hogy a hélium mint a fotó, akkor kell figyelembe venni azt a tényt, hogy ez az anyag nagyon alacsony hűtési hőmérséklet. Meg tudod csinálni a következő, és kap a folyékony hélium, de legyen nagyon óvatos. Szükséged lesz egy tank a szokásos földgáz és az úgynevezett pulzációs eszközt. Ha nem tudom, mi ez, örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen eszköz keretében kell érteni kamra, amelyen keresztül a gázt lehűtjük és összegyűjtjük.

Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó
Szivattyú gáz, ezért a

Akkor kell kitölteni egyidejűleg, felváltva félig zárt tartályban, mint például a gáz, amely a táplálást a fúvókákat. Aztán, lehet váltani a gázfűtés, hogy hozzon létre egy átmeneti hő a hideg környezetben, így meg kell tennie annak érdekében, hogy a kibocsátott gáz a hideg. Ezt kell tenni addig, amíg a gáz lehűl teljesen. Meg kell győződni arról, hogy minden a kamerák végzett idegen gázokat, és a végén már csak a hélium. Ez a módszer tökéletes, aki azt akarja, hogy a folyékony hélium típusát. Megjegyezzük, hogy az anyag lehet beszerezni csak hőmérsékleten 5,22 Kelvin. Tisztában kell lennie azzal, hogy a folyékony anyag - ez nem könnyű hélium. Ez a folyadék hidegben nem fagy, és ha kell, hogy változtassa meg halmazállapotban, a nyomás módosítani kell erre a célra. Tehát, ehhez létre kell hozni egy nyomás 25 atm.

Mi köze a hélium, miután megkapta

Valószínűleg meg kell hélium volt felfújni léggömbök ünnep. Tegyük fel, hogy nem sikerül a hélium. Most azt kell meghatározni, hogyan kell helyesen felfújni a labdákat. Ez elég egyszerű, akkor sietve Biztosíthatom, hogy szükség van, hogy a labdát egy kis lyukat fúvókát, és lassan nyitott ventel, amely fel van szerelve egy léggömb. Ezt követően, a labda héliummal töltött, és akkor is fokozatosan közel ventel.

Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó
Elvárás háztartási hélium nem lesz rosszabb

Annak érdekében, hogy időt takaríthat meg, és ne fújja minden labda külön, akkor a sizer. Ez egy viszonylag egyszerű eszköz, amely segít zökkenőmentesen végrehajtani szabályozás méretű golyókat. Annak érdekében, hogy megértsük ezt az egyszerű darab karton vagy olyan anyag, mint a műanyag, ami kell vágni egy lyukat, amely megfelel a méretei a világon.

recept

Nagyon könnyű főzni. Ehhez öntsük egy közönséges műanyag üveg ecetet. Szükséged lesz egy fél csésze ezt az anyagot. Akkor kell önteni 5 evőkanál szódabikarbónát egy szokásos labdát, amely lehet vásárolni a boltban. Ezután, egy tálba, és szórjuk a szódabikarbónát belőle egy üveget. Elindít egy kémiai reakció, és van egy felfújt léggömb.

Hogyan készítsünk hélium otthon - fotó és videó
Készítsünk hélium otthon, és nem kínozták

Ebben az esetben, ha még tényleg volna hélium, szükséges, hogy fordítsanak különös figyelmet a tárolási hélium. Tisztában kell lennie azzal, hogy erre szükség van egy külön szoba. Lehetőség van, hogy készítsen tároló és kültéri. De megjegyezzük, hogy evett tartod a ballon az utcán, azt szükségszerűen vigyázni a védelem az eső. Arra is szükség van, hogy távolítsa el a henger a helyről, ahol a napfény ragyog rajta.