Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Cottage kerti bútorok, kétségtelenül a legnépszerűbb és legkedveltebb nyaralóhely az egész család számára. Ez a tökéletes egy esti baráti összejövetelek, grill vagy barbecue. A tágas kényelmes beugróban kaphat kényelmes nagy cég.Kerti bútor saját kezűleg, válassza az anyagot az építési

Tehát, úgy döntöttek! Szükségünk van egy pavilon, Telki épített saját kezűleg. Meg kell gondolni alaposan, úgy a lehetőségeket, és válassza ki a legvonzóbb.

Mi lehet építeni egy szerkezet készült:

Bár lehetséges, hogy vásárolni kész pavilonban nyáron, de érdekes mindegy, hogy megpróbálja felépíteni egy nyaraló saját. Nézzük típusú gazebos épület saját kezét.

Előnyei és hátrányai a fa orsó

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Elég gyorsan és könnyen épít egy nyári fa pavilon. Ezért ezek nagyon népszerűek. Állítsa ilyen pavilonban a tégla, fa vagy beton alapot. Kiválaszthatja a nehéz fa szerkezete készült naplókat, vagy furnérfa, és könnyen hordozható pavilonban a lécek és deszkák. De ha a szándék az, hogy létrejöjjön egy hordozható pavilon, majd építés alatt sarkok nem tud egy közönséges tégla, nem jár a megoldást. Ez pavilonban lehet szállítani minden nyáron egy új helyre. Könnyű faszerkezetes lehet távolítani a téli a pajtában, így ez utóbbi kétszer olyan messze.

Ez fából készült épületek és a hátrányokat. A fa könnyen törnek ki, és BBQ szikrák nem lehet létrehozni egy fából készült pavilon, de csak kívülről. Elfogadom, hogy nem túl kényelmes.

Tudtad? A fa pavilonban nem tűri a hó és az eső. Három-négy évvel a fa elkezd rothadni. Bár ez a hátrány lehet küzdeni az összes fa átitatott speciális eszközökkel szemben rothadás.

Kerti bútor polikarbonát

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Új csodálatos anyag - polikarbonát kombinációja egy egység minden építőanyag. Belőle könnyű, hogy egy pavilon a ház saját kezével. Ő egyaránt alkalmas, fa és fém tartószerkezetek, pillérei tégla vagy a kő. Futurisztikus néz ki, látványos szerkezet polikarbonátból enyhén sötétített. Tudod, hogy a hajlított ívű tető vagy egy sátorban, meg tudod csinálni egyszer vagy nyeregtető. tömege lehetőségeket.

De minden a kényelmet és a szépség polikarbonát annak alkalmazása is vannak hátrányai. Ez egy meglehetősen magas ár, az anyag és a polikarbonát repedéssel a nagy terhelés hó.

Fontos: heves esőzések pavilonnal lesz kiabálás. Végtére is, egy nagy műanyag és felerősíti a hangot az esőcseppek.

„Capital” tégla pavilon

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Ha tudom, hogy a saját kezébe pavilon tégla, akkor van egy kis kőműves. Mivel szóló falazat szakember kellene, mert ez lesz a tőkeszerkezet. Fontos számára a szilárd alapot, monolit vagy szalagra. Építését megelőzően annak szükségességét, hogy meghatározzák, milyen típusú talaj van az oldalon, és ennek alapján alapja, hogy a választás. Tégla pavilon az országban gyakran ötvözi a szerepe nyári konyha és menedéket - menedéket a nap és az időjárás. Ha az építkezés során a pavilonban a ház saját kezűleg szándékukban telepítése ablak és ajtókeretek, amikor rögzíti ablakok és ajtók pavilon alakul nyaraló vendégek számára. Brick pavilon - a legjobb megoldás, de nagyon drága és időigényes.

Megbízhatóság és a tartósság, az előnyök és hátrányok a vas keret

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Fém keret az építőiparban a U-alakú szelvények vannak hegesztve lugas vagy profilos alakú csövekhez. Merevség szögek kérik, privarivaya electrowelded merevítő sarkok. Mindenféle csontvázak a legtartósabb fém. Ez könnyen gyártható és könnyen telepíthető bármilyen felületen. Robusztus, megbízható és fog szolgálni sok évig. Pavilon egy vas váz burkolva fa, műanyag, pala, polikarbonát, díszített művészi kovácsolás és fényfüggönyök. Termelő saját pavilon a kezét, akkor joga van eldönteni, hogyan fog kinézni.Tudtad? Az egyetlen hátránya, hogy a vas keret utal érzékenységét vas korróziós. De ez egyszerűen kerülni évente tisztítja a fém rozsda és festéssel.

Ahol található a villa pavilonban, a választott helyszín az építési

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Place építés alatt jobb választani a pavilonban a kertben, vagy egy terebélyes fa alá, amely hűvös, a mélysége a helyszínen, távol az utaktól és a zaj. Továbbá a pavilonban lehet ültetni kúszó rózsa és iszalag, amelyek szépen zadekoriruyut falon. A kimenet az osztott lugas kívánatos ágyak éves virágok.

Mester pavilon, fából készült kezüket

Kínálunk egy kész rajz méretei a fa pavilonban.

Hogyan készítsünk egy alapot a pavilonban, és hogy meg kell tennie

Építünk egy pavilonban a pontalapra. Szerint a megjelölt helyszínen dig lyukak a telepítés alappilléréről. Helyezi őket egy hám szerelvény és telepítése obreshetochnye nyomtatványt, töltse ki cementhabarcs betonoszlop a szögletek száma a pavilon, ne feledkezzünk meg a központi rack. Összesen hét darab.

Fontos: Ha nem kezelik a faszerkezet segítségével a pusztulás, majd egyéves érintkezési pontok a fa a földre, akkor rothad!

padlóba

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Padló alatti deszkázat jövőben sor vége tábla (HACS). Ha az egész design a pavilonban lesz beszedni a gerendák posteletsya padlólap. Padlólapokat kell venni legalább 50 mm tolschinoy.Ostavlyaem lyuk a padlón, ahol tegyük fel, hogy a sütő - barbecue. Egy kicsit később, mi teszi tűzálló szilárd alapot - egy alapítvány.

Az építőiparban a keret és a burkolat

A munka kezdetén a hasított meghatározott fa gerendák 10 cm, rögzítőcsavarok a sarkokban. Az egész fakeret kabát antiszeptikus, és csak ezután tegye padló deszka. Így egy lyuk a padlón, ahol tegyük fel, hogy a sütő - barbecue.

Hogyan és mit kell tenni a pavilon tető

A legegyszerűbb módja annak, hogy emelje fel a tetőt a földön, mind a végső ellenőrzés és állítsa be a részleteket a design. Aztán aláírja és minden apró részlet, mi megy, amit csatlakoztatni. Például, egyetlen cikkszám 1 pont, és az egyik, hogy csatolni kell azt a számot 1-A. A magassága a telepítés az ilyen szerkezetek a jelzett egyszerű. Mi tesz egy állandó szarufák propilivaya mélyedésekben őket olyan helyeken, ahol azok a keretre szerelt pavilonban. Rögzítse a csavarokat.

Jellemzői elrendezése pavilonok, biztosítva kényelmet és a pihenést

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Nem könnyű megtalálni rajzok, hogyan lehet a pavilonban a kezét. Az építés során az épület használható szintet és épek, mind a 7 tervezési állványok, hogy nem pontosan függőleges. Erősítse a rack, akkor az épület egyes részei. Szerelés vízszintes kapcsolatai révén csavarokkal és fém csíkok, hajlított szög. Elhelyezés jelölt rész a tető tervező és megerősítése egy állandó helyet. Látta el a központi pillére - oszlop a tető alatt. Doing padló latni falak.

Így az alapítvány mellett a tűzhely az elhagyott emeleten nyitás. Távolítsuk el a felesleges talaj, és csövek öntéséhez az alapítvány. Mert gyüjtő a lécezés táblák. A falakat a doboz obreshetochnogo útburkoló tetőfedő anyag. Ő fogja szolgálni szigetelés. Tesszük megerősítésével rögzített csapok a kábelköteg háló megerősítése.

Felkészülés konkrét megoldást: 1 rész homok, 1 rész cement és 1 rész granotseva. Így az alapítvány kitöltés alatt a tűzhelyen. Maradt meg a design a mi pavilonban. Burkolattal pavilonban lehet a bélés vagy bunker. Tetőburkolatból Ondulin vagy csempe. Belül Cottage pavilonban is lehet díszíteni, és kész a saját ízlése szerint. Teljes játék a képzelet. A bejáratnál a pavilonban lehet állítani elegáns utcai lámpa, stilizált antik. A dekoráció a világítás a pavilonban is, akkor használja a különböző lámpaernyők és lámpaernyőt.

A falak és ablaknyílások gazebos tökéletes és könnyű függönyök, drapériák, redőny és árnyékoló, kiválasztott hangot, hogy az általános stílus dekoráció a ház. Gazdag választék kerti bútorok lehetővé teszi, hogy megverte a nyári pavilonban Fonott kanapé vagy nehéz kovácsoltvas bútorok, helyezze azt a kényelem és komfort színes párnák és szőnyegek. Nos, a munka folyik. Az erőfeszítéseink eredménye lesz a hangulatos pavilon, létrehozott saját kezét, és a családja számára.

Jellemzők ellátás pavilon

Hogyan készítsünk saját kezét pavilon, nyári tippek
Az adagolás befejezése után az építési és befejező munkára van szükség, hogy feldolgozza a fa pavilonban lakkal vagy más védő fa festékek. Később az év folyamán, meg kell vigyázni a szerkezet. Ősszel a szél gyakran képzett a kültéri pavilon kupac levél, és ha nem rendszeresen tisztítani érintkezéstől preyuschey lomb és fa rothadás van kialakítva. Mielőtt a tél beállta, akkor ellenőrizni kell a falak és a padló szerkezetének és, ha szükséges, a kisebb javítások, színezés fa vagy fém lakkal vagy festékkel.

Jellemzően a nyílások nyitott pavilonok a téli késleltetheti a film, blokkolja a hozzáférést a eső és hó. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy hagyjuk a pár kis nyílások nyitva szellőztetés pavilonban. Világos bútorok, függönyök, lámpák télen el kell távolítani, hogy egy vidéki házban, vagy garázs. Ha a lugas nehéz bútorokat naplók, az is jobb, hogy elrejtse a vászonra, vagy film.

Télen, miután erős havazás, meg kell tisztítani a havat, tető a pavilonban. A tető a nyári növények nem tervezték nehéz terhek és prosest súlya alatt a hó. Miután megszilárdult a tavaszi meleg időjárás, akkor távolítsa el a védőfóliát. A legkisebb, de időben érdekel a pavilonban szolgálják hosszú.