Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon

Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon
Nálunk megtudhatja, hogyan kell csinálni szőrtelenítés otthon, hogy egy sima, szép bőr nélkül szőrszálakat.

Azon először figyelni, hogy a férfiak? Természetesen a szép női lábak, így minden képviselője a gyönyörű emberiség felének álmodik, hogy ők rendezett és ápolt. Szépségszalonok és szépségápolási szobák különböző kezelésekkel a legkülönbözőbb erszényét, hogy ez a része a női test simasága, gyengédség és a szépség.Amellett, hogy a szakmai eljárásokat végeznek a szalonokban, a hatékony szőrtelenítés lehet tölteni egy hangulatos otthon. Mikor megtudta, ez az egyszerű ügyességi segítségével a különböző eszközök a piacon elérhető, akkor is menteni nem csak pénzt, hanem időt is le.

A kezdéshez eldönteni, hogy milyen típusú szőrtelenítés is igaz, hogy a bőr típusától és hogyan kell elvégezni az eljárást megfelelően.

Mechanikai szőrtelenítés otthon

Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon

Annak ellenére, hogy a sokféleség a modern kezelések szőrtelenítésre, a nők egy része még mindig használja a csipesz. Ez a módszer nagyon időigényes és nagy türelmet és kitartást. Az alsó sorban a tépés minden szőrszál külön-külön.

Persze, ez egy elavult módszer. Ez csak akkor lehet eltávolítani néhány hajszál az arcon vagy a bikinivonal. Gyakran folyamodnak, ha, miután a szokásos borotválkozás bizonyos mennyiségű haj maradt énekelt.

Szőrtelenítés segítségével epilátor

Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon

Annak érdekében, hogy igénybe ezt a módszert kell vásárolni egy elektromos epilátor. Companies - gyártók a piacon ma már nagyon sok, és mindegyik különböző funkciók teszik a szőrtelenítés eljárás kevésbé fájdalmas. Általánosan használt 3 módon: egy bőr masszírozó, nyújtás és hűtés. Ez szőrtelenítés ruha szinte mindenki, különösen a nők alacsony fájdalomküszöb. Távolítsuk el a haj lehet a lábak, karok, hónalj, bikini területen. Epilirovanie azon a tényen alapul, hogy a gép egy bizonyos sebesség húzza ki a hajszálakat, a következő a növekedés lassul, és a haj elvékonyodik. Idővel az eljárás kevésbé lesz fájdalmas, mivel vékonyabb haj szerkezetét. Hogy igénybe ezt a módszert nem szükséges, ha olyan betegsége van, visszér, vagy túl érzékeny bőrt. Gyakran után villamos epilátor a bőr kivörösödése, ez irritációt. Ezért, miután a műveletet, akkor biztos, hogy hidratálja a bőrt krémet vagy testápolót, vedd le.

Ahhoz, hogy a szőrtelenítés folyamata kevésbé érzékeny, ne használja a készüléket erősen újból kinőtt haj. Tartsa a készüléket kell lennie merőleges a test epiliruemomu helyen és időben, hogy tartsa őket a növekedés a haj.

Minden új eljárást, a haj nőni fog kevesebb és elvékonyodnak.

Speciális krém szőrtelenítés

Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon

Minden nő akar lenni sima lábak biztonságosan és gyorsan. Használhatja a különböző krémek szőrtelenítés. Nagyon könnyű használni, és hála a különböző bőrpuhító olaj alkalmas minden bőrtípusra. szőrtelenítés eljárás kevesebb, mint húsz perc alatt. Rájuk ható keresztül nagy mennyiségű aktív komponenseket, a krém lágyítja, és elpusztítsa a szerkezetüket. Alkalmazása után eltávolítottuk a krémet egy speciális lapáttal.

De amellett, hogy fájdalommentes és gyors eljárás nyújthat kellemetlen eredményeket, amelyek kifejezett allergiás reakciókat és az irritációt. Annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen meglepetés, érdemes kipróbálni, hogy egy kis krémet a bőr felületén. Ezen felül, nem növelik a meghatározott időben az utasításokat. Ez nem véletlen. Néhány percen belül a pusztító alkotóelemeit a jármű, nem károsítja a bőrt és az egészségre.A hátránya az, krémek nem túl jelentős. Először is, a haj gyorsan nőnek elég, és gyakran használják krémek használata nem javasolt. Másodszor, az ilyen szerek egy nagyon rossz szag, bár benne van az aromás adalék.

Gyantázás otthon

Hogyan készítsünk szőrtelenítés otthon

Ezt a módszert lehet alkalmazni, hogy minden területen a bőr és alkalmas szinte minden fajta. fájdalmas eljárás csak az elején, a későbbi időkben az érzékenység epiliruemyh helyeken csökkent kényelmetlenség és szinte nem is létezik. A kezelés után a bőr viasz haj növekedése lelassul markánsan, és ismételd meg kellene hogy nem lehet több, mint havonta egyszer. A fő akadály az eljárás lefolytatását otthon, talán az, hogy felszámolja a félelem súlyos fájdalmat.

Egy ilyen eljárás, szépségszalonok folyékony viasz, amely hőmérsékletre melegítjük, és a bőrre kis csíkokkal. Elvégzéséhez otthoni értékesíti a különböző gyantacsíkok, amely már tartalmazza a viasz, amelyet érdemes csak egy kis bökkenő, hogy olvad a viasz-komponens. Szőrszálakat a gyökér húzzák ilyen csíkok, majd hígítva, és néhány helyen, általában nem nőnek. Ezt az eljárást követően, kozmetikusok javasoljuk, hogy hidratálja az irritált bőrt tápláló krémet.

Mit kell gyantázás otthon

Kezdjük azzal, hogy természetesen szükség van egy viasz szalagok (ez valamivel drágább, mint egy folyékony analóg, de ez jobb, mert a készlet tartalmaz egy különleges videót kérelmét, amely lehetővé teszi, szétosztása a bőrön egyenletesen és vékonyan). Jobb vásárolni sötét színek kontrasztja volt a bőrre.

A művelet végrehajtásához, meg kell vásárolni a készüléket olvadó viasz patron. Evés viasz rögtönzött dohányzás módszerek, hiszen egy bizonyos hőmérsékletet egy speciális eszközt. Egyébként fűtött viasz nagyon erős, égési sérülést okozhat, kicsi - a videoklip nem okoz a viasz a bőrt.

Különleges csíkok, amelyek megvásárolhatók a drogériákban vagy kozmetikai üzletek.

Olaj hogy távolítsa el a maradék viaszt a bőr (gyermekek, masszázs, olívaolaj).

Nyugtató krém vagy oldat.

Az eljárás maga is meglehetősen egyszerű. Melegítsük elő a viasz, alkalmazza azt a bőrt, kleite csíkokra. Ha a viasz megkeményedik - eltávolítás szalag éles bunkó.

Szőrtelenítő borotva

A legegyszerűbb és legismertebb módja, hogy megszabaduljon a testszőrzet. Ez a módszer teljesen fájdalommentes, persze, ha nem fáj a bőrt éles, de sajnos, a hatás nagyon rövid életű. Ahhoz, hogy a bőr sima marad borotválkozás szükséges legalább egyszer egy héten. Az eljárást kell végezni szigorúan a haj növekedését, különben egy idő után megtalálja a néhány tíz benőtt szőrszál, ami nehezebb lesz eltávolítani. Mielőtt elkezdené borotválkozás feltétlenül használjon speciális bőrpuhító krémek vagy gélek, és miután - hidratáló kozmetikumok.

Most eladó, sok speciális borotvák a nők számára. Ezek az eszközök általában egy forgatható fejjel a jobb borotválkozást, és gyakran síkosítócsíkokkal azonnali nedvesítő és könnyen csúszik a bőrön. Továbbá, borotva vált népszerűvé a gél párna, amelyek természetes olajok hidratálják a bőrt, és nem teszi lehetővé, hogy a gélt a borotválkozáshoz.

Shugaring - cukor szőrtelenítés otthon

Shugaring - eltávolítását szőrszálak a cukor alkalmazásával oldatban. Ez az eljárás könnyen végrehajtható otthon. Ez alkalmas bármilyen testrész, azonban cosmetologists tanácsot is kerülni bikinivonalának és az arc.

Shugaring előnye, hogy az eljárás teljesen hipoallergén, és nem hagy benőtt szőrszál, mert a csíkok a fagyott oldat jön le a szőr növekedési irányával.

Készítsünk egy nagyon egyszerű megoldás. Hat evőkanál víz és a hő, forralás nélkül. Ezután adjunk hozzá 8 evőkanál cukrot, keverjük, és öntsünk néhány teáskanál citromlé vagy sav. Keverjük a keveréket, amíg a karamell szaga (ez a folyamat meglehetősen hosszú, elfoglal legalább fele annyi idő alatt), majd lehűtjük.

Miután a keverék lehűl, és kiszárad egy kicsit, egy kis karamell labdát, és gyúrjuk az ujjaival. Meg kell dörzsölni egy kis területen a bőr szükségszerűen szemben a haj növekedését. Miután egy pár percre, hogy eltávolítsuk a kapott karamell szalag irányába haj növekedését. Így kezeli az egész bőr felületén.

Népi módon szőrtelenítés

Folk jogorvoslati nem szüntetik meg a haj növekedését teljesen, de jelentősen lelassítja a növekedésüket és vastagsága.

Tinktúra dióhéj és a vodka főzik 3 hétig. Ilyen eszközök kenjük a bőrre, miután szőrtelenítés néhány napig.

Ha azt szeretnénk, hogy deszaturálja néhány szőrszál, akkor használja a következő tippeket. Nedvesítsen meg egy vatta hidrogén-peroxid, és kenje a szükséges bőrt. Az eljárást megismételjük legalább háromszor egy héten. A hatás nyilvánvaló lesz csak néhány nap után az alkalmazás.

Alapvető tippek, mielőtt bármilyen típusú szőrtelenítés

Szűkítése látogatás a közvetlen napfény, így nem okoz irritációt és bőrpírt.

A beavatkozás előtt, a masszázs bozót, és használja a nyugtató a bőr számára.

Alkalmanként kiad egy peeling eljárás nem felel meg a probléma a benőtt szőrszál.

Szőrtelenítés otthon, valamint a szakmai szalon, lehet hatékony eszköze a harcot a simaságát és puhaságát a bőrt. Ahhoz azonban, hogy olyan eredményt kapjunk, ami nem csalódást okozni, meg kell tenni, hogy végezzék el azt alaposan és felelősségteljesen, hogy nem kap égési sérülések, irritációt és benőtt szőrszál.