Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

Elvégzése előtt az alaptermék, forduljon a mintát. Bármilyen magazin, amelynek kötés utasítást nem adhat 100% -os sikere a munkát végző. Minden kötő saját sűrűsége kötés, fonal, egyenként felvette még az egyik beszerzési tétel némileg eltérhet. Ezért a segítségével a kapcsolódó minta, akkor képes lesz arra, hogy kiad a korrekció mértékének hurkok.Dial kör tű 100 hurkok. Kötött az első sorban az arc hurkok és zárjuk a sorozatot a körben. Továbbra is kötött, rugalmas hurkok csak az arc sorok 7-10 szélességétől függően. Végezze el a rendszer: * 1 sc, 2 hurok együtt, az első kötött *. Az ezt követő sorozat folytatódik ismét dolgozni arc hurkok. Ennek eredményeként, akkor kap egy dupla gumi rovására a hajtás, ami képződik ebben a sorozatban, amely lehetővé tette sc. Ezen a helyen kerül kialakításra a szép fogak, amely része lesz a dekoráció.

Folytassa a kötés az alap web, ami szintén az első kötött öltés. A jellemzője a szoknya lesz, hogy ez lesz kissé kiszélesedő, és nem lesz több sorban vyvyazannye fodrokkal a csípő. Ehhez, kiszélesedő hozzáadásával végiglépked azonos számú hurkok a sorban, például minden 20 hurok (vagyis, 5. sor alkalommal). Ismételje növekedése öltések minden sorban 5. Bővítése az interneten függetlenül állítható, attól függően, hogy milyen mértékben az állítólagos Klésa modell. Mindenesetre, növelve a hurkok száma egységesnek kell lenniük.

Kötött 10 cm szoknya, hogy az első megduplázása hurkok száma. Ebből a célból, a folyamat kötés a hurok keresztül minden sc csinálni, és távolítsa el a kiegészítő kör tű. Hagyja kisegítő küllők kívülről a szoknya. Folytatás kötés az alapszövet. 7 újra látni, kövesse a megduplázódása a hurok, amely szintén elhagyja a külső a szoknya. Miután 7 cm vászon szoknya ismétlés ismét megduplázódott a hurkok száma. Ezután egy másik 10 cm kötött arc szövedékek kövesse a fenti rendszer kialakulását fogak. Miután ő kötött 3 sor, zárja be a hurok és szegély szélén a tűt.

Folytatja a munkát a csuklók, melyek a bal kör tű. Ezeken a helyeken fogja képezni fodrokkal. Végezze hozzáadása hurok a program: * 1 Rossz hurok, 1 sc, 4 hurok arc, 1 sc *. Következő sor kötött a minta. Keresztül minden sorban, a jövőben új hurkok miatt sc. Hogy lesz egy fodor, amelynek szélessége minden meghatározza a maguk számára. Él fodros teheti csipkézett egy horog. Helyezze be a derekát, vagy rugalmas zsinór rojt.

Ha szeretne kapcsolni egyenes szoknya. de díszített fodros, akkor először meg kell, hogy részt vegyen rá vásárolni. Lehet kapni kész a boltban, és akkor társítani magát. Ehhez szükség van egy horog és cérna ugyanazt a színt, de egy kicsit vékonyabb, mint a kötés a bázis interneten. Válassza ki a kedvenc kötés rendszer fodrok és meg kell kezdeni. Akkor kapcsolódnak, mivel sok sallang, akkor csak vvyazhite a kívánt számot a termék, és a többi jól jön legközelebb.

Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

Tie a fő része az első szoknya és harisnyakötő öltés. Ehhez adjunk hozzá 1-jén minden más sorban 2-szer. Erősen kiegészítéseket belekeveredni nem szükséges, mert a kislány derékbőség körülbelül ugyanaz, mert ez a szám még nem alakult ki. Kötött szoknya hossza, amit akar. Csak ne legyen túl hosszú. A baba ideális - maximális szoknya a térdét. Ha kötődnek fél szoknya, változtassa meg a menet, és kötött egy másik színt. Meg kell létrehozni egy érdekes kontrasztot és állítsa le a dekoráció, fodrokkal. Yubkuspitsami továbbra is kötött egy időben kezdődik lekötni őt horgolt fodros. Ezt kell tenni óvatosan, hogy minden sallang keverünk meglehetősen simán, és felborzolódott. Minden hurok fodros széle egybe kell esnie az egyes hurok egy bizonyos számot egy szoknya. Tedd fodros egyenlő, de kellően kis távolságra egymástól (körülbelül 1,2 cm). Ez létrehoz egy réteg hatása, és akkor meg nagyon előnyös.

Ne felejtsd el, hogy a fodor kívánatos alternatív színben. Tehát szoknya lesz szokatlan és érdekes. Kötés alatt található utolsó sallang, ezért leáll. Csináld meg ezt a szintet, hogy az alján a késztermék nem volt látható az fodrok. A szoknya kész. Továbbra is csak a vele csinálni, mint minden egyéb kötött termékek. Nedvesítsük és hagyjuk megszáradni. Majd varrni gumi, gondosan zárjuk le a varrást, és hagyjuk egy kicsit rejtőzködő lyukat, hogy az íny változtatni, ha szükséges. Most lehet, hogy egy új baba szoknya, látni fogja: ez nem része vele.

Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

  • gyerek szoknya küllők

Annak ellenére, hogy rengeteg gyermek ruházati üzlet, a dolgok kezdtek saját kezével, mindig értékelik. Varrni vagy kösse magát, hogy a gyermek egy aranyos kis dolog nem olyan nehéz. A legfontosabb dolog a vágy, és egy kis kitartás. Például, a kötött szoknya lányom soha nem lesz felesleges. Próbáljon meg csatlakozni magad.

Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

Mielőtt szert soraiban, és elkezd kötés. vyvyazhite kis szövet próbaként. A mintát meg kell mosni és alaposan megszárítjuk. Írja be a küllők a hurok és nyakkendő húsz húsz sort, majd zárja be. Mosás és szárítás után a kapcsolódó bordák folytassa a méréseket és számításokat.Mérjük meg a szélessége a minta, amely kötődik. Például húsz tárcsázott hurok körülbelül 10 cm. Derék lányok 4-6 éves, kb 50 cm. Ezért egy 50 cm-es penge kell tárcsázni száz öltéssel.

Ha szeretne társítani ékek szoknya (shestiklinku), majd kör tű tárcsa 96 hurkok - Egy szoknya hurkok száma oszthatónak kell lennie hat. Használja az elülső felülete provyazki az első sorban. A végén a hurok zárva a kört.

Attól függően, hogy milyen típusú gumi szélessége szeretne kapni, kötött egy kört a 6-8 sorokban.

Most kötöttem sorozat: két végén hurok együtt és külön-sc. Amikor a sorozat véget ért, ismét kötött 6 vagy 8 soros szatén öltés az első. Egy ilyen eljárás létrehoz egy öv aranyos gumi fogakkal.

Majd osszuk el a 96 hurkok hat ékek (részek). Kapsz tizenhat hurkok, amely áll egy kényelmes módja az Ön számára (pl színes menet). Kötött hatszor séma szerint: 14 öltés hímzés előtt, sc, 2 backstitches hurok, sc.

A következő 6 sorok kötött rendszer csak az arc és a szegélyez hurkok nélkül sc. Lesz kap 16 arc hurkok és két backstitches. Most ismételje illeszkedő sc. Meg kell szereznie shestiklinnaya szoknya, ékek, amelyek elválasztják egymástól barázdák.

Nagyon kiszélesedő szoknya hozzá nikidy szükségességét minden negyedik sorban.

A tekercsek általában javallt számos küllők kötés, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ha kötött egy vékony fonalat vastag tű, a penge lesz laza. Ez a módszer alkalmas a csipke kötés. Ha kötött vastag fonalból vékony tűket, a penge fordul szűk. Ez a módszer alkalmas a kötés meleg szoknyák egyenes alakot.

fonal fogyasztás általában azt mutatják, a műszaki leírást a modell, de kell figyelni, hogy a vastagsága a fonal és a hossza a szál a raj, mint kiválasztott fonalak lehetnek kissé eltér a használt kötés mintákat.

Mielőtt elkezdené kötés szoknya, feltétlenül kóstolja meg. Ehhez írja 20 hurkok és kötött mintegy 20 sort. Ezután mérni a hosszát és szélességét. Osszuk a szélessége a hurkok száma, és a hossza a sorok számát. Így kapsz az öltések számát és a sorok közé egy centiméter. Igazolja számításokat egy leírást a modell.

Szoknyák általában kötött egy kört nem varratok. Meg lehet kezdeni kötés, mint az alsó széle a cikket, és egy öv.

Szoknya egyenes alakot kezdeni kötés az alján. Mérjük meg a kerülete a csípő és kiszámítja a hurkok száma az első számos szedés, ez mérce, szorozzuk meg a hurkok száma az egy centiméter.

Dial két küllők a szükséges számú hurkok, mint az első sorban a kötés osszuk el a négy tűt és lezárja a kötés egy kört. Arra is lehetőség van, hogy kötött kör tű. Ezután a fő mintát kötni a csípőt. Aztán, hogy a szükséges ubavki időközönként próbál egy szoknya. Öv elasztikus kötött 1x1 sűrűbb viszkózus. Ehhez változtatni a küllők egy finomabb.

Kiszélesedő szoknya jobb kezdeni kötni az övéből. Ezen túlmenően, a minta kell, hogy a papír termékek, amely biztosítja, hogy a szükséges kibocsátási egységek. Ezek a modellek is kötött kerek vagy tegyék dupla varrás és szövet kötött a két tű.

Kötött szoknya - ez szép, elegáns és eredeti. Modell lehet társítani magukat teljesen olyan. És a legtöbb esetben, ez a szoknya lesz csak te. Még ha nem tudja, hogyan kell kötni, majd létrehozta a szoknya - ez egy kiváló lehetőség, hogy megtanulják. Végtére is, a termék viszonylag egyszerűen megvalósítható.

Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

  • - 550 g gyapjú, előnyösen melanzs;
  • - küllők № 5;
  • - horog № 4,5;
  • - rugalmas szalagokat.

Vegyük a mérete alapján a szoknya 44-46. Ha a méret nem terjednek ki ezek, ne aggódj. Csak összeadást vagy 10 szem minden mérethez. Kezdje kötni. Dial 122 hurkok és kötött Harisnyakötő heveder (1 sor az arc, 2 szegélyez száma) körülbelül 1,5 cm magas. Ez körülbelül három sor. A kezdők Kötés legjobb számos backstitches hurkok.

Folytatás kötés minta rombusz. Vezetés végrehajtása igen egyszerű. hurkok száma többszörösének kell lennie a 24 + 2 szélét hurkok. A minta a következő. 6 arc hurkok cikkcakk első bal. Ez azt jelenti, hogy az első 4 hurok kell távolítani, hogy egy kiegészítő tű található munka előtt. Akkor kötött arc 2, majd ismét visszatér a tény, hogy egy extra és kötött velük. Folytatás kötés, ami a minta az ellenkező irányba. 6 arc cikkcakk jobb. 2 eltávolításával a kiegészítő tűt hurok elrendezve munka, kötött arc 4, és vegyenek részt azok, amelyek félre. Kötött 30 sor ilyen módon.

Miután befejezte a sorozat 30, továbbra kötés minta fonat. A hurkok száma oszthatónak kell lennie 22 + 2 Kötött meg kell egyeznie a minta rombuszok. Folytatás kötés ez a mintázat sorainak 9-40-én sorozat. Ugyanakkor a kötés kivonni a 12 sor 10 hurkok, és egyszer minden 20 sor ugyanazon 10 hurkok kétszer.

Most is van a gyöngy minta. Illik ez a következő: Egy rossz hurok, az egyik első, változó a hurok, minden sor után. Ezután továbbra is ez a helyzet. Provyazyvayte utolsó ciklus gyöngy minta szegélyez a következőket, mielőtt a kaszát egy varrásos. Szegélyez provyazyvayte után fonat mintás 1 hurkos gyöngy minta szegélyez. Ezután továbbra kötés minta gyöngy 86 sorozat.

Folytassuk kötés felső határát. Az első sorban, kapcsolja le egyenletesen 20 öltés és továbbra kötés a harisnyakötő öltés. Kötődnek a magassága 3 cm, majd, hogy egy szeres. A nyakkendő az alábbiak szerint: 1. sor elöl, egy hátlap. Miután tartani kötés arc harisnyakötő öltés. Befejezés kötés magasságban 6 cm elejétől a szalag. Bezárás kötés. Most már csak össze a szoknya a varratok, helyezze rugalmas és varrni a fold. Tie harisnyakötő. Kenje be a terméket. A szoknya kész.

Frill úgynevezett szalag szövött vagy kötött kelme, amely összezsugorodik a felső széle a cikk. Ennek eredményeképpen kialakult egy szép hullámos redők. Ez egy egyszerű módja annak, hogy díszíteni a széleit szoknyák, ruhák, függönyök, takarók és egyéb tárgyak. Akkor társult egy fodor részeként az egy darabból álló szoknya. Végezze buja dekorációk és kötés, horgolás és.

Hogyan kötni egy szoknyát gyerekeknek

  • - menet;
  • - horog;
  • - egyenes vagy kör alakú tűk;
  • - további fúrás.

Próbáld lekötni fodrokkal a küllők. Ehhez adja meg kétszer a hurkok számának előírtnál szélén a jövőbeni termék. Alatt prisborivaniya a kötés szövet körülbelül felére csökken.

Tie az előre és hátra sorok vagy kör kötőtű csíkos szükséges magasságot. Az utolsó sorban, végre soros kivonás hurkok - mindegyik pár ívek fonal összetartani a minta szerint a web.

Zárja be az utolsó sorban a hurok, csatolja a kész dekoratív okaemku a fő termék, és csatlakoztassa a pereme horgot. Készíts egy sor oszlopok nélkül nakida a rúd az eszköz egyszerre adandó a hurok ruhadarab felső és alsó fodrokkal.

Ha Krause része a vágott részek, pl szoknyák, hogy az első hurok a kész perem további tűt, és egy új rész. A magassága kétszerese legyen kisebb, mint az első fodrok.

Amikor elkezd csökkenni a második körbe sallang, csatlakoztassa a szélei két dekoratív részleteket. Tegyünk egy kis szegély a leginkább. Most kell vágni szövet mintás lépés №2, és ezzel egyidejűleg csatlakozni a széleit fodrok.

Fecskendezzük be a jobb tűt hurok két felső részből, majd az egyik hurok és alsó fodrokkal provyazyvayte mindhárom izzószál ívek össze. Ha szükséges, továbbra is kötött, és csatlakozni egymással többi sallang, míg a szoknya elég puha.

Eddzen a teljesítménye sallang horog. Általában hullámzó megkönnyebbülés minták kötött a háttérben függőleges vonalak. Tie egy kis mintát az interneten, egymást felváltva oszlopok sc és a levegő hurkok.

Folytassuk a megkönnyebbülés a „fodor”. Írja horog rúd alatt függőleges sáv két sc, és nem ugyanabban az oszlopban. Ezután vyvyazhite pár új oszlop, sc hurok a levegőben hurkok között helyezkednek vízszintesen.

Így, hogy végezzen rendszeres horog átmenetek a függőlegestől a vízszintes vonalak festmények. Ennek eredményeként, az átvett termék egy gyönyörű ívelt rúd - fodor.