Hogyan küldjön egy ember társ nélkül, megalázó 10 gyönyörű szavakkal, a világ a nők

Vannak emberek, akik nem értik udvarias szót. Aláznia esik szépen nélkül lehajolt, hogy obszcén kifejezések. Már csak azt, hogy magabiztosan küldeni egy ilyen személy.Alatt megaláztatás megbírságolták. Emiatt Levél szépen, úgy, hogy a szavak nem vezethető rágalmazás.

Mat kizárja az összes. Ön nincs egy disznóól.

Mielőtt megalázó send kemény orrú árfolyamkockázatát intézkedés, így nem túl kemény.

1). Maxim, akkor elviselt ilyen megaláztatást tőlem, hogy nincs más választása, mint hogy küldjön egyfajta sebesült méltóságot.

Kettő). Leva, ha nem emberi, és haszontalan teremtés. Mennyi ideig kell küldeni, hogy menjen a „3 meleg karaktereket.”

3). Tudod, Val, nem akarom megalázni, de te gyűjtjük be az ember, nem gondoltam, hogy lehet küldeni el sokáig.4). Ön így átkozta a unizheniya- ezt a haszontalan erőfeszítést küldeni, kedves, az „állomás tér”.

5). Csúnya ügy a nő, naivan azt hiszi az ember. Boris, akkor már régóta küldött emberéletet gyermekkori oktatás.

6). Küldök neked, fiam, a második a sorban gyrus. Amellett, hogy a szőnyeg és a megaláztatás, akkor képtelen nagylelkűség, hogy folyik egy szép lélek.

7). Vera, én nadezhda- elment, és Love-meghalt. Nem akarja megalázni, menj talál magának egy rosszfiú, eloltására a háromemeletes szőnyeg.

8). Amikor az emberek szakítani, hogy nem küld, és nem megalázni mások méltóságának. Te szép, mint egy ember, de ez teljesen üres, mint egy férfi.

9). Azt mondják: menj ki, és te vissza, mint a bumeráng. Ez mennyit kell megalázni magukat elveszíteni az úton a régi büszkeség.

10). A szőnyeg Andryusha- megalázó visszaélés, amely elküldte gengszterek „anadróm kanárik”. Utánozva azt mondja kiment az életem!

Ismét az a személy küld egy szép és óvatosan a szőnyeg nem megalázta a saját méltóságát.

Azt állítjuk elő N- Edwin Vostryakovsky.

Ez hasznos az Ön számára az élet