Hogyan legyen szíves egy férfi iker - ő beleszeret egy

Végül találkozott egy férfival, aki szereti és tudja, hogyan kell kommunikálni, beszélni érzéseiket. De még mindig van egy csomó munka, hogy ez a fickó volt az. Ezek megértése közelebb hozzák a kívánt célt. Hogyan alakult ki, mint az ikrek?Meg süllyedt a legügyesebb az állatöv jel és sima összecsukható jóhangzás. Azt szereti, ha a figyelem középpontjában bármelyik fél, a legfontosabb, hogy a hódítás az azonos hazugság neked

Gemini szeretnek bulizni, és nem bírja a rutin a házasság, így a legjobb, hogy a kapcsolat érdekes. Gyakran várni az ideális nő, akinek elérhetetlen és egyedi módon mindig van szem előtt, hanem a módja annak, hogy az ideális birtokában sok nő.

Ha azt szeretné, hogy az egyetlen, vált a feladat, a probléma, hogy kell megoldani. Meg kell lennie egy nő-ünnep, és mégsem tud elszakítani magamat távol van. Ha azt látja, hogy meg tudja élvezni az életet, több mint ez, akkor nem fog menni az ő figyelmét.

Hogyan legyen szíves egy férfi iker - ő beleszeret egy

Nem drámák és tragédiák

Twin fújva a szél, ha a nevetés megálló és az élet tele van intenzív sötét érzéseket. Játssz vele, amíg a kártya játékok és büszke, marad egy kis megoldatlan, mert megoldani találós a legjobb játék.

Csak azt kell, hogy van egy széles körének érdekeit és kitűnő olvasás. Ne üljön otthon, várva a Gemini fogja hívni.

Persze, ő hívja, de ha így lesz minden alkalommal, amikor nem fog érdekelni őt. Ahelyett visszavonulás menni tanulni táncolni az argentin tangó, menj sziklamászás természetesen megy a klub, vagy karaoke. Gemini mindig, ahol érdekes és izgalmas.

Meg kell, hogy a társadalmi kör, nem húzódnak be magukat, és nem lesz féltékeny, amikor állandóan a középpontban a kommunikációs és ezek között az emberek óhatatlanul csinos nőket.

Okos, és soha nem fárad kivonat információt minden és mindenki körül. Érdeklődést mutatnak hobbija, kérdéseket, boldog lenne beszélni, amit megtanult, és valami, hogy tükrözze. És persze, kötött győződve arról, hogy ő talált egy nőt, aki nem csak szép megjelenésű, hanem egy nagy társalgó.

Hogyan legyen szíves egy férfi iker - ő beleszeret egy


Society és Gemini

Dobd el a képmutatás, szabályokat és korlátozásokat. Igen, gyakran „Walker”, és igen, akkor flörtölni más nőkkel, de ha csak nézd meg, és a könnyebb magasabb lesz, mint a gonosz támadások a féltékenység, a férfi lesz az Ön számára az egész világon.

Ha a rossz hangulat, és nem tudom, hogyan kell kezelni minden pozitív, jobb otthon maradjon. Be kell, hogy része legyen egy élénk beszélgetés, beszélgetés, persze, ő lesz elsősorban, de ha ki van kapcsolva a beszélgetést, és szétszórt véletlenszerűen választ, akkor megszűnik, hogy kommunikáljon veled. Gemini soha szórakoztatja azokat, akiket nem tart eléggé érdekli, éles elme nem hajlandó foglalkozni egy bolond.

Az öltözék kell kellemes meglepetés és intrika, hogy próbálja egy nap a ruha szuper szexi mellett a klasszikus öltöny, gombos, és általában a harmadik informális-hipperskom formában. Játssz, kötekedik, elfog a figyelmét, és ne engedd el.

Értsd - ez egy levegő jele, és szüksége van a szabadság, úgy repül, mint egy pillangó világos virágok.

Hogyan legyen szíves egy férfi iker - ő beleszeret egy

Az egyik dolog, amit érdemes tudni a férfi Gemini

A Gemini szeszélyes, mint a szél. Lesz az érzés, hogy már ismeri legalább két ember. Az élet ezekkel a srácokkal, akkor hívja bármi, csak nem kiszámítható. Ez tényleg két személyiség él, az első - a bohóc, a második - a szellemi.

Mindennek ellenére, az összes bohóckodás, mindig elkapja a bölcsességét nevetés, s ritkán sikerült vicceket, vagy a viccek nem legalább egy pár jelentése van. Van egy éles elme, és gyakran jól képzett, akkor is, ha nem fejezte be az Oxford.

Ha igazán akarod, legyen okos, abban az esetben az ikrek, hogy bemutassanak egy nő buta, csak megijeszteni őt. Legyen ez a tűz, a fűszer az életben, gondoskodjon még a tűz a szenvedély, de ne legyen szomorú.

Ha megérted, hogy ez visz túl sok energiát, és aligha lehet a pozitív hangulat a legtöbb időt, akkor talán csak nem fér meg.

Csak próbáljuk ki, mert a férfi a Gemini, mint a szél, nem nagyon könnyű elkapni, de lehet követni.

Hogyan legyen szíves egy férfi iker - ő beleszeret egy

Gemini - szerető

Nem kétséges, hogy Ámor volt egy ikertestvére. Gemini szeretnek flörtölni új szerelem, ami gyakran teszi szerencsétlen igazi lány. És ez még csak a helyet, ahol meg lehet fogni vele szeles szívében a megfoghatatlan szeretője. Nem egy csillagjegy nem szereti ugratni és ugratni őt, amikor a Gemini. Légy ravasz, okos és ravasz, mint a róka. Ha már kíváncsivá, akkor tudom, hogy itt az ideje egy kaland.

Azt akarod, hogy az egész? Légy találékony, izgalmas, csábító és megfoghatatlan. Szórakozás az ikrek nem ér véget a hálószoba ajtaját, ott csak a kezdet. A fáradhatatlan kísérletező, feltaláló szerepjátékok, a ventilátor, azt a folyamatot, gyakran ne habozzon szavakkal - ez mind róla.

Kérd meg, hogy elmondjam, a képzelet és a játék. Kapsz egy nagyon érdekes tapasztalat és érzéseit.

Gemini mindig keresi az újat, az ismeretlen, de mindig visszatér hozzád, ha folyamatosan az újdonság és a nyaralás a kapcsolatot.