Hogyan legyen szíves egy srác twin -....................

Varázslatos, sokoldalú lélek minden cég. De ez az ördögi és titokzatos, akik nem tudnak beszélni az igazság, inkontinens, és hajlamos arra, hogy illik a harag motiválatlan. És mégis - én csak egy maszk a saját javára. Ez minden - egy ember született a jele Gemini.Az összes többi ő keres a szolgák és hívei, fontos, hogy a világ forog körülötte, amint - a központ a világban is. De a büszkeség kezére játszik egy nő, aki mellette - egy férfi-ikrek fog tenni mindent, hogy volt rajta jobban, mint bárki, hogy ő volt a legeredetibb dekoráció.

4), hogy kérjük a Gemini nem hibáztatom az a tény, hogy azok nem képesek, vagy nem.

5) az ikrek nem fog unatkozni velük mindig szórakoztató és érdekes. Nagyon okos és vonzó emberek.

6) Az ikrek lesz veled a jó idő, és ha a probléma.

Ha meghallja a véleményét az ember. amely a „lélek a cég”, akkor a legvalószínűbb, hogy egy képviselő a jele Ikrek. Gemini szeret a figyelem középpontjában, de szeretné, hogy a barátok és lógni a cégek. És csak nem szeretem a vállalatok „gab”, hogy szeretnék vitatkozni. Férfiak jegyében született Gemini lejtenek a kreativitás és az innováció, szikrázik a szellemesség.

Ahhoz, hogy vonzza a figyelmet a férfi ikrek. Először is, meg kell nézni a világban, és próbálja megmutatni, ugyanazokat a tulajdonságokat, amelyek közel vannak a férfit. Ezért először meg kell tanulni, hogyan kell úgy tűnik, hogy elérhetetlen és léha természetű. Amikor majd figyeljen meg, hogy kedvében, próbálja megváltoztatni azt, és ne próbálja meg, hogy tiltakozzanak a változékonyság.


A baráti társaság, vagy idegenek között, egy ember - Gemini mindig a reflektorfényben. Ő elkapja a szemét nők a szépség és energikus természet. Nagyon barátságos, van egy csomó rajongó, de a kapcsolat fogja választani csak egy lány. Ő okos és kedves, mindig ulybchiv és figyelmes mások. Az a cég, úgy érzi, különleges, mindig könnyen és egyszerűen kommunikálni vele. Vele nagy öröm, hogy beszéljen. Man - kétágyas tökéletesen orientált bármely témában, könnyű, hogy támogassa a beszélgetés, szórakozás, vicc, és mondd sok érdekes történeteket az életéből. Gemini mindig keresi magát.

Nos, mit csinál, mint egy ember érdekel egy iker? [B] [/ b] Do
lehetetlen? Talán csak, hogy úgy mondjam, a munka nem nagyon
Köszönetet végre kap a figyelmét, majd próbálja
Refrén szabadság madárka! Nos, kezdjük az elején.

Annak érdekében, hogy legyen szíves egy férfi Gemini, akkor mindig van egy elegáns és ugyanakkor egy titokzatos megjelenés. Ő is szereti, ha fenn egy másik férfi témákról, mint a foci vagy hoki.

Hogy tetszik ikertestvére. Van egy elég nagy baráti kör, de ez nem állandó. Egyedül maradt a magunk, emberek elkerülni, hogy egyedül, mert félnek, hogy csökken szellem. Minden ember nagymértékben befolyásolja azok eleme - ez a levegő, ezek bátor és kitartó. Birtokosai a védjegy nem él a múltban, és úgy gondolja, csak a jelen.

Vigyázz a reakcióját. Twin - típusú férfi nárcisztikus és a harag, ő nem szenved, amikor figyelmen kívül hagyja. Ő féltékeny és határozzuk meg, így könnyen felé fordult a másik hölgy.

Adj neki egy esélyt, inspiráló remény. Ha úgy érzi, hogy a figyelmet a Gemini nyerte, adj neki egy esélyt, hogy elérjék vágyaikat. Hadd higgye, hogy nem csábította, és ő volt. Akkor pihenek egy kicsit, hogy egy kis szünetet, állítsa le találkozni vele.

HOGYAN magára a figyelmet GUY - zavarmentes módszer

Hogyan legyen szíves egy srác? ALL PICKUP KÉPZÉS egyben!

Hogyan legyen szíves egy srác az iskolában 5 perc alatt | Hogyan legyen szíves egy srác az iskolában 5 perc alatt

Magyarázd el neki, nem nagyon érthető, hogy mi történt, hallgatni a monológot arról izgatottságát, kifejezetten öröm a találkozó. Vegye figyelembe, hogy az ikrek elveszett a vágy, hogy megjelenik minden helyen egyszerre. Talált egy kényelmes és érdekes hely, közel az egyik, hogy annyira érthetetlen és csodálatos!

Váratlanul a magát túl komolyan érdekli a hobbija.
Ez az, amikor nincs víz razolosh!