Hogyan legyőzni az ember lassan fut a férfiak

Folytatva a témát megkezdődött a cikkben: „Hogyan nyerjünk egy férfi. Koncentráció - egy nagy dolog! ”. Azt mondanám, hogy a második elem, miután középpontjában egy férfi, hanem mint húsz egyszerre, a képesség, hogy egy férfi a háta mögött álló vadászni. Igen, igen, a vadászat és meghódítani téged.Hogyan legyőzni az ember lassan fut a férfiak
Mivel annak érdekében, hogy ne csak kezdetben olyan, mint a férfi, de az oka a további kamat, hogy neki szeress, általában - nyerni, akkor képesnek kell lennie arra, hogy először is, hogy „vadásznak”. De a „tárgy” a jobb, ami persze, hogy távol a vadász, de nem túl gyors, és mindig láthatóak maradnak, és eléri.

És persze, én nem beszélek, hogy nem kell egy nő, hogy alakuljon át egy vadász és nyitott vadászati ​​szezon, és a halászat a szeretett ember.

Című cikkében: „Hogyan kell tartani egy ember? Vagy - a kezdeményezés büntetendő „a sun-hands.ru helyszínen már beszéltünk arról, hogy a kezdeményező foglalkozó férfiak és összetákolt az első találkozó után, mint általában, nem vezet a fejlődés a kapcsolatokat, amelyeket a nő akar egy férfitól. Azonban betűk kérdések „mi a kezdeményezés kapcsolatokban a férfiak”, „hogyan kell viselkedni, ha valaki nem veszi a kezdeményezést”, stb jönnek, így fogunk beszélni róla részletesen.

És a férfiak, azt lehet mondani, hogy a természet a „megmentett”. Men Nature hozzájárult, hogy az élet csak egy stratégia - vadászati ​​stratégia. Ez jól működik, ha az ember szerez élelmiszer (pénz, tulajdon).

Azonban, ha beszélünk, hogyan lehet fejleszteni egy külön stratégia udvarlás nő, Isten vagy a természet, úgy tűnik, úgy döntött, egy kicsit lusta. Amikor az ember vadászott stratégia, hadd használja azt, és

Hogyan legyőzni az ember lassan fut a férfiak
annak érdekében, hogy vigyázzon a nők.

vadászat stratégia, természetesen, nem nagyon alkalmas udvarol nők. Talán jobb lenne, hogy fejlesszen ki egy stratégiát. És kiderül, csak a „cool”, mintha az ember egy lándzsával kavargatta kása. De ez mi ez, a másik nem ad. Valószínűleg egy másik stratégia lenne, csak nem fér el a fej férfi, nem nekünk kell megítélni. Ezért, hölgyeim, emlékszik egy életen át, hogy mikor jön, hogy leigázza az embert, először meg kell értenie, hogy a férfi, akit szeret, hogy meghódítsa.

Ember a természetben - egy vadász, és a nőknél csak próbál vadászni.

Ha azt szeretnénk, hogy beleszeret az ember, hogy meghódítsa, de ez nem ad az ember vadászat, ő lesz mélyen csalódott. Nők soha nem fogja megérteni mértékét csalódás férfiak, a harag és még a harag, amikor a termelés maga ugrik talpra, és a lába a vadász és kenyérkereső.

A férfi leggyakrabban ebben az esetben, hogy kihasználják a helyzetet, akkor általában megy egy nő, aki nem adta meg neki a lehetőséget, hogy megfelel a vadászat ösztöne.

Axióma: ha meg akarja hódítani az ember - hadd nyerni maguknak.

Itt jön a támogatás a testvére - Don Juan, aki látogatóba. Kezd ismerkedés a több tucat nő, és velük együtt vesz testvérével, hősünk. Néhány ezek közül a nők szépek és nagyon proaktív. Akkor mi van? Hősünk megszökik tőlük.

Milyen következtetéseket vonhatunk le ebből a példából?

Nem számít, milyen az ember magát, és, hogy ő szégyenlős, vesztes, szegény, stb még mindig akar vadászni. Néha megtalálja azt az állítást, hogy egy nő, mint egy férfi, de az ember félénk, akkor ebben az esetben a nő olyan, mint, akkor megteszi a kezdeményezését. A „hős” félénk ember. Azonban, ha a szép nő kezdeményezte, megszökött.Itt meg kell értenünk, hogy ez a „kezdeményezés”. Ha kérni egy kis segítséget, illetve szolgáltatást, akkor egyetértek.

Ha egy kicsit tovább tartani a megjelenés, akkor egyetértek. Ha a beszélgetés, akkor egyetértek.

Ha egy nő vagy lány találkozik közvetlenül nevez egy dátum, kezdeményezi a szexet (beszélünk az első alkalommal), az ember menekül. Vagy legalábbis a kapcsolatot vele, nem, mint a nő akar. És szükség van rá, akkor az élet húzza meg az ember és a családja?

A következő pont a gondolkodás, hogy a kezdeményezést a szex (az elején a szeretet), és minden gyorsan megállapodtak abban, hogy a szex az első vagy a második találkozó is egy nagyon erős hiba. És oké, ha nem akar találkozni ezzel az emberrel, akkor én is értem. De ha azt akarjuk, hogy az ember szeret téged igazán, ha azt szeretnénk, hogy meghódítsa őt, akarom, hogy hiányzol, sóhajtozó alatt az ablakokat, és kezet nyújtott és a szív, akkor nem értem. Nem értem azokat a lányokat és nőket, akik nem csak elfogadja, az első találkozón, hogy egy bensőséges kapcsolatot, hanem kínálnak saját.

Ebben az esetben a nő egyszerűen nem ad az ember „vadászat”, és attól függően, az ember természetét, teszi őt több vagy kevesebb irritációt.

Mint mindig, egy kicsit dekódoló megtiltja egy félreértés.

Ha egy férfi folyamatosan keresek egy nőt szex, mondjuk, egy hónap, és néhány nap, nem tettem (fáradt, fáradt, vagy valami mást), és ezen a napon a nő kezdeményezi a szexet, ez nem egy olyan kezdeményezés, megnyilvánulása hozzájárulás válaszul a férfi kitartása. Ez a „kezdeményezés”, véleményem szerint, teljesen elfogadható.

Ugyanez igaz a családi életben. Ha egy férfi folyamatosan kezdeményez, vagy más szavakkal, állandóan mászik, de akkor már „nincs kedve”, a „fáradt”, akkor valami mást, egy bizonyos ponton az ember elkezd gondolkodni, hogy ő csak egy nő nem szükség. Ebben az esetben is megengedhető kezdeményezést. De még ebben az esetben ne vigye túlzásba. Mondja az ember, amit akar szexet, hogy kapsz élvezetet a szex vele, és hiányzott neki. De ahhoz, hogy húzza rá az ágyba, annak ellenére, hogy az ellenállás, minden szervezett, ha az ember nem is próbálja, stb ez lehet, hogy már felesleges.

Bár véleményem szerint, egy nő a legtöbb esetben (nem mindig), tudja mutatni az ember, hogy ő akar a szex, és anélkül, hogy a közvetlen megnyilvánulása vágyát. Gesztusok, szavak, csókok, ölelések, stb mindezt megfelelő használatát általában elegendő.

Van ezen a ponton nem beszél erkölcsi értékeket. Erkölcs drámaian megváltozott az elmúlt évtizedek. Azonban az emberi természet és ösztönök nagyon lassan változik, ha egyáltalán megváltozott.

Összesen kezdeményezés szex és szex az első-harmadik találkozón elvesztéséhez vezet az érdeklődés a részét az ember, hogy nő.

Hogyan legyőzni az ember lassan fut a férfiak
A következő napirendi pont a férfi vadászik egy nő az ember nyeri a szeretet, a figyelem, az idő és csodált nő.

Ahhoz, hogy ott beszélt a nők egy része, a legtöbb ember akar a nők nem csak szex. Azt akarják, hogy a nő a csodálat, hogy szeretnék, ha több nő, akarnak neki, hogy figyeljen rájuk.

És ennek megfelelően, ha egy férfi kért a nők minden ezt szinte az első órában a szerelem, annál inkább nő az ember nem érdekli. És ez volna vele nyerni, és a beszéd nem megy.

Nézzük apránként.

Az első - a túlzott és túl gyors a dicséretet. Igen, egyetértek, a férfiak nagyon szereti dicséret nők és férfiak szüksége dicséretet. Azt mondhatjuk, hogy a jó kapcsolatok a családban a férfi dicséret van szükség, mivel a levegő.

Azonban a dicséret és csodálat a nők ki kell érdemelni. És dicsérni az ember őszintén és megfelelően nő, aki lát az ember az első vagy a második alkalommal, szinte lehetetlen. Végtére is, ő nem tudja, ő nem tudja, hogy az üzleti, stb és az ember úgy érzi.

Tehát meg kell nagyon óvatosan, hogy dicséretet, és csodálja az ember, különösen az elején a kapcsolatot. Dicséret valóban, de nem dicsérni, és hogy ez sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik.

Ha az ember szép, gazdag, sikeres, stb A dicséret a kapcsolat kezdetekor általában ellenjavallt. Ez az ember arra használták, hogy dicsérni és öröm nem feltétlenül fejezi ki a szavakat, és ez nem jár rajta. Jobb horog, mint dicséret. De erről egy másik cikkben.

A második - az idő a nők. Előfordul, hogy az ember időt elérni női játék: „Gyere holnap annyi sétálni? - „Menjünk.” „06:00 sétálni?” - „sétálni”. Van egy olyan érzésem, hogy a nők nem kell mást csinálni, de időt tölteni a férfi, de ennek eléréséhez idő nem szükséges.

Néha „foglalt” a férfi. Jobb, persze, ha nagyon elfoglalt nő, de ha nem, akkor, és dolgozzon ki egy kifogás.

Nem azt mondom, hogy ez szükséges, hogy a hangulat, ha nem érdekel, van egy ember, vagy sem. Ideális valahol, mint ez: „egy ember - egy fontos része az életemnek, de még mindig sok a mindenféle fontos dolgot kivéve őt.” Fuss a férfiaknak nincs szükségük.

Összesen, az egyik legnagyobb hiba a nők meghódítása ember áll az a tény, hogy a nő nem jelenik vadász ösztön a férfiaknál. Ez nem ad az ember, hogy meghódítsa magának. És ha a vadászat nem kerül sor, a férfiak az érdeklődés gyorsan csökken.

Üdvözlettel, Rashid Kirranov.