Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Gemini jel különböző kommunikációs készségek és sok tehetség. Hogyan felhívni a figyelmét, hogy magát a lány, aki szerelmes? Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell meghódítani egy férfit Gemini.A képviselői ennek állatöv jel - az emberek ambivalens. Arra céloz meg ez a szimbólum az „ikrek”. Bizonyos ideig, ezek az emberek nagyon társaságkedvelő, vidám, szereti-up, máskor hirtelen visszavonták, szeszélyes és komor. Ez a változékony természete.

Gemini ember nagyon kedves, jön a mágnesesség, hogy vonzza mások, különösen a nők. Nem valószínű, hogy ő lesz panaszkodnak hiánya a rajongók, sokan szeretnék nyerni.

Még szép, anélkül, hogy az ember megnyeri a lányok rejlő csak neki könnyen. És hála a védőszentje a megjelölés - a Merkúr.

Társaságkedvelő, pajkos és vidám állatöv jel Gemini nem tetszik, hogy bármilyen probléma. Úgy néz ki, az élet egy adag iróniával és öniróniával, mindig készen áll egy másik kaland. De elég okos ahhoz, hogy nem fog az igazán veszélyes helyzeteket. Ez a fickó tudja, hogyan juthat el a vizet.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Tehát a partner alatt született az Ikrek. Itt az ideje, hogy beszéljünk, hogyan kell meghódítani ezt az embert.

Intelligens és beszédes

Gemini ember - egy csodálatos társ. Ő intelligens és jól olvasni, képes fenntartani a beszélgetés bármilyen témában. Úgy tűnik, hogy ismeri a mindent. Ezért, és a barátnője is legyen barátságos és beszédes. Ha akkor csak mosolyogni titokzatos, anélkül, hogy véleményt, ez a fickó azt hiszi, hogy túl buta.

Ő őszintén meglepődött, hogy megtanulják, hogy nem hallott semmit a legutóbbi földrengés Japánban, vagy egy változást a kormány Egyiptomban.

Hogy meghódítsa a Gemini kíváncsi, hogy mindent, ami körülvesz téged. Ismerje meg az új információkat, nézd át a Wikipédia. És mégis - hez férfiak, hogy beiratkozik az egyes kurzusok, például a nyelvtanulást. Új beszédtéma lesz hozzá szikra a kapcsolatot.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Egy másik fontos szempont az a képesség, hogy hallgatni a kiválasztott. Azt is fontos az ő történeteit, hírek, viccek és anekdoták akkor figyeltem, biztos, hogy válaszoljon rájuk szükség: a bólint a fej, a következő szavakkal: „igen, biztosan” vagy szórakoztató, ugrálni a nevetés. Ne szakítsa meg az ember, de nem lehet néma választ.

Alkalmazkodó

Gemini ember szereti a változás és az új tapasztalatokat. Mindig nézett körül, hogy új szórakozási lehetőséget, utazás és fejlesztés. Ez is lehet nevezni türelmetlen. Unalom - ez az ő fő ellenség.

Ezért az Ön Gemini akkor néha ajánlatokat kapni, hogy menjen vele sehova most. Vagy holnap repülni egy másik országba egy pár napig, mint ahogy a váratlan lehetőséget, „Persze, drágám, van ideje, hogy együtt legyünk. Ne felejtsük el, útlevél. Csak ne vegye egy csomó dolog, amit csak a hétvégén ... "

Gemini ember azt akarja, hogy a szeretője volt, könnyen megy. Tudtam elrohan bármikor, és menjen vele az új élmények.

Tehát, ha úgy tetszik mindent előre tervezni és ütemezni egy hónapra előre, akkor meg kell változtatni szokások. Csak így lesz képes nyerni egy Gemini ember. Egyébként az úriember fognak unatkozni veled.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Ne korlátozza a szabadságát

Gemini - állatöv jel Air. Olyan, mint a szél, szabadon bármikor repülni, ahol akarnak. Imád baráti találkozó, fél, utak, barbecue a természet és még sok más. Tartsa ezt az embert - még, hogy tartsa a szél.

Az ideális szerető ad nekik egy privát hely, ahol nem zavarja. Sajnos, az úton egy Gemini ember gyakran találkozik a nők, akik megpróbálják irányítani, hogy tartsa a házat. Ők úgy vélik, hogy ez elég ahhoz, hogy hozzon létre egy barátságos légkör és készítsen egy finom ételt, hogy az ember minden idejét a családjával.Ugyanakkor ez a stratégia kudarcra van ítélve. Természetesen a képviselői ennek a jele értékelik és ízletes ételek, és a kényelem, amely létrehoz egy szép nő, de tölteni minden nap egyformán elviselhetetlenül unalmas neki. Amikor az élet alakul „Mormota-nap”, a Twins menni - még csak nem is menekül, de nem nézett vissza.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Twin féltékeny, és azt akarja, hogy tartozni csak neki. Azonban készen áll, hogy egy privát hely, ahol nyugalmat, hogy elengedem a találkozó a barátokkal, vagy spanyol nyelvtanfolyamok. De csak addig, amíg az intuíció súgja neki egy lehetséges hűtlenség.

állandóan változó

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Gemini lehet meghódítani, például az új frizura, vagy módosítsa az öltözködési stílus. Időről időre a növény egy új hobbi. Ma keresztöltések, és holnap lovaglás. Ebben a hónapban az olvasott fikció, és a következő - a romantika.

Jó lenne, ha nem nyitott minden kártyát egyszerre az ember.

Ne mondd minden részletet magukról és érdekeit. Legyen egy részük később.

Ha - mint egy nyitott könyv, a Gemini azt hiszi már kitalálta. Lehet unatkozni, és megy a keresést egy másik lány, aki még nem oldódott meg.

Ehelyett közvetlenül a figyelmet a különböző oldalait, a belső világ. És ez így érdekes volt megtudni, hogy tényleg lesz egy sokoldalú ember, aki már sok lelket. Develop, ismeretek elmélyítése és új dolgokat tanulni.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Most választ arra a kérdésre, hogy mi a jelei a Zodiac alkalmas férfi ikrek. Ez a jel nagyon sokoldalú. Nincs egy lány, akit nem tudott találni a közös beszédtéma. De különösen alkalmas a nők született a jeleket:

  • Mérleg - sok kommunikáció és a bulizás;
  • Leo - a szabadság és a szenvedélyes szerelem;
  • Aquarius - szellemi harmónia;
  • Kos - az örvény az események és gondolatok;
  • Nyilas - egy új kaland minden nap.

Tippek, hogy képviselői a különböző jeleket

Hódítsd Gemini ember, mint megtudtuk, ez nem olyan egyszerű. Különböző jelek különböző taktikák, hogy rabul ejti, és meghódítsa a kiválasztott.

Kos szerencsés nő - természet felruházott vele élénk vérmérsékletű, az integritás és a nyitott, úgyhogy mint az ikrek. A pár vár sok szenvedély szerelem.

Taurus nő ahhoz, hogy vonzza az embert az ő szelídsége és báját. Ő fogja értékelni a jó ízlés és a tapintat. Tipp: Ne várjon egy különleges praktikum a választottak, ez nem az ő eleme.

Gemini nő azt hiszi, hogy megtalálta a rokon lelket. A lényeg az, hogy a kettő nem fáradt egymást végtelen beszélni.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Rák nő szeretné ezt a magabiztos és népszerű ember a társadalom egyértelműen csak neki. Ő lesz hallgatni őt, hallgat minden szót. Twin persze nyilvánvaló, hogy a hozzáállás.

Leo nő is fontos, hogy csodálják és tisztelik őt. A férfi először zavarba az a tény, hogy ez a lány lesz nyerni. De miután azt mondja: „igen”, szembesülnek a tenger a szenvedély.

Szűz nő szereti a fejlett értelem Gemini és a mozgékonyság megoldásában semmilyen problémát. Ő is értékelni fogják a műveltség és széleskörű ismeretekkel. A konfliktusok lehetséges, mert a túlzott szeretet a Virgin a rend és a tisztaság.

Nő Mérleg mi hős, mint első pillantásra. Ahhoz, hogy nyerjünk, ez semmi különös, még nem kell. Csak légy önmagad, és ne a hétköznapi beszélgetést vele.

Skorpió nő nem nehéz elcsábítani egy Gemini. Ő lesz ragadtatva a benne rejlő mágnesesség és a rejtély. Azonban Skorpionshi féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.

Nyilas nő lesz a szíve nyitott jellegét hősünk és a szeretet a változás. Ő maga szereti őket, és még a Nyilas lány fogja bizonyítani széles kilátások, ötletgazdag és a kalandvágy.

Bak nő nem mindig lehet megérteni Gemini. Úgy tűnik, hogy azok - a teljes ellentéte egymásnak.

De mint tudjuk, a „plusz” vonzza „mínusz”. A harmonikus változata ez a pár sikeres lesz az életben.

Vízöntő nő szeretik társaságkedvelő ember, ami annyira érdekes, hogy beszéljen az órát, és akik értékelik a rendkívüli varázsát. Ő fog nyerni választott találékonyság és a képessége, hogy más lesz.

Halak nő nehéz látni a Gemini ember. Él egy olyan világban, logikával, és ez - a világon az érzések és fantáziák. Azonban ez vonzani fogja a lágyság, gyengédség és érzékenység bájos Fish.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök

Így annak érdekében, hogy megnyerje a Gemini ember, van, hogy könnyen megy, barátságos és vidám. Mindig más és egy kicsit titokzatos. Aztán beleszeret, és marad meg.

Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök
5 legstílusosabb Horoszkóp
Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök
Három a legravaszabb és alattomos jelei az állatöv
Hogyan legyőzni férfi iker - tippek és trükkök
5 jelei az állatöv, amely alkalmas a munka egy bank Air állatöv