Hogyan lehet a bőr fehérebb, a divat a sápadt bőr, az illetékes egészségügyi on iLive

Man - egy lény, aki mindig kész, hogy javítsák megjelenését. Ez különösen igaz a szép hölgyek. Ritkán természet kérjük minden a szeszélyeit, és hogy az ilyen megjelenés, nem akarják, hogy javítsa. Nők a szép bőr, gyakran szenvednek, mert azok jellemzőit, a másik képviselője a valós szex, éppen ellenkezőleg, szeretné, hogy könnyítsen a saját, mivel úgy érzik túl sötét bőrt. Szerintük, sápadt bőr jele arisztokrácia és a rejtély, valamint a természet nőiesség és érzékenység a tulajdonosok.Hogy könnyítsen a bőrt, akkor igénybe a létesítmények a kozmetikai ipar, bár vannak olyan módon, hogy a házi bőr halványabb.

Van néhány szabály, amely követnie kell a valós szex, akik szeretnék, hogy könnyítsen a bőrt:

 1. Ebben az időszakban a legnagyobb fényességét a nap - a tavaszi és nyári hónapokban - meg kell védeni az arc és a test az ultraibolya sugárzástól. Ez történhet kalap nagy területen, nagy napszemüveg és laza ruházatot, hosszú ujjú, nadrág és szoknya és köpenyek és kendők.
 2. A nyári, akkor kell használni fényvédő a legmagasabb SPF szintet. A legjobb megoldás - ez egy kozmetikai védő szűrővel SPF 40 vagy magasabb. És kenje meg a bőrt az arc és a test előtt szükséges minden egyes kijárat az utcára.
 3. Sápadtabb a bőr egy nő, akinek állandó gondozásra. Tehát ne hagyja figyelmen kívül hidratáló kezelések és tisztító a cserjések és egyéb exfoliants. Új bőrsejtek, amely úgy tűnik, ahelyett, hogy halott, mindig van egy világosabb árnyalatú, ami egy természetes módja annak, hogy a sápadt bőr.
 4. Tudod igénybe néhány trükköt, és megváltoztatni a megjelenését. Azt észrevettem, hogy több sötét ruhát és sötét hajszín, hogy vizuálisan, hogy a bőr világosabb. Ugyanez a helyzet a körömlakk fekete, sötétkék, piros, sötét barna, lila és hasonló árnyalatú. Alkalmazása lakk vizuálisan világosítani a bőrt. Persze, egy ilyen változás kell hivatkozni, ha a sötétebb árnyalatok előnyösen befolyásolja a megjelenését, de fordítva nem.

Otthon, akkor könnyítsen a bőr segítségével az alábbi egyszerű és jól bejáratott módon:

 1. Eladó egy jelentős mennyiségű fehérítő krémek. Megvásárolhatja az egyiket, és használják az előírásoknak megfelelően. Ebben az esetben meg kell, hogy alaposan vizsgálja meg a csomagolást hiányában egy részét a krém a káros anyagok, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak.
 2. Jó orvosság fogfehérítés a szokásos citrom. Keverni facsart citromlé, egy kevés vízzel, és alkalmazza azokat a területeket, az arc és a test, hogy meg kell, hogy könnyítsen fel. Ehhez az eljárás szükséges naponta háromszor, és egy idő után lesz észrevehető pozitív erőfeszítés.
 3. Meg kell figyelni, hogy az a tény, hogy a világítás használata citromlé, akkor nem tud az összes nő. Személyi nagyon érzékeny bőrre előfordulhat égő, bizsergő érzés a bőrön, a használata citromlé nem ajánlott ezekben az esetekben.
 4. Víz kezelések is fel lehet használni, hogy könnyítsen a bőr a test. Például, ha figyelembe a fürdő kell vízbe öntjük Harminc gramm szódabikarbóna, majd kész feküdni a vízben tíz percig. Ugyanezt az eljárást kell végezni hetente egyszer.
 5. A fürdőt lehet venni a tejjel. Ehhez hozzá kell adni a meleg vízfürdőben gépelt két liter tejet és négy csésze Epsom só. Az eljárást ajánlatos elvégezni hetente egyszer, hogy elérjék a kívánt hatást.
 6. Ha van egy vágy, hogy könnyítsen a bőr, meg kell dörzsölni a zabpehely, naponta kétszer. Egy ilyen eszköz nem csak teszi a bőr sápadt, hanem ad neki egy puha és bársonyos.
 7. A nyers burgonyát is segít, hogy könnyítsen a bőrt. Burgonya megtisztítják és szeletekre vágjuk, amelyeket egymásra azokon a területeken a bőr igénylő világítás. Végén a tizenöt perc, akkor távolítsa el a burgonyát.

Amikor eljárások tisztázása kell elfelejteni, hogy a hazai jogorvoslati lehetőségek nincs azonnali hatása. Úgy kell használni rendszeresen, és csak néhány hónap után észre fogod venni, pozitív eredményt a gyártott kezelések.

A divat a sápadt bőr

A divat az, sápadt bőr van egy nagy idő. Sápadt bőre értékes régi Japánban és Kínában, az ókori Görögországban és ókori Róma, a középkor folyamán. A nők nagy társadalom nem vették napozni vagy egyszerűen tegye az arc és a test első rugót és egy perzselő nyári nap sugarai. Az arisztokrácia előnyös jelennek meg az utcákon, bebugyolálva tetőtől talpig világos, laza ruházatot, amely gondját őket az ultraibolya sugárzástól.Nők a régi időkben igénybe speciális trükkök, hogy könnyítsen a bőr és a test. Nagy hölgyek az ókori Görögországban használt speciális por rizsből készült lisztet, babot vagy dübörgött szárított kamillavirág. A közepén az első században a római hölgyek fehéríti az arc és a test általában használt kréta, mint egy tisztára mosni. Sőt, ez az eszköz nemcsak az arcon, hanem a nyak mellkas, a karok, sőt spin. Oroszországban, a bőrt fehérítő által végzett káposzta lé, és a búzaliszt.

Annak érdekében, hogy világos színű bőr és arisztokrata hölgyek nem csak takarít meg magukat a nap, hanem alkalmazni speciális por, hogy könnyítsen az arc és a test. Sok évszázaddal ezelőtt, a fehér por jött létre alapján a vezetést, ami befolyásolta a női bőr nagyon szomorú módon. Korai öregedés, a bőr már adott azoknak nők, akik szeretnék, vagy meg kell következetesen alkalmazni tisztázása por.

Annak ellenére, hogy az egészségkárosodás kedvéért szépség, a recept fehér por ólom nem megy ki a használat, amíg a XIX. Az ilyen kozmetikai terméket szét körében a görög nők és római nők, valamint a japán gésák.

Japánban a múlt században, és ma, a fehér szín az arc és a nyak is kötelező attribútuma a hagyományos nemzeti make-up minden nő. Mivel a japánok természetesen sötét arcszín, sápadt bőr mindig is a jele, a női szépség és vonzerő.

Az európai divat arisztokrata körökben a középkorban nagyon népszerű a női típus - egy szelíd ember nagyon sápadt bőr, szőke, göndör haj, egy személy egy hosszúkás ovális, nagy szemek, kis száj - ez volt a jele egy angyali megjelenést.

Olasz reneszánsz fellebbezett a szabványos szépség az ókori Görögországban és Rómában. Ismét világos bőr, mint a hajszín szőke, divatossá vált arisztokraták.

A reneszánsz és későbbi időszakokban, a XVI - XVIII századok porcelán bőrszín tapasztalt igazi fellendülés divat a legmagasabb körökben. I. Erzsébet cseppentve arisztokrácia kifinomult divat sápadtság. Elizabeth természetes tulajdonosa egy ilyen típusú bőr tónusát, hogy megpróbálta, hogy még többet segítségével egy könnyű fehér por. Szintén során a Queen of England is különleges maszkot egy tojáshéj, amely a fehérítő hatás. Elizabeth nemcsak világosítja a bőrt, de arra is felhívta rá a kék erek, így az arc úgy tűnik, még halványabb. Miután ez a szokás volt hölgyek arisztokrata körökben. Női használt mész nagy számban: mielőtt kimegy, azt amit a arc, nyak és a mellkas több réteg kozmetikai termék.

A tizennyolcadik századi francia hölgyek szenvedélyes járvány sápadt bőr. Régebben egy speciális könnyű por, amely nem csak adott személy egy gyönyörű sápadtság, hanem elrejteni bőrhibák. Mivel a nők, sőt főúri körök megbetegedett himlő, az arcuk is eltorzították himlő, ami hasznos lehet elrejtésére használni a port.

Magyar hölgyek kedvéért európai trendek is kezdett felderül az arc és a test. Porcelán bőr divat volt egészen a tizenkilencedik század, befogadó. Egy másik csúcs világos bőr hobbi Magyarországon tapasztalható a huszadik század elején, a korszak a dekadencia. Ekkor úgy vélték, elegáns, hogy van egy igazi fényes kifejező szemek, ceruzával sötét árnyékok és szemceruza, és az ajkak festett élénk rúzs és egy nagyon világos árnyalatú bőr.

Jelenleg sápadt bőr vált divatos trend. Az ilyen változások következtek be a kiadás a képernyőkön a világ legelismertebb saga vámpírokról szól, „Twilight”. Nem csak a kultúra vámpírok népszerűvé vált a fiatalok körében, de nagyon szép bőr, amely megkülönbözteti ezeket a lényeket a sötétség.

Sápadt bőr - a jele arisztokrácia

Mint korábban említettük, nagyon világos bőrszín volt tartozónak tekinthető nagy társadalomban. Sápadt bőr, jeleként arisztokrácia értékes minden korosztály számára. Cserzett arcbőrt és szervezet társult nehéz fizikai munkát a szabadban, és úgy tekintették, mint a sok a köznép. Még az egészséges rózsaszín bőr nem volt méltó az arisztokraták, mint ő egy paraszt, kiad egy csomó időt a mozgás és az úton. Az ókori görögök, például, hogy a természetes barnulás, úgy világos bőr jele a szépség és arisztokratikus. A régi japán és a kínai hölgyek nagy társadalom egyszerűen köteles használni speciálisan villámlás por és tőkehal, mint az attribútumok mindennapi smink.

Még az ókori Egyiptomban készült kozmetikumok fehérítő hatás. Papjaik készültek, ezért a rendelkezésre álló források mértékét a gazdag emberek, és ezért a nagy társadalomban. A legnépszerűbb eljárást fogfehérítés az arc és a test. Egyiptomi volt napbarnított arcszín, így a hölgyek a legmagasabb körök kiadások sok időt és forrásokat, hogy elérjék a kívánt hatást.

Az ókori Rómában, arisztokraták erősen fehérített bőrt. Például a felesége Néró császár vette fürdő minden nap a tej szamarak, hogy a porcelán bőr színét. Rómában a nemes nők úgy vélik, a hatalom a tej fürdők mossuk tejet, amíg hetven alkalommal egy nap.

A középkorban nemes hölgy kapott sápadt bőrszín miatt életmód. Ezek töltötte a legtöbb időt a sötét és hatalmas várakat, ahol alig hatolt a friss levegő és a napsütés. Mivel a folyamatos ülés bezárva arisztokrata fájdalmassá válik, amely befolyásolja a bőr színét. Porcelán arcszín vallotta, hogy a számos diszfunkciók a szervezetben a gyönyörű hölgyek, de mégis, népszerű lett, mint a divat trend nagy társadalomban.

A tizenhatodik században, I. Erzsébet kiadott egy divat porcelán bőr, nemcsak a illusztris polgár, hanem az egész európai kontinensen. Azóta jele arisztokrácia tartották volt, sápadt bőr, az arc és a test.

Ha felidézzük a munkálatok magyar klasszikusok a tizenkilencedik század, akkor is gyakran a leírást arisztokraták, akik lágy, fehér keze tele fehér váll, mellkas és bolyhos fehér porcelán arcszíne. Magyarországon, sápadtság is figyelembe sokat, és fémjelzi a nagy társadalomban.

Annak érdekében, hogy a bőr egy fajta arisztokrata, nemes hölgyek rejtőzködő arca alatt fátylat a vakító napfény, és használt hatásosabb szerek. Például abban az időben volt, hogy inni ecet, citromlé, és enni a kis golyó fehér papíron. A szép hölgyek viselte a hóna alatt a kámfor, valamint korlátozza a diéta célja a bőr villám. Nap nők folyamatosan ül bent rejtőzik az UV sugárzás, és éjszaka nem aludt, hogy az arc egy arisztokrata sápadtság.