Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Természetesen minden fontos és legszembetűnőbb dekoráció az ünnepi asztalra egy torta, hogy függetlenül attól, esküvő vagy születésnap ez az egyik fő eljáró személyek eseményeket.Valószínűleg már többször szembesült ilyen sütemények, azok megjelenését hasonlítanak valódi műalkotás: a lágy kontúrok, tökéletesen sima felület, és figurák és a dekorációk díszítik ezek a kedves szépségek könnyen összetéveszthető az igazi, mert nagyon közel van azok valós társaik!

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Vannak még bizonyos esetekben, hogy ez egy sajnálatos ott, így azok a szokatlan és reális annak végrehajtását. Ez kulináris mester hatást a masztix, ez az anyag megbirkózik a feladattal, díszítő sütemények és egyéb élelmiszeripari termékek.

Azok számára, akik az első alkalommal találkoztam ilyen módon díszíteni a saját szemével, talán nehéz kitalálni, hogyan is történik, a legtöbb háziasszonyok és hiszek abban, hogy díszíteni a tortát öntött csak a tapasztalt szakemberek.

Része a igazság, úgy, hogy tényleg kap egy szép teremtés, a tapasztalat és a gyakorlat elengedhetetlen, de egy profi cukrász, hogy legyen egyáltalán nem kötelező. Edzés után egy párszor, rájössz, hogy az, amit majd biztos fog tetszeni szeretteit szokatlan desszert, a legfontosabb dolog ebben az esetben, mivel sok más, ez a vágy!

Mastic dekoráció cukrászati ​​termékek oszlik két fő típusa - az egyik, amelyet úgy készítünk saját otthon, és az egyik, hogy gyártják a termelés.

Természetesen otthon akkor mindig egy massza, amely szükséges az Ön számára, de a hazai és az ipar nem nagyon különbözik az íz.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

De az igazi háziasszonyok nem keres egyszerű módon, így az általunk készített egy átfogó gyűjtemény tipp, hogy hogyan lehet, hogy egy krém torta vagy más édesipari termékek saját kezűleg.

Mi Mastic?

Ez a meglepő kombinációja több összetevők és viszkózus képlékeny masszát, hogy egy kicsit is hasonlít az agyag vagy kemény tésztát.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Tény, hogy a megfelelően előkészített és összegyúrjuk gitt könnyen farag a különböző számok és a minták, nem ragad a kéz és egyszerűen különböző formái.

Annak érdekében, hogy egy ilyen következetesség szükséges többször kipróbálni különböző receptek, mert kiderül, a ragasztóanyagot a különböző formái, ami könnyebb manipulálni, attól függően, hogy azok vagy más feltételeket.

By the way, a kész öntött könnyen tárolható egy ideig. Erre azért van szükség, ha az egyik termék vagy többlet anyagot, például úgy döntött, előre felkészülni minden alkalomra.

Úgy, hogy megőrizzük a megfelelő formában, paszta kell csomagolni műanyag csomagolást, majd shift egy műanyag tartály fedéllel, oly módon, hogy küldje el a fagyasztóban, ahol könnyen hazudni két-három hónapig.By the way, ha úgy dönt, hogy díszíteni a tortát néhány számadat masztix, akkor az ügyet kezelni kell előre, hogy van, hogy feküdjön le, és elalszik legalább egy pár héttel korábban hozták őket létre egy tortát, így elkerülhető mindenféle deformáció és torzulások.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Ha megtanulod, hogy működjön együtt az ilyen anyagok, akkor a torta másoknak örömet hihetetlenül szép figurák és díszek: virágok, szalagok, szív, férfi, zsákmányt vagy tsiferki, betűk - ez még nem minden, hogy lehet tenni a ragasztó.

Ahogy már bizonyára rájött, a díszítés a sütemény ezeket a technikákat alkalmazva - ez egy művészet, amely előírja a képzelet és a vágy a gyors, csak olyan feltételek mellett, akkor kap az eredeti alkotás.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Annak érdekében, hogy működjön együtt a ragasztóanyagot igényel speciális sablonok, vagy vágás, amely segít abban, hogy a figurák. Ezen kívül minden recept elkészítése öntött szüksége van egy sima felületre (fa deszkára vagy száraz táblázatot), sodrófa, vonalzót, kerek kés, élelmiszer fólia és színes szalaggal.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Utalva a példa az ilyen munka, akkor azonnal észre a gazdag színekkel és élénk színeket, aminek köszönhetően keletkezett ilyen hihetetlen képeket. Hogyan történik ez?

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Azt mondjuk, például, hogy a cékla lé megfesti paszta piros, spenót leve - zöld és sárgarépalé - narancs. Természetesen a színek nem fog ilyen gazdag, de teljesen természetes.

Színezékek megfelelően felvette előkészítése során masztix, mint egy csomó kész, de ha ez megtörtént már, ne feledje, hogy az első öntött formák egy kis labdát, ami egy kis bemélyedés. Csöpög néhány csepp szín és óvatosan keverjük a labdát.

Hogyan lehet a helyes öntött a torta

Hogyan készítsünk pasztát cukor, mályvacukrot vagy mályvacukor?

Úgy véljük, hogy a legegyszerűbb módja, hogy készítsen egy massza mályvacukor vagy pillecukor, de azok számára, akik nem tudják, mi a mályvacukor - egy kis mályvacukor cukorka szálkás textúra, melyek sokszor kis csomagokban vagy ömlesztve értékesített formájában férgek, vámpír pofák és egyéb számok.

Mastic származó mályvacukor

 • Rágóizmok puding (pillecukor) - 50 g;
 • Porcukor - 1-1,5 csésze (attól függően, következetesség)
 • . Citromlé - 1 tk;

Már a kezdet kezdetén meg kell szervezni a vízfürdő: tegye az edényt a gáz vízzel, és a tányérjára, ami kényelmes lesz beállítani a tálat darab pillecukor.

Töltsd meg édességet citromlevet, és kezdjük el melegíteni a tálba, ne felejtsük el, hogy időnként keverjük. Fontos, hogy ne hevítsük túl a puding. várja meg, amíg olvadni kezd, és kissé növeli a hangerőt. Ha láttad, akkor vegyük le a tűzről és tál, ha meg akarja festeni a masztix, elaludni, vagy öntsük színezékek.

Most, keverjük össze a megolvasztott masszát ¾ csésze por, add hozzá fokozatosan, összegyúrjuk a tésztát párhuzamosan, amíg nem kap egy textúra, hogy nem ragaszkodik a kezét, és simává válik. Ha úgy érzi, hogy a tömítés tapad a kezéhez, adjunk hozzá még egy kis porcukorral. Ha minden kész, csavarja szorosan képlékeny masszát, és távolítsa el fél óra a hűtőben.

Mastic származó mályvacukor

 • Pehelycukorkák - 170 g;
 • Creamer - 70-80 g;
 • Cukor por - 300-500 g (mennyi szívódik fel);
 • citromlé - 1 evőkanál. kanál;
 • Vaníliás cukorral.

Marshmallows morzsolódik apró darabokra, öntsük hozzá a citrom és küldje el a mikrohullámú 30 másodpercig (felváltva az gőzfürdő).

Meg kell kap egy meleg massza, amit keverjük össze egy csipet vanília, száraz tejszínt, és öntsük a keveréket kevés porcukor, miközben folyamatosan és óvatosan gyúrjuk a masszát. Hogy a keverék hasonló agyag, csomagoljuk celofánba, és küldje el a fél órát a hűtőben.

Néhány tipp:

 • Ne felejtsük el, hogy a ragasztóanyagot nem marad sokáig a levegőben - megszárad.
 • Válassza ki alaposan porcukor - ez mentesnek kell lennie a finom kristályok cukor, ellenkező esetben szakadás réteg öntött amikor elterjedni.
 • Fedjük le a masztix csak sütemények, amelyekre egy speciális külső réteg - olaj tejszín, ganache vagy marcipán.