Hogyan lehet a legjobban, hogy átfogja a lány - válaszokat és tanácsokat a kérdéseire

Hogyan lehet a legjobban, hogy átfogja a lány - válaszokat és tanácsokat a kérdéseire

Jó napot, Kirill Iljics!

Nő ölelés így nem túl könnyű, de. pontosabban, ölelés nő, néha nagyon nehéz, a Nez

Hogyan lehet a legjobban, hogy átfogja a lány - válaszokat és tanácsokat a kérdéseire
függés növekedése és a növekedés a fiatalember. Ölelések viselhet más jellegű, például, akkor ölelés ha üdvözlő Woman - karok ilyen jellegű lesz egy barátságos természete nagyon megfelelő, ha köszönés és elválás aIntim és érzékeny ölelés nehéz megnevezni barátságos, így kell tisztázni bizonyos árnyalatok, például. lány akar ölelni, vagy nem, akkor kitalálni rá gesztusok, hang és néhány speciális testhelyzetben. Ebben az esetben, ha a lány állt a lábát keresztbe a kezét, akkor nevezhetjük a helyzetben „zárt”, ez a fajta testtartás arra utal, hogy ő nem csak nem akar átölel, de általánosságban elmondható, hogy beszél hozzád nem túl lelkesen .Ha a lány keres a szemedbe, a hangja ahhoz, hogy élni, hogy van, akkor láthatjuk, hogy ez mutat érdeklődést te, a csípő és a láb telepített a párt, akkor ebben az esetben a cég nagyon szép lány, és ő készen áll, hogy átfogja Önnek.

Ha elvetjük az ölelést, és feltételezik, hogy a lány egy kicsit magasabban a srác átölelve legjobb derékmező felett van a lapátok ne érintse, mint ebben az esetben, átölelve a lány vállát és a nyak egy kicsit rossz, és különben is. a lány lesz tartósan biztonságos.

Ha ez egy baráti ölelés, ölelés ülésén és elválás, és ölelés, mint egy baráti támogatásával, átölelve a derekát nem egészen pontos, a vállak - túl, ölelés lány kicsit alacsonyabb a mellrák, és ebben az esetben felesleges szoros kapcsolatot nő, hogy a legjobb ebben a helyzetben.

Ha a szintkülönbség alacsony. akkor ölelni és vállak, de egy ölelés a nyakában. mégis, akkor jobb, ha kizárják az e sluchaeeto kis kapacitású.

A uazheniem, Veronica.