Hogyan lehet a srác, hogy férjhez - női válaszok

Hogyan lehet a srác, hogy férjhez - női válaszok
Szinte minden lány akar hallani a srác egy ajánlatot, hogy házasodjanak össze.

Álmában, azt képzeli, fehér ruhában, egy gyönyörű autó, barátságos vendégek és több, ami szimbolizálja a legjelentősebb nap az életében - az esküvő.De gyakran előfordul, hogy egy fiatal férfi nem siet, hogy kérjük az ő szeretett régóta várt javaslatot. Aztán a lányok kíváncsi, hogyan lehet egy ember a házasságot.

És különben trükkök és találékonyság, hogy gyakran nem konvencionális módszerekkel megoldani ezt a problémát.

Összeesküvés elvenni

Ha kap egy férfi feleségül magát, úgy döntött, hogy igénybe mágia, és egy összeesküvés, először megtanulják a következményeket, amelyek vezethet.

Tehát, eltekintve a házassági anyakönyvi kivonat és a jegygyűrű lehet kapni:

  • Mentálisan kiegyensúlyozatlan ember.
  • Egészségügyi problémák, meddőség.
  • Ősi átok.

1. Hatás a psziché

Hogyan lehet a srác, hogy férjhez - női válaszok
Bármilyen telek hordozza a hatalmi visszaélések az emberi tudat. Általában ez a folyamat vezet a mentális zavarok és a kiegyensúlyozatlanság.

Nem kell állandóan beszélni vele a szeretet, akkor is, ha úgy érzi, kényelmetlen, elveszett sejtés, ez tényleg annyira szüksége van rá. Hadd égnek a vágytól, hogy hívja, hogy a világ a saját, ha nem akarja elveszíteni. A legfájdalmasabb érzés, egy ember - egyfajta tulajdonosi, és hogy javaslatot tesz, hogy a nő, akit szeret. És a túlzott megnyilvánulásai szereted őt, csak hogy adjon neki egy ok arra, hogy pihenjen és élvezze ezeket a kapcsolatokat, amelyek már ott van.

Nem kevésbé fontos a jövő esküvő, és a kapcsolata az anyjával. A legközelebbi személy minden mindig az anyám. Tehát nem fukarkodik a kedves szavakat kapcsolatban, nem számít, hogy milyen viszony volt köztetek nem igazán. Ha minden elég rossz, próbálja létrehozni a megállapítás megközelítésének azt. Ha az anyja lesz a szövetségese, akkor nagyon hamar szeretne ajánlatot tenni a felesége. Ha úgy tűnik, hogy a hatalom az ő szeretete annyira erős, hogy figyelmen kívül hagyja azokat az állításokat, hogy az anyai ágon, akkor készüljön fel arra, hogy még feleségül őt, arcán, akkor kapnak egy komoly ellenfél. És ha nem sikerül tartani a szeretet, előbb-utóbb ő fog figyelni, hogy mit mond az anyja. És ha megy együtt élni, a házasság révén sokkal gyorsabb, mint a kapcsolatok, hogy megelőzte.

Igen, ha lehetséges volt, hogy vonzza a figyelmet, és meglepő Man szuper szép smink és manikűr nagyon hosszú. És mégis a férfiak több nézi ezeket a lányok nem csodálattal, hanem egy újdonság - a falu nem fogja megtalálni ezt. De ma természetesen lesz nyereséges. És ez nem azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy dobja el szempillaspirál és por, és hogy „ahogy van”. Csak mi természetes, hogy az arc, így lesz egy szép ember. És ez megköveteli a diszkrét smink, hogy egy ember, mikor fogja csókolni, nem lesz abban a pillanatban gondolni, hogy a gyomra megemészteni ezt a cuccot. Csak az a fontos, hogy a természeti adottságok - és közepette botoksnyh homlokukon és szilikon ajkak akkor biztosan nyerni.№2 stratégia. Kényelem, sütemény létrehozott életforma

Hivatalos házasság azt jelenti, hogy - a tulajdonos a ház, és hogy te vagy a felelős azért, hogy a férje mindig étel az asztalra, és tiszta ruhát a szekrényben. A legvalószínűbb, akkor meg kell nyomon követni a pénzügyek a család, terv kiadások, hogy ne kelljen támaszkodni pénzügyi támogatást a szülők, és hogy számos vásárlások az üzletekben.

Biztos benne, hogy hamarosan az esküvő után, akkor nem bánt barátai férje, aki megszokásból fogja hívni, és jöhet bármikor a nap vagy éjszaka? Készen állsz, hogy van egy gyermeke, és megtagadja, hogy nézze éjszakai klubok, rendezvények, összejövetelek barátai, stb stb

Általános életszemlélet és az azonos értékrend, és arra ösztönzi a férfiakat, hogy feleségül.

Mutasd meg neki, hogy egy független személy, és el tudja tartani magát segítség nélkül. By tehetetlen nők, az ember hamar elveszti az érdeklődését. Ha megérti, hogy meg tudod csinálni nélküle, elveszíti a kapcsolatát, az élet nem változik, akkor is tolja neki, hogy legitimálja a kapcsolatot.

Mindezek ellenére a szívósság és a férfiak nem hajlandó kötni a hivatalos kapcsolatot, akkor is kap, hogy fejest ugrik, és kínálnak nekünk egy kéz és a szív. Hogyan kell csinálni? Keveset titkot, hogy segít, mint egy szalon esküvői ruhák a lehető leghamarabb, hogy látogassa meg, és válassza ki a megfelelő ruhát a legfontosabb esemény az életünkben.

nehéztüzérség

A „nehéztüzérség”, azt jelenti, erős támogatást formájában imádott anyja. Hidd el, minden ember tudat alatt keres egy élettársa nő, mint az anyja. Mindössze annyit kell tennie, hogy - lesz egy barátja édesanyja és javasolják, hogy támogatja. Amint a jövőben gyakorlat értékelni fogják te és a szeretet, ez nagy buzgalommal kezd meggyőzni fiát, hogy - éppen a tökéletes feleség számára.

Hogyan lehet a srác, hogy férjhez - női válaszok

Összejönni a nehéztüzérség

- egy nagyon népszerű trükk, hogy a nők folyamodnak. drágám Terhesség okoz a férfiak, hogy sürgősen döntést a házasságról. Ez - egy érv „a”.

- szemben az ilyen házasságot ritkán tartós. Ez a módszer nem igazán megbízható, ez vezethet a mi marad elvált nő a gyermek ebben az életben. Ezen kívül néhány ember dobja nő, tudván, hogy terhes volt.

Mint látható, vannak olyan módon, hogy legyen a felesége szeretett. Ehhez meg kell mutatni magát a lehető legjobb módon, ügyelve arra, hogy jobb feleség, mint te, ő nem találja. De ahhoz, hogy férjhez - nem jelenti azt örökre kötve a férje.

Meg kell maradnia, hiszen szép, szív, takarékosság és a szerető, mind a színpadon a csábítás.

Ellenkező esetben hamar megbánja elhamarkodott döntést, hogy feleségül.

Hogyan juthat kedvesét feleségül magát? Ez a kérdés hozza az ember abban a helyzetben, bárány egy string, ami zajlik, ahol a tulajdonos akarja, vagy inkább a tulajdonos. Ha igazán szeretik egymást, nem jobb komolyan, alaposan megvitatni ezt a témát, beszélje meg két kérdést. Együtt, meg fogja találni a megoldást minden problémára. Természetesen csak akkor, ha mindkét akarja. És elvenni szeretettel vagy sem, közös megegyezéssel, vagy erőszakkal ... nos, mindenki választja magának.

A mi esküvői honlap látogatói megtudhatják, hogyan került az esküvő Ally Pugachevoy és Maksima Galkina, lásd a képeket és esküvői Rudkovskoj Plushenko, és tudja, kinek Catherine Vilkova házas és így tovább.