Hogyan lehet az a személy, nevetés

Ma sok orvos fordul a módszerek pszichoterápia, amelyek jótékony hatással az emberekre. Az egyik ilyen módszer gelotologiya, amely magában foglalja a kezelést a nevetés. Egy példája egy ilyen kúra is szolgálhat az esetben az amerikai pszichoterapeuta Norman Cousins. Amikor a diagnózis gyógyszert erőtlen volt. Norman nem haladt magukat „temetni” Egész nap figyeljük különböző humoros átvitel. Fokozatosan elkezdte betartandó wiggling béna ujjak, megállt a fájdalmat. És megtanult járni és mozogni, a végén, ő teljesen felépült. Számára a világ hálás a jelenség gelotologiya. Ezért az a kérdés, hogyan lehet az a személy, nevetés, nagy figyelmet fordítani.kezelésére nevetés

A nevetés gyógyítja depresszió, ez a betegség befolyásolja a rengeteg ember a világon. És ha nincs bejelölve, öngyilkosságot mértékben megnő. Ezeket a vizsgálatokat végeztek a World Health Organization. Ezért sok tudós kezdett gondolkodni, hogy az emberek nevetnek, mint egy betegség. Ausztrál tudósok, mint kiegészítő kezelés, megjelent egy CD-t. A lemezen rögzítették nevetés és jóváhagyja a pozitív megállapítások érdekes ember. Ennek eredményeként nem volt jó eredményeket, a betegek állapota javulni kezdett.

nevetés barátja

Fontolja meg, hogy más nevetni. Az életben vannak különböző helyzetekben, és ha a barátod mélypontra, meg kell próbálni a keverést és a nevetés. Először is, ne hagyják békén. Meg kell mutatni a helyzet, mintha tudták legyőzni egy jól ismert komikus, vagy elképzelhető, hogy a helyzet megoldódik, és hogyan megy arról, hogy egy barátja az ő azt mondta a cég, hogy minden jó volt. Nagyon gyakran okoz egy mosoly és a nevetés közös emlékek, emlékeztet egy furcsa incidens történt az életében. Az egyik csak emlékezni.nevetni barátnője

Gondold át, hogyan kell szórakoztatni egy barát. Lányok vonzzák a srácok, jó a humora. Ezek a srácok nem félnek, hogy nevetségessé a szemét, és próbálja meg egyáltalán, hogy ő nevetni. Emlékeztetni kell arra, hogy a nők tiszteletben finom humor, és az első napon nem érdemes elmondani obszcén viccek. A lányok általában elég könnyű nevetni, mert szeretik a figyelmet a fiúk. Ezért szükséges, hogy a raktárból egy pár népszerű vicc, hogy ma tele vannak a TV-képernyők és monitorok. A megfelelő időben, hogy helyezzen be egy vicc mindig ott van.

nevetés Man

Fontolja meg, hogy nevetni Man. Ők is elég nehéz, hogy ne nevessen. Imádják viccek, és sok a srácok készek meghallgatni őket órákig. Közös emlékek minden olyan eseményről, és mutassa be egy mosollyal, és egy nevetés, gyakran szeretnek emlékezni a tanév, hogy tényleg, hol van szabad szórakozás. Ezek az emlékek okoznak valódi nevetés. Egy idegen ember nevetni, akkor próbálja meg nevetni, de ha a nevetés is ragályos, ez nem csak egy srác elkezd nevetni, hanem az egész. Ezeket a kísérleteket végeztünk többször, és pozitív hatással van.

Ha azt szeretnénk, hogy szórakoztassa az embereket tanulhatnak a tapasztalat a brit és eltölteni egy kis időt frihagserom, ami azt jelenti, „szabad ölelést”. Meg kell gyűjteni egy kis csoportja az emberek, hogy jelek és írjon rájuk „szabad ölelés”. Séta az ilyen megjelölések forgalmas helyeken a városban. És akkor látni fogja, hogy az emberek készek magukévá és a mosoly lesz elég sokat. Nevess az egészségre!

Még érdekesebb