Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig

Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig

Nem fogod elhinni, de a receptek, hogyan lehet nevetni felhős bármely személy, aki különleges tudomány gelotologiya. Gelotologi tekinthető pszichoterapeuták és azok gyakorlására - egy jó módja annak, hogy megszabaduljunk a depresszió. Úgy döntöttünk, hogy hozzon létre egy nemzeti egészségügyi referencia gelotologa és fellebbezést nyújtott be a nemzeti szakértők, akik dolgoznak az esemény ügynökségek nélkül nevetés és taps a jelenet nem megy el.Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig?

Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig

Svetlana Artistova, MP "Surprise"
Szeretem, ha az emberek szórakozni, és mosolyognak. Amikor látok egy férfi szomorú szemekkel - kezdek viszket neki, hogy smeshinki megjelent a szemében. És akkor, hogy rögzítse a hangulat görcs vicces arc és ad neki egy cukorkát! Ha ez nem működik, akkor megkérdezem tőle rajzfilmszerű hangon: „Miért eszik szomorúság” -, és automatikusan elkezdi válaszolni nekem ugyanaz a hang ... Öt perccel később a két nevet.

Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig


Evgeny Grigoriev, PA "Fiesta"
Mint egy gyerek, van humorérzéke nem létezik. Láttam, hogy a kislányok inkább a fiúk nélkül rossz szokások, gyönyörű, és mindenek felett, a gyakorlati joker. Aztán elkezdtem dolgozni magát: olvassa el az összes viccet - nem segít, próbáltunk mindenféle arcokat a tükörben - nem egy lehetőséget, majd utánozták ász ebben a műfajban a Nikulin Khazanov - szintén nem működik. A titok valójában feküdt a felület: A lényeg az, hogy ne habozzon, hogy nem kell félni, hogy nevetségessé és légy önmagad, és minden, ami történt, megtörtént őszintén és mosolyogva.

Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig

Evgeniya Redichkina TM "különleges eset"
Ha azt szeretnénk, hogy tárgyalópartnere mosolygott, mindig ható elve „mosoly komor nap fényesebb”, azaz mosolygok magát. Ez sokkal nehezebb, hogy egy mosoly volt ideges menyasszony, akinek esküvői holnap, és az utcán szakadó esőben és őszintén aljas időjárás. Ilyenkor a legjobb, ha azt mondják, hogy ő várt ilyen sokáig erre a napra, és oly sokat tett érte, hogy tökéletes legyen, hogy most meg kell mosolyogni, és bárki vagy bármi nem engedi elrontani ezt a napot!

Hogyan lehet az a személy, nevetni öt percig

Svetlana Zateyka "Tutti Frutti"
Hogyan, hogy egy mosolyt? A válasz nagyon egyszerű: mosolyogni a világon, és mosolyogni fog neked cserébe! És egy adott személy, akkor énekelni egy furcsa dalt, ábrázoló különböző nevetséges forgalmat.
Akkor is, ha még soha nem kapott az arcokat -, annál jobb lesz még viccesebb.

Ahhoz rasmishyt emberi viszket neki, és minden rendben lesz.