Hogyan lehet behelyezni egy USB flash meghajtót a laptop

Hogyan lehet behelyezni egy USB flash meghajtó?

Az elmúlt években, compact flash meghajtók (más szóval - stick) részévé váltak életünknek. Ők sikeresen helyébe a viszonylagos teljes CD / DVD meghajtó, és még inkább, egy floppy lemez, amely már összehasonlíthatatlanul kisebb mennyiség és teljesen megbízhatatlan a tárolás szempontjából. Ebben a cikkben a kezdők, fogunk beszélni, hogyan lehet USB flash meghajtó rendesen a számítógép vagy a laptop, és hogyan kell használni azt követően.Hol vannak a port csatlakozó

Először is, meg kell jegyezni, hogy a különböző modellek számítógépek és laptopok USB-port csatlakozáshoz használt flash drive, körülbelül ugyanazon a helyen. Így a személyi számítógép, mint a szabály, ezek a csatlakozók találhatók a hátsó, a futómű. Ezen kívül a legtöbb modern épületek magában foglalja a forgalomba oldalán vagy az előlapon USB-port. Ez nagyon kényelmes, mivel nincs szükség „mászni” a rendszer felett egységet.

A laptopok, valamint a PC-k, de gyakran több USB-port. Ellentétben egy asztali számítógép, ezek mind egyformán hozzáférhető, mivel azok közvetlenül a billentyűzet alatt (balra, jobbra vagy vissza). Most már tudja, hogy hol helyezze az USB flash meghajtót. Menj előre.

Hogyan megy a cserélhető tároló eszköz

Sok kezdő, miután a flash meghajtó ki, nem tudom, mi a következő teendő, és hol kell keresni a fájlok tárolására. Ha a számítógép vagy laptop van kialakítva, automatikus lejátszás, a problémák általában nem történik meg, mert néhány másodperc után a flash meghajtót a port, egy külön ablakban jelenik meg a képernyőn.

Ha az automatikus lejátszás nem egy adott számítógépen Nestroy találni egy USB flash meghajtót, akkor kell menni a „Sajátgép”. Ott, abban a részében, kivehető tároló eszközök. látni fogja a nevét az USB meghajtó, és akkor nyissa meg a hagyományos módon, az egér segítségével.

Ennyi, most már tudom, hogyan kell beszúrni az USB flash meghajtót a számítógéphez, és mi a teendő, ha egy PC vagy laptop nincs beállítva az automatikus indítást. Sok szerencsét a korszerű kütyü!

Minden évben, a kötet a memóriakártya növekszik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tárolja még fontosabb információkat a mobil eszközön. Ennek ellenére sok felhasználó még mindig nem tudom, mi köze a flash meghajtót, és hol kell csatlakoztatni. Próbáljuk kideríteni.

Továbbá, ellentétben a személyi számítógép, sok laptopok eredetileg felszerelt beépített bemenet a memóriakártyát. Ha nem áll rendelkezésre, azt még meg kell vásárolni egy kártyaolvasót vagy speciális adapterrel. Ő olvasta fel a laptop, mint a cserélhető meghajtó. Megtalálható a „Sajátgép”.

Mint már említettük, a legtöbb laptopban beépített kártyanyílás (például egy micro-SD). Ha ez a csatlakozó nem, szükségünk van egy speciális adapter, mely egy kártyaolvasó. Az egyik vége egy szabványos USB-porton keresztül. Másrészt egy megfelelő nyílásba a memóriakártya be van helyezve.Ha beszélünk rendes flash meghajtó, akkor telepítheti azt az USB-port szabványos méretű. Ez a port kell megkeresni az oldalán a laptop. Ebben az esetben, akkor lehet telepíteni csak az egyik oldala (keres jelölések a felületen).

Csatlakoztatása után az USB flash meghajtót vagy memóriakártyát, akkor meg kell várni, amíg az operációs rendszer felismeri az új eszközt. Egyes esetekben ez is tájékoztat bennünket arról, hogy telepítve van és használatra kész (jobb oldalsáv alább). Gyakran előfordul, hogy arra kaptunk meghívást, hogy egyszerűen nyissa meg a mappát dolgozni.

Ha nem látjuk ezeket az üzeneteket, akkor ajánlott, hogy menjen a „My Computer”, és keresse meg az USB flash meghajtó (el kell ismerni, mint cserélhető lemez). Hozzátesszük, hogy ha valaki más meghajtó, akkor a legjobb beolvasni víruskereső szoftver használata előtt. Kattintson a cserélhető meghajtón jobb egérgombbal, és válassza a „Vírusok keresése” a helyi menüből.

Korábban már említést tett egy speciális adapter, amely alapul szolgálhat egy alternatíva a kártyaolvasó. Ez a leggyakrabban használt régebbi modellek a laptopok. Annak a ténynek köszönhetően, hogy vannak különböző eszközök támogatásával flash drive, nem kell változtatni az elsődleges szerkentyű csak azért, mert az a tény, hogy nincs megfelelő csatlakozóval vagy nyílásba.

Hogyan lehet behelyezni egy USB flash meghajtót a laptop


Szeretnénk tulajdonítanak a laptop botot, és kiderül, hogy nincs kapcsolat. Mindegy, itt van tipp, hogyan lehet megoldani ezt a problémát.

Hogyan lehet behelyezni egy USB flash meghajtót a laptop

Vannak laptopok, amelyek támogatják az interfész kapcsolat a számítógép és a memóriakártyán, de vannak olyan modellek, amelyek nem nyújtanak ilyen manipulációk, ami így kényelmetlenséget felhasználók munka közben.

Néhány tipp:

 1. Ha figyelembe vesszük a modell a laptop. réseket memóriakártyák különböző formátumú, majd helyezze az USB flash meghajtó igen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, - sőt, anti-vírus és flash meghajtót. Tegyen be egy kivehető adathordozóra a csatlakozó szánt erre, és várja, hogy határozzák meg a rendszer. Ha beállította az automatikus indítás, vagy automatikusan elindul, ha csatlakozunk a botot le kell zárnia a felugró ablakot, és indítsa el a Sajátgép.
 2. Most meg kell kattintani a helyi flash meghajtót, amely nem kapcsolódik a jobb egérgombbal. A megnyíló menüben után válassza ki a Vírusok kell várni, amíg az anti-vírus szoftver befejezte fürkésző adathordozók. Ha a fenyegetés a számítógép nem található, akkor továbbra is együttműködik a flash.
 3. Azonban, ha a laptop nem rendelkezik port cserélhető adathordozókon, vannak speciális eszközök. Arról van szó, az USB-adapterek. Ezek az eszközök az Arsenal csatlakozók az összes létező formátumú flash kártyák, és csatlakozik a laptop az USB-interfészt. Csatlakoztassa a kábelt a számítógéphez és helyezze a médiát a nyílásba. Elvégzése után a víruskeresés és tovább dolgozik a flash. És ha megtalálja antivirusnik veszélyt jelent a készülék, ne nyissa ki a memóriakártya mappáját a laptop, és próbálja gyógyítani információkat.
 • Melyik laptop vásárolni fotós
 • Az okok leállítás vagy újraindítás laptop Asus
 • Laptop Lenovo Idea pad Z500: Jellemzők
 • Jellemzői Dell Inspiron 3521 laptop
 • Találunk Bluetooth egy laptop
 • Hogyan lehet aktiválni a touch pad egy laptop
 • Hogyan lehet aktiválni a webkamerát egy Asus laptop
 • A monitor csatlakoztatása egy laptop
 • Hogyan változtassuk meg a laptop windose
 • Hogyan erősít a laptop tápegység