Hogyan lehet biztos abban, hogy nem felejtett el engem, fórum

Én tényleg nem tudom, mi ő valaki. Először is, beszéltünk a kollégák, akkor barátként, akkor ICQ lógott minden éjjel 2 hétig. Hogyan lehetne azt hiszem. A munka, is, nem tudom, ő elfoglalt, vagy szabad, nagyon titokzatos. A kapcsolatunk kezdett nagyon óvatosan. Mindkét megpróbált „menekülni” a érzékeit. Ez nem egy triviális népszámlálás (így mi nem gyakran - az érzelmi intimitás)


Nő látható - a teljes ellentéte rám. És a természet is (ahogy ő mondja). Általában elkerüli beszél. Talán jobb. Mindketten tudjuk, hogy ez az egész rossz, de ez történt. Sokszor egymástól, de még mindig nem jött vissza. Nem lehet kitalálni, hogy ki akar. Ez már önmagában is elég komoly, és prilichnyy.Ne nőcsábász néhány. Együtt szenved. de úgy döntöttünk. hogy miután ezt az utat ő megérteni valamit magadnak, és eldönti után.

Soha nem csaltam az emberei, és nem megy az egyik a másikra. Általában megy sehová, akkor úgy tűnt, az új

A legfontosabb, hogy milyen szép ez minden bemutatott neked)) El kell menni pihenni vele, hogy megértsék hiányzik, vagy nem.)) Beau))

Afftograzhdanka 16. Egyetértek azzal, hogy ez hülyeség, hogy valahogy menni, hogy ellenőrizze az érzéseiket a tengeren. De nem tudom, mindent. Miért ilyen határozott. Meg is vettem jegyet, ő is tragédia az életben, vagy kirúgták, és szüksége van a pihenésre. Azt mondta, nem dobja meg, mint ez a tenger - „ez lenne megölni.” Igen. Megértem, hogy tőlem semmi függ. De nem tudok emlékeztetni magad vagy emlékeztetnek. Azt is érinti.ha már elkezdte indokolják. És azt, hogy őrült akkor horoshenko.On yuzaet hat hónap, mint egy szerelmes

24. Természetesen sem tudja. Én nem is akarok. Ő Wendy semmit a hibás! Miért fáj. De ha jön, és válaszd a számomra -, akkor persze, hogy tudja.

és ő lóg szabvány vam..ha tészta. ölni. hanem éppen ellenkezőleg, ő végre látni, milyen volt egy kecske, és örömmel, hogy megszabadult

Gentrietta_ni ez nelzya_ni


Nos, az elmúlt egy másik kérdés.

ó, milyen ostoba vagy. Hogyan lehet, hogy ez megtörténjen. Hogy tetszik a legjobban, hogy nem szégyen? Szó szerint át az úton pár. Megértem az érzéseit. De ha van egy szenvedélye. MIÉRT. Van agyuk nem működik, és nem értem. hogy foglalkoznak a gazember? Kommunikál velük és raschityvaya valamit. kapsz pontosan ugyanolyan aljas teremtmény.
Szóval képzeld el, ha a férjem volt a ***. ami vár. mígnem kaptam kidanot. De nem engedte el az élet. nalo Baba. További volna fogott meg. Azt húzta be az autóba. és borotvált nagolo- hogy azt tanítani, hogy bemegy valaki másnak a családi és egyéb kapcsolatok. Építettek egy ilyen kényes és törékeny dolog - és akkor ott van ez a majom, ahogy, és minden szétesik. Nem! Let is!


Jobb szemmel felett kábelek, a lányok itt egyáltalán csinálni vele

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru