Hogyan lehet bővíteni az ingyenes avast

Hogyan lehet bővíteni az ingyenes avast
Ma szinte minden személyi számítógép anti-vírus szoftver. Anélkül, hogy ez fontos eszköze a számítógép hatással lehet a bűnözők és a csalók kezébe. Általános szabály, hogy a tevékenységek e személyek alapja az összes lehetséges a vírus terjedését, ami nagy kárt okozhatnak a számítógéphez.
Ahhoz, hogy a számítógép védelmét, biztosítani kell, hogy az anti-vírus szoftver. A vezetők ebben a szegmensben a számítógépes programok, a jobb oldalon «Nod32», «Avast» és «A Kaspersky Anti-Virus„.

Software cég is nyújtott különböző lehetőségeket az anti-vírus védelem, beleértve a termelési szerverek, a vállalkozások és otthonok. Azon felhasználók, akik kedvelik az ingyenes változat, gyakran kétségbe kiterjesztése anti-vírus védelmet. Természetesen ebben az esetben arra utal, hogy bizonyos fokú védelmet. A víruskereső programok már kapott egy csomó pozitív visszajelzés. Ma, a felhasználók száma, akik szívesebben használják az ingyenes verzió, meghaladta 170 millió. Az ingyenes változat is elég ahhoz, hogy az alapvető védelmet otthoni számítógépén. Ezen túlmenően, az Avast nem terheli a gépet, és nem használ jelentős mennyiségű erőforrást, ami nem mondható el a többi antivírus termékeket.

A fő funkciók a program Avast

Az ingyenes verzió a következő lehetőségeket tartalmazza, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára szervez a számítógép biztonságát:

- többszörös képernyőn: a fájlrendszer, hálózati, e-mail, az online chat, internetes viselkedését a képernyőn;
- ellenőrizze a számítógépet a vírusok;
- heurisztikus elemzés;
- felderítése és eltávolítása spyware szoftver;
- képes megjeleníteni a hírnevét oldalakat;
- ellenőrizze a számítógépet a rosszindulatú szoftverek a folyamat az operációs rendszer indítása;
- többnyelvű felület;
- képes beállítani az automatikus frissítéseket;
- audio jel megjelenése sikeres frissítését;
- a jelenléte a homokozóban.

Ne feledje: vége után a próbaidő működését a program szükséges kiterjeszteni a vírusvédelem ingyenesen. Az engedélyt ebben az esetben lesz érvényes, egy évre.

Fizetett változat eltér a szabad rendelkezésre álló funkciói a következők:

- Tűzfal;
- anti-spam;


- használja SafeZone technológia;
- Igény homokozóban.

Telepítése egy víruskereső program «Avast»

Miután letöltötte a telepítő fájl, akkor az antivírus szoftvert kell telepíteni a számítógépre. Ehhez csak meg kell, hogy kövesse néhány egyszerű manipulációk. Ha nincs tapasztalata az ilyen eljárások lefolytatása, akkor jobb, hogy él a lehetőséggel javasolt alapértelmezés szerint. Ebben az esetben csak akkor kell minden alkalommal, hogy nyomja meg a „Tovább” gombra. Ha még mindig van némi tapasztalata a szoftver telepítése, akkor a következő sorrendben intézkedések:

- A telepítés futtatásához setup_av_free.exe fájlt, és várja meg a „Beállítás varázsló”;
- válasszon a legördülő listából a programok telepítés nyelvét, majd kattintson a „Tovább” gombra;
- Vegye ki, vagy az opciót „Ahhoz, hogy részt vegyenek a közösségi életben avast”;
- Válassza ki a „Custom Installation” és kattintson a „Tovább” gombra;
- Válassza ki a program mappát, amelybe telepíteni a víruskereső programot, majd kattintson a „Tovább” gombra;
- Válassza ki a telepítés típusát a program: a „minimum”, „egyéni”, „Full”. Szakértők azt javasolják, telepítése a teljes verzió a program. Ezután kattintson a „Tovább” gombra;
- Olvasd el az információkat, és ha elégedett, kattintson a „Tovább” gombra. Ezt követően meg kell kezdeni a folyamat telepítése anti-vírus szoftver;
- Várja meg a telepítési folyamat, és kattintson a „Befejezés” gombra;
- A telepítés befejezése után, ajánlott, hogy regisztrálja a vírusölő. Ez lehetővé teszi, hogy megoldja a problémát szabad engedélymegújítással. Egy éven belül a felhasználó használhatja az ingyenes alap verzió anti-vírus védelem «Avast».

Mi a licenc megújítását «Avast»: az első út

Ahhoz, hogy egy szabadon elérhető változata «Avast» antivírus szoftver, néhány egyszerű lépésben elég. Először ellenőrizze, hogy a számítógép csatlakozik az „Internet”. Nyissa meg a fő ablak a víruskereső szoftver, és megtalálja a lap „Service” benne. Ezt követően, kattintson a „Regisztráció” és kattintson a „Regisztráció”. Most meg kell erősíteni, hogy a regisztrálni kívánt programot. A megjelenő ablakban ki kell tölteni az összes mezőt. Ha nem akar belépni a valós adatokat, akkor lehet, hogy egy átmeneti postafiókot, és segítségével regisztrálja a programot. Ezután kattintson a választás „Regisztrálás ingyenes engedélyt Avast». Ez az első módszer megújítása az engedély. Ez nem okoz nehézséget a felhasználók számára.

Mi a licenc megújítását «Avast»: A második módszer

Ha a megadott időszak az engedély érvényességi ideje lejárt, vagy ha nem regisztrálja változata a program, akkor próbálja az alábbi módszerrel. Távolítsuk el a telepített antivírus program «Avast» számítógépről. Ehhez használja az „Uninstall Programok módosítása vagy” a „Control Panel”. Ahhoz, hogy távolítsa el akkor is kell egy speciális aswclear.exe segédprogramot. Indítsa újra a számítógépet csökkentett módban, és a program futtatásához. Ezt követően, akkor meg kell adnia az útvonalat, ahol az anti-vírus program.

Adja meg a kívánt mappát, és kattintson «Uninstall». Befejezése után az eltávolítási folyamat újraindítás. Ezután töltse le és telepítse a számítógépre a legújabb verzióját CCleaner programot. Nyissa meg a tisztítási programot és megszabadulni a maradék eltávolítása után a program, az ideiglenes fájlokat. kattintson a gombra „Helyes jelölt” A megjelenő ablakban. Ezután indítsa újra az operációs rendszert újra. Töltse le és telepítse a legújabb verzióját «Avast» víruskereső programot. A program telepítése után regiszter, a fent leírt eljárás. Így lesz képes megújítani az engedély «Avast» egy évre ingyen.