Hogyan lehet csökkenteni a esküvői költségek

Hogyan lehet csökkenteni a esküvői költségek

Hogyan lehet csökkenteni a esküvői költségek

Az a kérdés, hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő, sok párnak tűnhet ki a hely, mert a legtöbb ember számára, ez az esemény megtörténik egyszer az életben, és azt szeretnénk, hogy emlékezetes. De felkészülés az esküvő nagyon drága, a mentális és a monetáris. Ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell tartani a kiosztott költségvetést, és lesz szó ebben a cikkben.Az első lépés az, hogy meghatározza az általános fogalom az esküvő. Döntsd el magad, hogy mit akar, és mennyit kíván (vagy tud) költeni egy esküvőre.

esküvő dátuma

Mindig úgy gondolta, hogy a legdrágább esküvő évszakok - nyáron és ősszel. Ez a fenti időszakban az emelkedő árak, mint az a helyiség bérleti díja az ünnepe a győzelem és az azt kísérő szolgáltatások.

Azt is értelme vizsgálni a választás a nap a héten. Hétvégén általában többször is drágább. Ezért, egyeztetve a család, akkor lehet rendelni egy ünnep hétköznap. Ne félj, hogy valaki lesz boldogtalan megkapta előre a esküvői meghívó, vendég lesz képes tervezni a menetrend.

Plusz az, hogy nincs tömeg, és néhány registry irodák során séták a hagyományos helyszínek a város.

Ruhák és kiegészítők

Kétségtelen, hogy a ruha a menyasszony és a vőlegény között a legjelentősebb kiadási tételek. Igen, a menyasszony kell kinéznie ezen a napon tökéletes, de ebből nem következik, hogy a ruha legyen érdemes nagy pénz. Miután meghatároztuk a dátumot az esküvő, érdemes egy kellemes látogatást menyasszonyi szalonok keresztül ajánlatokat az interneten. Meg kell vásárolni a ruhát az idei kollekció. Esküvői divat nem olyan illékony, és vettem egy ruhát utolsó vérvétel, akkor aligha lehet baj. Ezen túlmenően, a szalonokban gyakran kedvezmények és az értékesítés, így menteni nem gyenge.

Varrni egy ruhát rendelni is lehet, főleg, ha van egy barátja a mester. Kiválasztani a megfelelő szövet és kiegészítők létrehozhat egy felejthetetlen képet.

Egy másik lehetőség, hogy a költségek csökkentése -, hogy a ruha kölcsönzése. Sok kölcsönzés ruhák. A minőség és a tartomány nem rosszabb, mint egy esküvői szalon, és az árak jóval alacsonyabbak.

Figyelem!
Ha úgy döntött, hogy a ruha kölcsönzése, legyen óvatos, amikor kiválasztják a modell. Túl kanyargós ruha vagy ruha, hosszú vonat könnyű folt vagy sérülés, és ez fog kerülni extra pénzt.A ruha a vőlegény az esetben könnyebb. Vegyél egy jó öltönyt - ő biztos, hogy jól jön a jövőben. Ha a vőlegény már egy tisztességes öltönyt vásárolt a közelmúltban az alkalomból egy másik ünnep, akkor nagyon is lehetséges, hogy nem, hozzátéve, elegáns esküvői ing, nyakkendő vagy csokornyakkendő.

Ne vásároljon tartozékokat egyszerre egy esküvői szalon. A beszerelési ruhák tanácsadás Önnek rengeteg lehetőséget ékszerek és biztosítsa, hogy ülnek tökéletesen, és csak jobb az Ön számára, és hozzanak létre. Azonban a szalonok a kiegészítők mindig egy nagy mozgásteret. Szánjon rá időt, akkor láthatjuk, dekoráció üzletek, bemutatótermek speciális ékszerek; ott az árak mindig alacsonyabb. Így van ez a cipő: vásárolni csak a cipőt tudják viselni.

Figyelem!
Vásárlás esküvői cipő előzetesen legalább 2-3 héttel az esküvő előtt: akkor amikor azok terjedését. Ezzel elkerülhető a felesleges kellemetlenséget és kényelmetlenséget az ünneplés.

bankett

Lakodalomban magában ünnepi lakomát. A hely kiválasztása bankettek, hogy nem a legnépszerűbb, nem található, a város központjában. Akkor ez növeli annak valószínűségét, hogy nem kerül sor, és nem igénylik a magas költségek a bérleti díj.

Próbáld megtudni a jellemzői egy jobb hely. Talán kap egy megállapodást egy étterem az önálló vásárlási alkoholtartalmú italok. Tudja meg, ha nincs díj e parafa díj (van is ilyen!). A javasolt intézmény módosíthatja a menü helyett a legdrágább ételeket át költségvetést, és változatossá a menüt ház készítmények.

Esküvői torta, amit tehetünk egy kerek összeget, ha nem pontosan kiszámítani a súly és a vendégek számát. Magától értetődik, hogy a végén a lakoma mindig hajlandó kipróbálni a torta nem annyira. Aligha szükséges lefoglalni egy többszintű tortát hatalmas mérete.

díszvacsora időtartama jelentősen befolyásolja az értékét, így próbálja kiszámítani az optimális idő és nem kell külön fizetnie az extra kiadó óra után.

Kapcsolódó szolgáltatások

Nem mindenkinek van lehetősége rendelni virágos művészek és szakemberek design a teremben. Ha Ön (vagy a barátok, rokonok) van tehetsége a tervezés és ízérzékelés, érdemes csinálni magamnak, bízza a szakember csak egy kicsi és nagyon fontos része a munka.

Íme néhány tipp:

  • Díszítő csarnok és díszítsük friss virág az egyetlen hely a nászutasok. Asztalok vendégek szépen díszítjük gyertyákkal és kisebb tárgyakat.
  • Sok apró dolog is veszi: szemüveg fiatal, meghívók, óvoda kártyák, stb ...
  • Virágok díszítik a gépek és a design a terem is termeszthető otthon az országban, vagy hogy a barátokkal.
  • Ha azt tervezi, hogy díszítse a díszterem golyó, meg kell vásárolni egy szivattyút felfújja, és akkor lesz csak a golyókat.
  • Ön visszautasíthatja, hogy vonzza a művészek, bűvészek, cigányok, és így tovább. N. Ha kreatív barátok, akkor jön ki, és játszanak egy pár vidám előadások a vendégek számára.
  • Dobja ki a kilépési regisztráció, ha nem játszanak nagy szerepet az Ön számára. Díszítése a bejegyzés helye, így az anyakönyvvezető - többletköltségek tízezer rubelt.

A hangulat a nyaralás nagyban függ a készség a mester. Érdemes figyelembe az erőfeszítés, hogy keresse és a lélek, és megengedheti magának. Kérjen segítséget a barátok, értelmes ajánlást sem senki sem sérült. Talán a barátaid között már egy szakmailag folytatják ezt a tevékenységet.

Ha azt tervezi, hogy töltse esemény a körben csak a legközelebbi ember, a vezető szolgáltatások általában el lehet tekinteni. Internet mindig segít fejleszteni egy érdekes program, amelyet választott.

Hozzávetőleges becslések az esküvői költségek