Hogyan lehet csökkenteni a frufru otthon (fotók és videó)

Mi bumm egyetlen hátránya - gyorsan növekszik. Nem mindenki szeret futni a legkisebb provokáció a fodrász. Megtanulják, hogyan kell vágni a frufru otthon, bárki megtanulhat túl nehéz.alapvető szabályai

 1. Cut legyen tiszta, száraz haj. Nedves hajra, ha száraz, jelentősen lerövidül, így az eredmény csalódást. Akkor vágott és nedves hajra, majd meg kell vizsgálni az ő tulajdonát képezi, hagyjuk egy kicsit hosszú.
 2. Göndör haj is nyírt tekintettel arra a tényre, hogy „ugrál”, akkor hagy egy kis mozgásteret hosszúságú, hogy ne legyen túl rövid.
 3. Engage lerövidítése frufru jobb nap. Meg kell vigyázni a jó világítás és csendes hangulat.

A szükséges szerszámok:

 • éles olló, nos, ha azok a szakmai,
 • fésű finom fogak,
 • fésű egy hegyes, hogy külön szál formájában,
 • barrettes,
 • hajvasat hajkiegyenesítő,
 • Ritkító olló.

ferde frufru

Hajvágás - egy kreatív folyamat, és előfordulhat, hogy több lehetőség ferde frufru. Úgy ítélik meg egy univerzális, illeszkedik minden típusú ember.

A helyesen megválasztott hosszúságú frufru hangsúlyozni fogja az egyedi jellemzőket vagy elrejteni hibákat.

 • Ha egy személy egy négyszögletes, ovális vagy kör alakú, a szakértők nem javasolják, hogy válasszon egy hosszú ferde frufru. Azok a kis funkciók megfelelő rövid változat. De a tulajdonosok göndör haj akkor jobb visszautasítani.
 • Ha úgy dönt, hogy változtatni a képet, jobban segíteni, hogy konzultáljon a stylist, vagy hogy egy speciális számítógépes program. És akkor csak azért, hogy lerövidíti a saját frufru. Ez nagyon vágott, olvassa el az utasításokat.

Hogyan vágja frufru ferde

 1. Szét a hajat, ami egy hajvágás az összsúly. Tiszta haj vissza, és javítsd a karika, csapok vagy gumiszalag, hogy ne zavarja. Hair frufru elválasztva egy háromszög vagy egy patkó. Az alap a háromszög a depresszió egyik oldalán a homlok szélén a haj-völgy a másik oldalon (kb közötti külső élei a szemöldök). Oldali ábrán: bemélyedések pontokat összekötve szögben az elválás pont, attól függően, hogy milyen hatalmas lesz béren kívüli. Szét a hajat egy hegyes egy fésű. Ha elválás az oldalán, akkor a háromszög nem egyenlő oldalú get frufru.
 2. Enyhén nedvesítse a hajat a permetezés.
 3. Határozza meg a szükséges hosszúságú frufru. Variációk: ferde vágás hegye eléri a felső csúcsa vagy a közepén a hossza az orr, az alsó pont a vonal húzza a szempillák, a hossza lehet, még kevesebb. Jó lenne, hogy van egy illusztráció a kívánt frizura, amit lehet felnézni.
 4. Két ujjal húzta a haját, kérve őket, hogy a kívánt hosszúságú és dőlésszöge a vágás és a nyírt rövid mozgásokat.
 5. Fésű és állítsa, ha szükséges, tette a vágás. Az egyik technika, hogy hogyan lehet a megfelelő vágás: húzza a hajat az irányt, ahol egy rövid darabot, vízszintesen vágott.

Bang volt enyhe és engedelmes, a saját otthon lehet a profilt.

 • Ehhez csavarja a szálakat kis csilló és kattintson az olló a közepén hossza, akkor a másik fele még mindig a közepén, és közelebb áll a hegyét. Aztán másik zárat és Mills. És így tovább, a siker eléréséhez.
 • Keskenyedő lehet tenni ollóval. Séta a szélén frufru olló, tartása egyenes és kissé ferde és vékony ki a haját. A séta a szőrt ollóval függőlegesen fentről lefelé, így a keskenyedő. Ha éles olló, még akkor sem, anélkül, hogy bezárják, akkor vágja le a hajat és vékony kötetet.


egyenes frufru

Mind a vágott frufru vágott közvetlen? Ez a feladat egyszerű! Leírt összes tevékenységet az előző szakaszban, amíg a vágás frufru egybeesnek. Gondold át a vágás vonalát. Általában ez megy át a szemöldökét.

 1. Elkülönítve vízszintes elválasztó vékony szál.
 2. A két ujjal, a mutatóujj és a középső, középső szálat húzni merőleges a homlok és rövidre mozgások felesleges hossza. Olló tartsa szögben negyvenöt fokos.
 3. Összehangolása hosszú frufru a középső része mindkét irányba.
 4. Elválasztva egy másik réteg, a haj és azonosítja azt, hogy az első szál, de hogy a hossza mintegy egy milliméter. Ehhez része az izgalmas két réteg két ujjal, és húzza úgy, hogy a felső réteget nyerünk enyhe átfedéssel.
 5. Ugyanez a helyzet a többi csinál egy bumm. A végső réteg szintén hosszabb, mint körülbelül egy milliméter, mint az előző. Ennek eredményeként, a haj lesz a formája, amely hajlamos behorpad.

Elkeskenyedő végezzük a kívánt módon.

 • Enyhén nedvesítse a haj, fésülés, és módosítja egyenes frufru, ha szükséges. Akkor majd, hogy a csomagolás és a rögzítő gél.
 • vágni gyermek

  Otthon, akkor megtanulják, hogyan kell vágni egy gyermek. Gyermekek kényelmetlenül érzi magát egy fodrászüzlet, így ez egy hasznos képesség. Gyermek teszi közvetlen ütés fel a szemöldök vagy magasabb.

  • Osztja meg a haját egy bumm: az azonos ívek származó jóindulatú, hogy a szélsőséges pont a szemöldök.
  • A középső része elválasztott fésült haj, középső és mutató ujjával húzta a zárat le a helyén a tervezett vágás. Meg kell kaszálni a szál. Hasonlóképpen húzza két ujját, hogy egy sima vágás a bal és a jobb oldalon a frufru, amelynek középpontjában a már kivágott középső részén. Kiderült egy egyenes vonal. Ha a hídon, hogy csökkentsék a szélsőséges zárak, ellenőrizni fogja, hogy mennyi tiszta vágás.
  • Van egy gyerek változata - egy létra. Ehhez vegye fel bang, gondosan fésült és beszorítva két ujj között, vágott két centiméter, kiderül vékonyított szál. Ha a haj ritka, egy létra a számukra nem kívánatos.

  Strizhom férfi

  A kérdés az, hogyan lehet csökkenteni a frufru férfi odafigyelést igényel, és erőfeszítést igényel. A férfi hajvágás frufru általában a leghosszabb része, és ez nagyban függ az általános formája a frizura.

  Otthon, kap egy jó vágás frufru férfi, szükséges tevékenységek elvégzésére.

  1. A bal szélén a kis hajtincset elváltak alacsony, körülbelül harminc fokos szöget zár be a vonal a szemöldökét.
  2. Készíts egy hajvágás a szemöldök felett párhuzamos elválás.
  3. Fent még külön a hajtincsek segítségével elválás magasabb, csatlakozik az első rész és vágás.
  4. A második szál, hogy egy milliméter hosszú. Ehhez, vágott részeik, átfedik a második szál az első két ujj között, és húzza lefelé.
  5. Ugyanez végre a jobb szélén. A homlokán fordult Mysik.
  6. Központi része a hajfürtöt, és hogy egy kis vágás területén, puhító összekötő vonal két oldalsó vágott vonalak.
  7. Ez a haj enyhén hajlító az alsó, a középső szálat nachosyvayut másik tetejére szál tartott két ujj között, húzza és dub az első szál.

  Ez fringe jól néznek ki, és a lerakás után, és még csak kissé zilált.

  gépekkel

  Tudod, hogy egyenes vágás frufru otthon gép feltételekkel.

  1. A szemöldök vonal paszta vakolat keskeny vízszintes csík. A felső határ a zenekar mérceként szolgálhatnak meghatározására vonalára.
  2. A gép kell tartani, két kézzel, könyök sovány törzs. Ez a pozíció lehetővé teszi a gép, hogy megbizonyosodjon arról, tiszta vágás.
  3. A gép egymás után visszük a vonal mentén az elejétől a végéig.

  Lehet vágni frufru terhes

  Van egy népszerű hit, hogy a terhes nők nem tud egy fodrász, állítólag károsítja az egészséget a születendő gyermeket. Nem orvosi ellenjavallat. Nők hangulatát nagyban függ attól, hogyan is néz ki. És a hangulat közvetlen hatással van az egészségre a várandós anya és a magzat számára. Tehát felvidít hasznos és szükséges egy nő vár egy gyermek számára.

  Frufru könnyen magától karbantartott kiváló állapotban beállításával alakja a haza a család minden tagja és jómagam. A módszer lényege az, egyszerű technikákat és szabályokat. Idővel képes önállóan vágott frufru közel professzionális szinten.