Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad

Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad
Sokan mindig látszott a helyén az a kérdés, hogyan lehet csökkenteni esküvő költségeit. Egy ilyen jelentős esemény történik az emberek többsége csak egyszer az életben, ezért érdemes megmenteni?Az esküvő szinte mindig nagyon költséges feladat. ami tükröződik nemcsak az érzelmi állapot, hanem a pénzügyi befektetéseket. Hogy nem tekinthetők kapzsi emberek és ugyanakkor, hogy a lakodalomban került sor megfelelő magas szintű, mely néhány, a módja, hogy csökkentse számos szervezési költségeinek rá.

Szokás fröcsköl nem csak az elkövetők barátságos szertartás, de a meghívott vendégek. Ugyanakkor mindenki kényelmetlenül érzi magát és a tapasztalat, mint egy ilyen nehéz időszakban, mind a tapasztalt némi pénzügyi nehézségek. Mit lehet tenni ebben az esetben? Mivel mindannyian nagyon szeretnénk, hogy nézel ki, hogy az ifjú egy jó ajándék. de a pénz minden nem lehet elég. Ne ess kétségbe, és a pánik.

A legtöbb párok, akik meg akarják venni a fogadalmakat, kezdik, hogy megvitassák a költsége egy ilyen fontos esemény, és ott is csak döbbenten nézett rá nagy költséges része a számukra. Különösen magas árak mindig tartják a nagyvárosokban. De mindegy, amely bizonyos szervezési ismeretek, bizonyos rugalmasságot és egy kis leleményességgel, akkor kevesebbet költenek pénzt szervezése és lebonyolítása esküvők.

Vzaimoponimayuschie bizalom és a kapcsolatok között a családok Suite nagyban segít ebben a kérdésben.

Hogyan lehet csökkenteni a költségeit az esküvő: tippek rendezésére

Szükséges, hogy a menyasszony és a vőlegény habozás nélkül és a tartózkodást, megbeszélhetnénk egy ilyen kényes pénzügyi kérdés a szülőkkel. Elkerülése érdekében azonban semmilyen nyomást a jövőben a rokonok mindkét oldalon, mert mindegyikük képes lesz pontosan mit tud.

 1. Közös létrehozása reális költségvetést lakodalomban lesz a fő cél a tervezés az esküvői költségek.

Messzemenő ötletek romantikus jövő ifjú is, hogy a szervezet egy csomó felesleges tevékenység, amely gyorsan haladhatja meg a megengedett költségvetést. Az első lépés az, hogy meghatározza az általános fogalom egy esküvői rendezvény. Ez azt jelenti, eldöntésében, hogy mit akar a jövőben ifjú és családjuk mennyit költ a szervezet az egész esküvőt.

Természetesen az ilyen kapcsolatok pénzösszegek rugalmasak, és nem jól definiált, de fogja szolgálni valódi kiindulási pont. amely megkönnyíti, hogy a további tervezést. Megjegyzendő, hogy az egyik leggyakoribb hiba, amikor tervez az esküvő költségeit is elhalasztja a kifizetéseket az utolsó pillanatban, például azt az esetet, amelyben lehetséges lesz, hogy ki a banki kölcsönt. Ehhez a tervezés az esküvői költségvetés kell kezdeni 2-3 hónappal a tervezett esemény. kívánatos után azonnal a menyasszony és a vőlegény is bejelentette azon szándékát, hogy további feleségül. Aztán ott lesz a lehetőség, hogy a bank lesz, hogy vegye ki egy kölcsön egy kisebb összeget.

 1. Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad
  Elég jelentős megtakarítás érhető el megfelelően meghatározzuk az esküvő napját.

Szintén nem árt a megfelelő választás a nap a héten. A hétvégén lesz drágább az Ön számára. Ezért elfogadása közös döntés a rokonok mindkét oldalán, biztonságosan rögzíti a házasságkötés időpontjánál egy hétköznap. Ne félj, hogy a meghívott vendégek lesz boldogtalan, éppen ellenkezőleg, kapnak meghívást az esküvőre jó előre, és ezért képes lesz megtervezni a programját. Plusz esküvő hétköznap lenne a hiánya számos ember közel az anyakönyvi hivatal, és a hagyományos helyen, a város, ami rendszerint részt vesz a pár.

 1. Helyesen választott helységek egy banketten, nem néz a legnépszerűbb. amely általában található a város központjában.

Ebben az esetben, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy nem kerül sor. Ezért nem veszi további díjakat a bérleti díjat. Egy szép dekoráció a díszterem érdekében virágüzlet biztosítanak szolgáltatásokat kizárólag szezonális virágok. amelyek a leginkább releváns a várható időpontja az esküvő, vagy némi virágdíszek saját. Ez lesz egy jó módja annak, hogy lenyűgözni a vendégeket találékonyság, a tehetség és az őszinteség.

A legfontosabb: Fedezze fel a repülés a képzelete, show buzgalommal és akkor biztos, hogy a legjobb!

Ez elegendő ahhoz, hogy a jelenléte egy kis virágfüzérek előtt a menyasszony és a vőlegény és a kis virágdíszek a vendégek táblák. Lásd még jól berendezett díszterem léggömbökkel különböző színű, fényes, szépen redőzött szövet és díszvilágítás.

 1. Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad
  Az időtartam a lakoma, a menü és az alkohol egyenes arányban az értékét.


Ezért próbálja támaszkodni a legjobb időt a jövőben mentes lesz fizet az extra óra bérleményt.

Megpróbál tárgyalni egy kávézó vagy étterem a self-vásárlás az alkoholtartalmú italok. Beszéljétek esetleges diverzitás a javasolt menü készült ételeket a hazai készítmények. Cserélje költséges javasolt étteremben ételeket egy egyszerű, alacsony költségű lehetőségek. Ha egy kis esküvői költségvetést, majd zárja ki a menüből a sült malac, füstölt tokhal, ilyen módon, akkor sokkal könnyebb menü. és vele együtt, és a költségvetési költségeit. Nem ért egyet az adminisztrátor javaslatát felvételét a kiegészítő szolgáltatások, mint a költsége mindig magas.

Esküvői torta fog kerülni egy takaros összeget abban az esetben, pontosan kiszámítani a látogatók száma és súlya. Nem valószínű, hogy a vendégek többórás ünnepe lesz akar enni egy nagy szelet tortát. Ezért nem szükséges a nagy többszintű torta hatalmas mérete. Általában az esküvői torta egy tisztelgés a nagy hagyományokkal és a szükséges attribútum szép fényképezés.

 1. nem fukarkodik a kiválasztási egy profi fotós, minden esetben, mint a gyönyörű fotók fogja a memóriát a nyaralás egy életre.

De ha a költségvetés korlátozott, használja a szolgáltatások egy fotós nem az egész nap, de például, mielőtt az első tánc a menyasszony és a vőlegény. És továbbra is, hogy a képek egy része a meghívott vendégek, amely egy kiváló minőségű kamera.

 1. Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad
  Természetesen a szép ruhák, a menyasszony és a vőlegény - az egyik legfontosabb kiadási tételek az esküvői költségvetés.

Végtére is, hogy meg kell nézni tökéletes ünnepi és elegáns. De ez nem jelenti azt, hogy ruhájukat a költség nagy pénz. Annak megállapításához, a pontos dátumot az esküvő, akkor látogasson el a több esküvői szalonok is kínálnak, hogy tanulmányozza az online áruházak esküvői ruhát. Nem kell vásárolni egy esküvői ruha a divat gyűjtemények idén, mint a divat esküvői ruhák nagyon változékony. Ezért vásárol ruhát tavalyi kollekció, akkor nem lehet baj. Sok bemutatótermek gyakran nagyon jó értékesítési és kedvezmények. úgyhogy ez is lehet jó menteni. Nagy sikerrel, akkor használja a szolgáltatások egy varrónő, és kötelezze exkluzív modell esküvői ruha. A megfelelően kiválasztott anyagok és minden szükséges eszköz, akkor a varázsló létrehoz egy emlékezetes ruhát. Van egy további lehetőség költségeinek csökkentése az esküvői ruha - ez bérbe. Jelenleg a nagyon gyakori minden városban szalonok kölcsönzés esküvői ruhák, ahol az árak sokkal alacsonyabbak. Ha úgy dönt, hogy egy esküvői ruha kölcsönzés, de soha nem válassza ki a ruhát, túl puha szoknya és hosszú vonat. Ez könnyű elrontani vagy piszkos, és ez kerül a további befektetési alapok. Egy csipetnyi, akkor jön a mentő egy barátom, aki tud nyújtani Önnek a ruha és a szép ékszereket neki.

Ha a vőlegény az ő szekrény már van egy szép klasszikus példát. amely megszerezte a közelmúltban, akkor érdemes használni. Ő tökéletesen kiegészíti egy szép ing, nyakkendő vagy pillangó.

 1. Akkor sokkal költségeinek csökkentése egy esküvői konvoj.
 1. Az ár tartományban a munka Toastmasters is elég nagy.

Hogyan lehet csökkenteni a költségeket esküvő - rólad
A jelenléte az élő zenei kíséret helyettesíti a jó minőségű készlet hangosítás és egy tapasztalt hangmérnök. Meg fog kerülni sokkal olcsóbb.

Lehetőség van arra is, hogy teljesen felhagy egy ilyen luxus, mint egy esküvői tűzijáték. ez csak percek kérdése lehet „égetni” a nagy része az esküvői költségvetést.

Esküvői meghívók lesznek, hogy ne hagyja, hogy rendet, és tiszteletben tartják egy szép kártya tele a kezét. Ez adja a szívélyesség a kéréseket, és kérem a barátok és rokonok ebben a tekintetben sokkal inkább, mint bármely más drága dombornyomás.

Ha nem tud rendelni hivatásos művészek, próbálja maximális kihasználása szervezését és lebonyolítását a program a vendégeket. Amellett, hogy az aktív részvétel a program minden versenyen, akkor viszont képes lenne készíteni az eredeti előadások. Ez lehet humoros dalok egy gitárral, humoros vers és vázlatok a téma az esküvő, tánc számokat. Ha a vendég tesz erőfeszítéseket, és felfedi a tehetségét, az ünnepi hangulatot lesz szórakoztató és emlékezetes.

Összefoglalva, továbbra is annak megállapítására, hogy szükség van, hogy igénybe a szolgáltatások egy profi esküvői ügynökségek vagy megszervezni mindent magad?

Ebben az esetben, úgy ez szigorúan egyéni végleges döntés, mert a szervezet egy problémás házasság nehéz feladat. Hogy kezdjen tárgyalásokat a képviselői több esküvői ügynökségek és összehasonlítani a költség a szolgáltatások. Némelyikük egyetértenek, hogy jó kedvezményt, ha minden szervezett a kezdetektől a végéig menyegzőre.

Szeretlek, boldog családi élet és emlékezetes esküvő!

Mint a 0

Nem tudom, hogyan lehet: egy barátom megkért, hogy egy kezes a hitel. Él egy szobát egy hostel egy gyerek alszik egy kanapén, nem segít senki. A szülők községben eladási megígérte, hogy ad neki egy összegben prevonachalny fizetés a jelzálog. Banki hitel ő adja az összes lány elszámította magát, tudta fizetni. Az ember felelős, őszinte. És ha ez most jelenleg odnushku nem vásárol, ez még mindig a fele életem él a közös konyha és az általános WC-vel. Nagyon sajnálom őt, senki sem segít minden ő húzza próbál. És ő azt akarja, hogy segítsen, és a félelem - hány ilyen történetet -, akkor fizet valaki évekig az emberek hitelek. hogyan

Között vagyok kezdő autósok, a jogok csak a 2 hónapon és idegek sehol))). Megértem, hogy a legfontosabb, gyakorlat, és megpróbálom, még anélkül valahová menni így. De minden alkalommal - a mutatvány nekem! Azt üljön a volán mögé a kidülledő szemek, a test zsibbadt feszültség, félelem a rossz viszont jelek vágva, hogy átszervezi az egész saga, az út több mint 60 nem, és körülbelül minden Honking és anyját, és a pontot. Nem beszélünk manőverezés fordított és párhuzamos parkolás varázsa. A barátnője - „Én vezetek - a többit.” Mikor jön, és ez boldoggá nekem

Találkoztam az interneten egy szép impozáns férfi az Egyesült Államokban, aki meghív egy utazás együtt pihenni, és megfeleljen a személy már Mayaymi, kész fizetni egy szobát a szállodában ajánlatok élni különböző helyiségekben. Úgy tűnik, hogy nincs trükk, kommunikálni 4 hónap, gyakran a Skype-on. Mi felnőttek, de ez ijesztő repülni eddig. De aztán gondolkodni, hogy talán ez az én sorsom?!

Úgy döntöttem, hogy megosszák nehéz helyzetet, és megérteni, hogy van-e kiút belőle. Az én történetem kezdődött körülbelül 2 évvel ezelőtt, amikor találkoztam vele szeretett. Volt egy nehéz időszak az élet - 2 hónappal ezelőtt, a felesége elhagyta őt egy kisgyerek. Elmondta, hogy nem tudta, hogy neki vissza, és abban az értelemben nem az. A részleteket a helyzet, nem megyek, mert mély Én nagyon szerelmes és érzéseinket volt kölcsönös. Már, mint írtam 2 évig, majd, mint egy csavar a kék jött a volt felesége felhívta a férfi, hogy a fiam. Élünk különböző városokban

Girlfriend fordul 30 egy héten, igazán akar kedvében. Sok lehetőség csokrok meggondolta magát, azt tanácsolom, hogy Ön szerint lesz a legkellemesebb: virágok egy standard csokor, virágok egy dobozba, vagy virágkosár?

Mi tetszik a legjobban?