Hogyan lehet csökkenteni vagy növelni a zsírtartalom a tej, a zsírtartalmat a tej, zsírszegény mell

Sőt, problémák a szoptatás újonnan vert anya gyakran annak a ténynek tulajdonítható, hogy sovány anyatej (vagy fordítva, egy zsíros anyatej), teljesen figyelmen kívül hagyva más lehetséges oka a kis súlygyarapodás vagy zavaró viselkedés a mell, a gyermek. Tehát, bár gyakran a baba gyarapodik rossz csak azért, mert az anya túl gyakran változik az etetés mellett. Az a tény, hogy a tej összetételét egyenletes. Az első baba szar az úgynevezett „előre” (a folyékony anyatejbe, 90% víz), amelyek megfelelnek az kell inni. Ez volt csak a „front” kezdődik áramló „vissza” a tej, gazdag zsírok. Ha gyakran változtatni az oldalon a takarmányozás, a gyermek elsősorban kap „front” tejet. Mivel a zsír egy kicsit, de sok vizet és tejcukor, gyenge súlygyarapodás és a szorongás, a fájdalom a has (ez utóbbi hiánya miatt a legtöbb gyerek laktáz emésztésével tejcukor) van ellátva. Ezért egy év alatt a szoptatás nem ajánlott megváltoztatni a baba is kap a „hátsó” a zsíros anyatej, és tele voltak.

Ha a szoptatás szervezett rendesen, a kapott baba az anyatej optimális, szükséges, hogy az adott zsír morzsákat. És akkor is, ha úgy tűnik, hogy ha elég a sárga szín (szoktuk gondolni, hogy minél több sárga tejet, így kövérebb), ha a baba táplálják és elégedett, az azt jelenti, hogy ez teljes mértékben összhangban van az igényei az adott pillanatban. Ha még mindig úgy gondolja, hogy a zsírtartalom az anyatej nem elég, van egy speciális diéta szoptatás és népi korrekciós intézkedéseket, amelyek segítenek növelni azt. Például ezt a receptet:

Héjas diót főzés forró tejjel, hagyjuk, hogy sört egy fél órát, hogy 2-szer naponta 1/3 csésze.

Úgy véljük, hogy a diófélék növelik a zsírtartalma anyatejbe, de ne felejtsük el, hogy nagyon allergének és okozhat gyomorpanaszokat a babát.

Ha aggódsz, hogy éppen ellenkezőleg, túl zsíros anyatej, próbáljon inni több folyadékot 2L naponta (optimális - 2,5 liter), benne van az étrend levesek, folyékony tejtermékek, stb

Azonban legtöbbször kiderül, hogy nem kell aggódni. Zsírtartalma anyatej - állandó genetikailag meghatározott értéket, és tökéletesen illik a szükségleteit a gyermek. Tehát, ha úgy gondolja, hogy a probléma az adagolással annak a ténynek köszönhető, hogy túl folyékony anyatejbe, alacsony zsírtartalmú, vagy éppen ellenkezőleg, túl sok zsír, akkor a legjobb, hogy konzultáljon a terület szakértői a szoptatás. Nagyon valószínű, hogy a probléma találtak valami mást (szegény reteszt, etetés az óra, stb)