Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók

Megtanulják, hogyan kell díszíteni a szobát a kezével. megteheti szokatlan dekoráció, amely nem ad utat a design a belső Gadgets. Mindezt költsége a legjobb ötletek és dekor minimális, hogy felvehet meghatározása a mester egyik kortárs iparművészet.


Hogyan díszíteni a szobát egy gyermek keze


Vannak komplex készítmények, színes festmények, bútorok - minden, ami egyedülálló belsővel, nekik egy speciális karaktert. És néha szükség van, hogy megtanulják, hogyan kell díszíteni a szobát kezével egy gyermek számára. ha megszervezzük a gyermekek fél vagy Újév lakberendezés helyen. Az ilyen elemek legyen egyszerű gyártani, telepíteni, és ez nagyon fontos - le kell szerelni nyom nélkül végén az ünnep. Plusz, ez kell, hogy legyen a díszítés, biztonságos a gyermekek játszanak aktív, azaz, hogy ne legyen törékeny, törékeny, és ha lehetséges, drága. Az ideális megoldás, amely megfelel teljesen az összes fenti kritériumnak - színes papír lámpák lógott módon a koszorúkat.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Ahhoz, hogy hajtsa vissza a papír elem van szüksége normál papír szalvéta, előnyösen élénk színeket. Mindegyikük hajlítsa harmonika, így végül lett egy csík szélessége egy centiméter. Ezután hajtsa ki, és a végén a harmonika újra, és gyűjtsük össze néhány szál varrott öltés. Mi lett így a papír hajót. Annak érdekében, hogy lezárja az oktaéder, meg kell csatlakoztatni az oldalán a csónak, és a legegyszerűbb módja, hogy - ragaszkodni egyik oldalán egy kis négyzet a kétoldalas szalag, majd csatlakoztassa a szélén a papír. Dangle elemei a húrok a mennyezetről, párkány vagy ív belső ajtón.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Panelek stílusában Endi Uorhola, ami egy szép példája a kortárs művészet a házban, hogy a sok élénk színek, akkor létrehozhat szó szerint öt percig. Ennek lényege, hogy a munka - tükrözi antigerbariya elvileg mentett nem a lap vagy a fióktelep a növény, és annak lenyomata, ha úgy tetszik, az ő képe. A munka, szükségünk van a keretben a megfelelő mennyiségben, akvarell, papír, festék spray és egy ecsetet, és egy sor sablonok, amit csak talál egy otthoni üvegház vagy egy városi parkban. Egy papírlap kerülete körül ragasztó szalaggal. Ő szükség ahhoz, hogy a szélek volt egy szép, kész megjelenés. A sablont úgy, hogy nyugszik alapján a legtöbb, talán még a médiumok használata, amellyel a tárgy van szükség, hogy feküdjön le egy kicsit. Amikor a sablon kész, alkalmazza azt a központban, és kezdjük el óvatosan festékszóróval. Szárított készen áll a munka biztos Kamke, felvette a világos háttér, amely tökéletesen elütő színes elemekkel. Ezzel a technikával, akkor díszítik a kert és a saját kezét. és hogy a kertben a gyerekszobába.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Őszi lombhullás szépség emlékezett a gyerekek, kicsit le az örömben dobás jobbra és balra különböző irányokba arany lomb, vegyük fel a fürtök és csokrok, koszorúk szőni. Nálunk díszíteni a lakást, kezét örökre arany levelek, mert puha filc töltőanyaggal. Lombvesztési továbbra is a gyerekszobában, amíg nem fog unatkozni. Filc híres a tény, hogy nem kell további feldolgozás szakaszok csak be kell vágni és díszíteni díszítéssel. Ez a mi szórólapok, felhívjuk a textília felületén egy sablont, majd ollóval. Varrócérna „felhívni” a felszínen az egyes levél erek. Ha azt szeretnénk, hogy azok még elegáns, meg tudod csinálni két réteg, amelyik kisebb volt, mint a másik, ami a kerülete a lap kiderült szépen kontrasztos szegéllyel. Lemezek, akkor lefagy a függöny tud varrni két azonos lap építik be fapálcikával és helyezzük egy dekoráció egy kis váza.

Hogyan lehet díszíteni a szobát a kezével: fotó


Ha fiatal szülők, akkor valószínűleg tapasztalt magas költségek fejlődő mobilok csecsemőknek. Plusz, a megjelenése ezen termékek nagyon ritkán valóban elegáns. Nálunk a lehetőséget, hogyan díszítik a szobát a kezével, ami alatt található a kép. Kézműves, mi is használni fogja a kedvenc filc, valamint elsajátítsák a varrás színes pompon gyapjú szál.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Virágok fog tenni az ömlesztett, ami azt jelenti, hogy minden egyes kell tennie, három vagy négy elem, kissé eltérő méretű és különböző (vagy váltakozva) színek. Használhatja ugyanazt a sablont, de minden egyes alkalommal is felér más, hogy minden virág kiderült eltér egymástól. virágok Midway lesz nagy gombok. A következő lépés - így pompon. Vegyünk két karton fánk, így egy kis vágás - vágott keskeny szektorban. Fonal seb egy bagel, aztán közötti késsel vágja el a szálat kartonok, kötszerek középső rugalmas szálakat vagy vékony és raspushivaem kapott pompont. A sorban felfűzve véletlenszerűen takaró, virágok, gyöngyök, koszorú, mindezek tulajdonítanak a körhinta b / y, vagy hogy a saját szerelést. By the way, ha lecseréled a virágok karácsonyfák vagy hóembert, akkor kap egy nagy lehetőséget, hogy hogyan lehet díszíteni egy lakás New Year. akkor is, ha a gyerekek már felnőttek.


Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Eco-téma napjainkban óriási népszerűségre tett szert, így mindenféle környezetbarát kézműves lesz érzékelhető, mint egy divattervező trend. Még amikor a gyermekek mobil. Az ideális anyag az adott termék egy furnérlemez - dekoratív overlay felszínét borító a bútor anyaga. Ez a szín a természetes fa és feldolgozását a legtöbb hétköznapi olló. Vegyünk egy pár lap furnér különböző színek őket, képátvitel fák, stílusú, ahogy tetszik. Vágjuk a ollós elemek, és a felső keskeny részébe egyes furat lyukak segítségével lyukasztó vagy vastag gypsy tűvel. A felni az abroncs nyakkendő damil hosszát ruhát, a másik végét be van csavarva a lyukak a fa. Ready mobilitás horgonyzó a csillár alatt, vagy bármely más helyen. Ezek újévi belső díszítések létre egy megfelelő hangulat jóval a nyaralás és a látogató a házban egy igazi élő fa.

Hogyan lehet díszíteni a szobát a kezével - a mester osztály


Van egy anyag, amely méltó a széles körű használata a különböző módokon, mint a kezével, hogy díszíteni a házat. Beszélünk a fényes fehér, fényes és matt, kis és nagy gombokkal. Ez általában elég jó bármely otthon, így a hiányzó anyagokat Ön nem fog tapasztalni. De ha néhány lehetőséget, hogyan kell díszíteni a szobát a kezével, a mester osztály úgy tetszik, akkor nem elég a hardver, akkor mindig képes megvásárolni a megfelelő mennyiségben.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Kezdjük az ömlesztett vezetékes számokat, ami díszített gombok. Ahhoz, hogy ez lesz az azonos lágy, pasztell, mint a fotó-például szükség van a lehető legnagyobb mértékben, hogy megfeleljen a színe a gombok. Nem, nem kell ugyanazt a színt vagy méretet, de a színek legyen világos és tiszta. Kezdetben Construct vázlat - Tedd az összes elem egy papírlapra abban a sorrendben, amelyben akkor kitámasztás őket. Nem kívánatos a szép hatást, felváltva a méret a gombok, akkor jobb, ha megy a nő, majd ismét fokozatosan visszatér a kicsi.

Vegyük a drót, hajlítsa félbe, tedd egy papírlapot, amely festett a szív, ez lesz a mi mintát. Húrozó a gombok egy-egy, és minden alkalommal ellenőrizze az alak a sablon és kijavítják eltérések esetén a határ. Végén a csipet a két végét a drót, szövés őket, hogy egy hurok. Mert akkor képes lesz arra, hogy lefagy a díszítés a gombok. A vezeték is jó, hogy akkor ne hajtsa meg bármely formája, például, mint egy lehetőség, hogyan kell díszíteni a házat az új év is lehet dekoráció kerítés vagy kapu formájában rénszarvas, a Mikulás vagy karácsonyfát.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Alkalmazások, amelyek alapján a gombok nagyon tetszetős, és a bizonyíték, ez a következő feladat. Lehetőség van, hogy képviselje a monogram minden lakos a ház, vagy kifejezetten adott helyiség host. A munka igényel nagy számú fényes gomb, és vastag karton és ragasztó. Karton elhelyezett számos nagy gombok, hogy ezek egy utat a jövő leveleket. Ezután kiegészíti a soraiban közepes méretű gombok és a kis, valamint gyöngyök és gyöngyök zárja az üres tér, szintén rendezett két sorban dekoráció.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Hasznos elemeket, nemcsak elegáns dekorációval lehet szervező ékszerek. Az építkezés, meg kell leüt egy fa doboz, ami húzott egy vastag drót. Akkor adja meg az üvegajtó, és lehet kapni a nyitott rendszer.

Hogyan lehet díszíteni a szobát a kezével: lépésről u


Textil díszítés mindig hozzá komfort apartman és bizalmat teremt. Lássuk, mit lehet készült darab színes szövet, hogyan kell díszíteni a szobát a kezével. Léptetés mikron szövés egy ilyen szép szőnyeg a padlón lesz elég egyszerű, csak akkor kell, hogy a raktárból egy tucat csíkokra vastag szövet 3 méter hosszú.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Mi őket egy sorban, biztosított egy átlátszó ragasztószalagot. Vegye extrém zenekar körül egy szomszédos csomópont sávos öv, majd körül a következő, és így tovább, amíg eljut a központba. A szemközti oldalon haladunk felé a második szalagot a középső összekötő két közös csomópontot. Ezután ugyanazt teszi egy második vonal szalagok, stb

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Textil tök egyáltalán teljesen egyszerű a design. Számukra, szüksége van egy darab fényes ruhát - Vágott egy téglalap melynek hossza a szélesség kétszerese. Egyrészt szál varrni a zsákba, kihajló és kitölti a „párna” bármilyen töltőanyag, a tetején varrt szálat. Prick egy tűt és cérnát egy tök alulról felfelé, biztosítsa a szerelvény a lapos formájukat. Szálemelő hangot a szövetek és kötött tasak részeit az ábra szerint. Továbbra is csak a varrni a graft kontrasztos szövet.

Hogyan lehet díszíteni a szobát a kezével: Ötletek

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


És végül egy pillantást néhány példát, hogyan kell díszíteni a szobát a kezével. Ezek különböző, és az első ilyen ötletek - gyertyatartók készült vastag papír, amelyre ábrázolják a középkori várak. Jelentette belül elektrosvecha létrehoz egy igazán varázslatos fénye a lámpa.

Hogyan lehet díszíteni a szobát kezével a legjobb ötletek lépésről lépésre fotók


Alávetése az új év design a lakás, felkészülnek az ünnep. Még ne felejtsük el, hogy ő az első és legfontosabb - a család. Van egy jó ötlet - Szervezés feltétlenül az eredeti állvány képekkel családjával a legboldogabb pillanat az év.