Hogyan lehet egyenes frufru otthon gyorsan és egyszerűen

Minden nő ismeri az arc formája attól a pillanattól kezdve, amikor elkezd érdekelt smink és frizura

Frufru segít, hogy vizuálisan több vékony, vagy éppen ellenkezőleg, hogy nyitott, ha a funkciók a kisebbeket. további részletek: 1. Gyerekesen kerek arc vesz változatainak - vastag, a marás ferde szál hossza, hogy az álla. Csak az a fontos, hogy ne a forma szélesebb időbeli területeken, illetve az adott személy fog hatni megtelt.
 2. Ovális arc - univerzális. Ő illik rövid és vastag frufru, hosszú és ferde. De ne szimmetrikus hosszú zár az éleknél fel az álla - inkább hosszúkás alakú.
 3. Szögletes arcát. Probléma, hogy tompítsa a keménységet az áll, ezért szükség van egy aszimmetria. Alkalmas ferde szál, hogy bemegy az általános hajnak.
 4. A háromszög alakú. Egy személy elfogadja sűrű frufru a szemöldökét, és meghatározott tökéletesen sík hullám. Ha a haj sűrűsége különbözik, a szál van tekerve és támadd kissé, megteremtve a szükséges térfogatot.
 5. Kis funkciókhoz nyitott tér. Ideális, hogy egy rövid frufru rongyos szál aszimmetrikus hosszúságú.
 6. Széles vagy magas arccsont, nem kell elrejteni, de ha a tulajdonos nem ért a forma, az átlagos alakú frufru - amire szüksége van.

Anyag és nagyon haj - frizura. Göndör haj nem ad a tulajdonos közvetlen hatás, szükség van csak egyszer át a párás levegőben. Megköveteli rögzíti a maximális stílus. Vékony és ritka haj szintén nem dicsekedhet semmilyen formában frufru.

Hogyan lehet egyenes frufru otthon gyorsan és egyszerűen

Annak érdekében, hogy valahogy megszerezni a hatása sűrűség, akkor kell gyűjteni térfogatban felülről vagy hátulról

Eszközök létrehozására frufru otthon

Az első - egy ollót. Sokkal jobb, ha ők profi. Ellenkező esetben, szabó vagy vágás papírt, hogy hozzon létre egy elegáns kép nem fog működni. Ezek mellett:

 1. Maró olló. Ők segítenek, hogy sűrű frufru kevésbé valószínű, hogy hozzon létre egy rongyos szélén, játszani a különböző hosszúságú részein az arc.
 2. Comb oldalas. Az egyik része néhány foga, és a többi - a közös.
 3. Szorítók rákokat.
 4. rögzítő eszközökkel.


Ez a minimálisan szükséges önálló képalkotás. A kísérlet megkezdése előtt gondosan meg kell vizsgálnia saját frufru - talán egy új telepítés menteni attól, hogy gyökeresen megváltozhat a kép, a szerszámok segítségével.

Trükköt - helyesen nélkül változhatnak olló

Most, hogy megteremtse a szépség, a haj meg a kezét hez egy eszköz súlya.

Hogyan lehet egyenes frufru otthon gyorsan és egyszerűen

Például, hogy egy egyenes frufru segítséget vasalás vagy curling

Bangs a stack utjuzhkom

 • Crest válassza ki a kívánt mennyiségű haj. Ehhez már a szálakat elkülönítsük elváltak.
 • Teljes súly van osztva 2-3 db, ha vastag frufru. Így, egy kis mennyiségű könnyebb kiegyenesíteni.
 • Kisimító kezdődik az alsó rétegek fokozatosan húzza a szálakat, szorító őket utjuzhkom. Ha egy kis mozgás, hogy kaszálni a szélére, majd kap egy enyhén lekerekített forma. Ez sokkal természetesebb, mint tökéletesen egyenes.

Tesszük frufru nélkül hajvágás

 • A teljes súlya a haj frufru oldalán elválasztjuk részei. Hosszuk legyen akár az álla.
 • Közel vágási ezelőtt dekoratív klip.
 • Dedikált Strand sima fogó, kerekítési az álla alatt.

Hogyan lehet egyenes frufru otthon gyorsan és egyszerűen

A hatás a hosszúkás arc, feltéve

Bouffant és perming

 • Meredek kudelek ment ki a divatból, mert a Bal'zaminova. Ezért a kis hajcsavarók elhalasztották. Hasznos is, vagy azonos lapátok.
 • Feltekerve hajcsavaró minden fogant térfogata frufru. Mielőtt rögzítése vízzel megnedvesítjük. Miután szárítjuk hajszárítóval. Sodratlan hajcsavarók, sok kis kötekedik a gyökereket és sima felső - Bang quadok kész.
 • Vas tömege egészítik ki a gyökerek. Fontos, hogy ne ugyanazt a mozgást, szintjének elérése helyzetét az egyes szál. Továbbá bouffant és stílus.

Bangs sima, tüskés, lágy, hullámok. Ez úgy érhető el a segítségével hajformázó eszközöket. Wanted kísérletek, mielőtt döntést hoz a hajvágás.

Hogyan lehet a legszebb és jobbra bumm otthon

Tehát, ha a döntést, hogy a munka ollóval elvégre érett, akkor írja le három módon változtatni a kinézetét a saját frufru. Tehát:

Közvetlen: rövid vagy hosszú

Először is, a kívánt szőr elválasztani a fő tömegét. Ezután válassza ki a vezérlő zár - ez általában a legalacsonyabb. Ezután meghatározhatja a hossza. Most sokkal húzza haj, nyírott felesleges.

Hogyan lehet egyenes frufru otthon gyorsan és egyszerűen