Hogyan lehet elkapni egy szökött macska

Azt kell mondani, hogy a szöveg nem az enyém, de remélem. valaki segít.

Mi a teendő, ha egy macska megszökött otthonról?

Az első alkalommal, leszálltunk könnyű. Mintegy hat reggel ébredtünk a zaj az utca ugrott ki a szervezetből. A kritikus helyzetben vagyok, könnyen megy, és ez sem volt kivétel.Côte ochuhivaetsya többet várnak el a sikert, és rá a ház sarka már versenyzett mezítláb tornádó kakadu pizsamát és egér a kezében. Monty chuhnul az ellenkező irányba, azt gyorsítani. De! Nem tudtam, hogyan kell hozzáadni Monty prytkosti adrenalin.

Rohant körülbelül húsz méter, egy macska futott, és beugrott valaki ablakán. Az egérrel apály, én csábította a macska, de hogy elérje, hogy nem volt elég a növekedést. Azért jött, hogy a támogatás egy hatalmas, szőrös mancsát. Ő nagyon finoman lökött Monty. A macska elfogták.

Tekintettel arra, hogy mindent megtettek a teljes csendben, annál sur, mondom.

Ez volt az első fogás. Amiből én kiadott csak három szabály:
1. Ne hagyja az ablakok nyitva
2. A kedvenc játék - a legjobb segítség a macska zamanuha
3. Meg kell eljárni nyugodtan és egyenletesen, t. Hogy. A rémült macska nem felzárkózni

Ezután az incidens után ment Monty terepgyakorlatok. Három razziák mi tökéletesen elsajátította a készségek, hogy felmásszon a fák és le velük „segged.” Szintén felfedezni a környéket sugarú körön belül tíz méter. És elsajátította az utat bárhonnan mi ablakot.

Szakmai képzés a macska úgy döntött, hogy jelölje meg a második menekülés. Ezúttal sokkal prózaibb. A Windows megnyitja megálltunk, megnyitva az egyetlen ablakot. Az ő macska nem áhított. Egy dolgot felejtsük el - a macska állt az út az önfejlesztés.

Sok dolgom volt a konyhában. Az ablak alatt szomszéd szorgoskodott bokrok - gyomlálás, öntözés, sadila új. És akkor hallottam az ablakon tuk-tuk: „Girl, a macska egy fa?”.

Ezúttal én inkább visszafogott, de az egér még mindig velem van. Minden úgy ment, meglepően simán. Poshurshat egérrel a földön, a macska csomagtérajtót le, megvan a karjában, és menj haza. A vizsga hozta.

Mi ezt tudomásul veszi az esemény a tény, hogy mind az ablak és az ablak kezdett nyitni egy rés szélessége kisebb, mint a macska pofáját.

És volt egy negyedik szabály:
4. Légy barátságos szomszédok, és megismerjék őket az ő macska. Előbb vagy utóbb smotiviruet számolnak be, hogy a macska a fán (a szemetet, tető, pince, stb.)Harmadik menekülési Monti égett tíz az n-edik mértékben az én idegsejtek, kiürítette pár évvel készletek a könnyek és a velem egy szuper profi, hogy megtalálják a szökött oroszlán.

A keresés tartott körülbelül hat órán át. Ez az, amit csináltunk között én hisztéria, imádságok és önostorozás.

5. Ellenőrzés a környező terület
A látómező magában foglalja az összes kapu, kuka, helyére kormozhek kóbor állatok, pince (mindannyian deszkázva), fák, bokrok, a szomszédban.

8. szétszórt az ablak alatt macska töltőanyag a tálcáról, és felakasztotta egy lapot kötve a rúd, hogy a macska tud mászni.
A férj azt mondta -, mert így, mint ez a szennyesét a nyilvánosság előtt. De véleményem szerint nem kell, hogy megvitassák az etikai és esztétikai kérdésekről.
Volt még egy félénk kísérletet helyére lap fórumon. De a táblák egy macska mászás tapasztalat nem volt, és belülről - bőségesen.
Mivel a lemez maradt lóg.

9. Puncs minden látszat
Ez azt jelenti, hogy látogassa meg a helyeket, ahol a macska már. Szőrös mancsát tulajdonos nem volt otthon - rendes nap, semmi meglepő.
És mégis ez lehet a szomszédok a területen, amely már zahazhival kote.

A cserére körülbelül három. A férjem jött vissza a munkából, és ment tovább keresni az új, egy spirál. Szinte minden centiméter keresett. Minden számláló interjút a témában a „Te macska fekete-fehér nem látta?”. Így ment egy órán át. Nedves és szerencsétlen, úgy döntöttünk, hogy menjen, hogy meleg, enni, és megújítani a keresést.

Útközben kaptam a bácsi egy kis kutya. Beszéltünk a macska, és megrázta a fejét. Küldj ötven méter, és akkor hirtelen felzárkózni: „Srácok, ez a tiéd?”. Ugrott vissza. És az biztos. A Monty. Vizes, reszketés. A fa.

Itt még az egér nem hasznos. mi csak futott - Monty ügetés rohant rám. A férfi lezuhanyozott köszönhetően, macska a könny. Mi hazatért teljes erejét.
By the way, a fa, amelyen ült ki Monty - az 9. Ez volt a fa, ahonnan indul az edzést. Elfelejtettük. A macska emlékezett.

Saját duroha futott az autó, hogy az épület egy többszintes garázs (ha valaki tudja, „Thunderbird”). Én az egyik fiú sétált gyalog minden emeleten fentről lefelé és vissza, nézett minden sarokban, valamint nincs macska bárhol és mindenhol! Aztán megpróbáltam elképzelni magát egy macska, próbálja belegondolok, indokolt, nem számít, hol futott a helyére. És működött. A garázsban van egy pince, sötét lépcsőház, amelynek értelmében tömve egy csomó különböző dolog. Ebben szorongás és a sötétség szinte semmi sem látható, és egy személy átjutnia csak négykézláb. De az intuíció azt mondja, hogy a macskám van. És valóban, a legtávolabbi sarkában a tér podlestnichnogo rémült szeme csillogott én szökevény.

Milyen horror. Ha ez történt velem, én halt volna meg a megtört szív. A férjem tegnap véletlenül rálépett a cicus! Két órával a könnyek, a káromkodás, mondtam neki tegnap, hogy elhagyja a házat!

A mi kicsi annyira jó, és a férjem még mindig nem beszél velem.

A férjem tegnap véletlenül rálépett a cicus! Két órával a könnyek, a káromkodás, mondtam neki tegnap, hogy elhagyja a házat! A mi kicsi annyira jó, és a férjem még mindig nem beszél velem.

jogosan) ő véletlenül