Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet, csak a szépség

Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet, csak a szépség

Hogyan lehet eltávolítani a testszőrzet, csak a szépség
Hogyan lehet megszabadulni a testszőrzet örökre: népi receptek

A haj a női test - egy jelenség, nem esztétikus, és ez nem csak a kiszámíthatatlan modern divat. Női kell tölteni egy csomó erőfeszítést, időt és pénzt, hogy megszabaduljunk a nem kívánt növényzet a szervezetben. A szint modern kozmetika igen magas, és számos módja van, hogy távolítsa el a testszőrzet. De vannak még népi receptek, hogy megoldja ezt a problémát.Hogyan lehet megszabadulni a testszőrzet állandóan otthon

Mielőtt használhatná az alábbi receptek kell végeznie egy allergia teszt. Az így kapott keveréket epilálás, nagyon kis mennyiségben szükséges, hogy hozott egy kis bőrfelületre. Ha pár percen belül nem jelenik meg irritáció, bőrpír és egyéb kellemetlen tüneteket, akkor nyugodtan kezdeni az eljárást.

Receptek alapján dió

Ahhoz, hogy előkészítse a keveréket a hatékony szőrtelenítés, a következő összetevők szükségesek:

- dió - 50 gramm;

- Alkohol 70% - 200 ml.

Apróra vágott dió, azt el kell távolítani a falak és tedd őket egy üveg sötét üveg, majd öntsük az alkohol. Palack szorosan le kell zárni. Rendezni egy ilyen keveréket kell 2 - 4 hét.1. lehetőség: kenés test területeken naponta egyszer 2- 3 héttel;

2. lehetőség: a zsír naponta többször 1-2 hét.

Sokkal jobb, hogy elvégzi az eljárást az este, nem sokkal lefekvés előtt.

Ahelyett, hogy a keverék elkészítése, akkor lehetséges, hogy egy anyát gyümölcslé. Meg lehet őrlésével nyert a zöld bőrt, és engedje le a kapott masszát nyomás alatt.

Nem kevésbé hatékony a használata hamu dióhéjban. Hogy előkészítse a elégetendő keverék, és a héj hamu mennyisége egy teáskanál összekeverünk 0,5 liter vízzel. Miután eltelt 12 óra, az eszköz használható, naponta háromszor.

Ismételt megismétlése kezelések segítenek megszabadulni a testszőrzet örökre. Belátható, hogy egy ilyen módszer szőrtelenítés festhető sok bőrt, így a menetrend a szükséges eljárásokat a hideg, amikor egy nagy része a test alá rejtett ruha.

A recept alapján ammónia és jód

Keverjünk össze 5 g ammóniát és ricinusolaj, az alkohol és 35 gramm 1,5 gramm jódot. Testszőrzet örökre eltűnnek három nap után, ha használja a keveréket kétszer egy nap.

Recept alapján doppingol

150 g fű gyökere forraljuk egy liter vizet. Kenjük a bőrre, szükség van a gyapjú az oldattal átitatott. Az eljárást végezni.

Recept kálium-permanganát

Ezt a módszert tartják az egyik leghatékonyabb. Mert a test szőrtelenítés, meg kell venni a 20 perces fürdő és kis mennyiségű kálium-permanganát. Az időtartam ülés - körülbelül egy hónap.

A recept alapján a hidrogén-peroxid

Peroxid alkalmazása segít, hogy könnyítsen, és vékony a hajszálakat, így azok kevésbé észrevehető. Ahhoz, hogy az eredmény, akkor kell használni a 3% -os 2-4 alkalommal naponta.

Recept alapján szőlőlé

Ez a módszer, annak minden egyszerűség és biztonság, magas hatásfok. Szükség van egy éretlen szőlőt, hogy felére csökken, és dörzsölje őket a test helyén a nem kívánt szőr növekedését. Azt is nyomja össze a levet, és használja, hogy kenje a áztatott vattát benne.

A fenti módszerek közül néhány a legegyszerűbb és hatékony. Kiválasztása, amelyik a leginkább megfelelő lehet könnyű ahhoz, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrzetet örökre.